- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Osibaa
senior tag
válasz
pandor #13163 üzenetére
Szia!
Ha házat keresel, akkor olyan dolgokat kellene kitalálni, mint
- hová akarod rakni (fekvő, álló, TV hátuljára, stb)
- merevlemez lesz-e benne, ha igen, akkor mennyi és milyen (2,5" v. 3,5")
- optikai meghajtó lesz-e benne, ha igen, akkor milyen (normál, slim, mindegy)
- milyen színű legyen, van-e spéci kívánság (pl. piros, arany)
- árban van-e valami elképzelés.Ami még a konfigod nézve eszembe jutott, hogy mivel akarod irányítani (pl. távkapcs, vezeték nélküli billentyűzet)?
-
Pista0001
addikt
válasz
pandor #13163 üzenetére
Reméltem hogy jobban átmegy a kacsintás, lehet hogy a piros szemű szarvacskás szmájli jobb lett volna
A lényeg hogy barkács nélkül semmilyen procihűtőt nem tudsz rátenni ezekre az alaplapokra, mert nem szokványos procifoglalatot használnak, hanem a processzor rá van forrasztva az alaplapra. Az ezeken használt hűtők a sima chipset hűtőkkel kompatibilisek (meg esetleg néhány univerzális VGA hűtővel).
-
zsigus
őstag
válasz
pandor #13163 üzenetére
"Arctic Alpine 64 GT hűtő"
Az E-350-re nem fogsz tudni semmilyen CPU hűtőt rátenni. Ha nem felel meg az eredeti borda, inkább az alaplapi bordák között nézegess megfelelőt (chipset hűtő).
Ha az E-350-et választod akkor készülj fel komoly ventihangra, mert ezeken általában olyan 6000 körül forgó 4cm-es venti van (nekem is az volt gyárilag). Vagy vegyél passzív hűtésű lapot, pl. ezt: MiniITX, vagy ezt: MicroATX háztól függően.
Háznak esetleg egy Gigabyte T5140 szóba jöhet ha tetszik. Nekem is az van, és alapjában véve meg vagyok elégedve vele, de csak az E-350-hez jó, mert a tápja csak 60 W-os. Nekem a ház adottságai miatt szerencsére egy 12cm-es ventit is sikerült betenni a gyári helyére, és így nagyon halk lett a gép (még jobb ventivel még halkabb lenne).
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest