Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
wurci
tag
válasz
Pista0001 #12942 üzenetére
Sziasztok!
Jelenleg akkor itt tartok:
Alaplap: GIGABYTE GA-A75N-USB3: 22 803 Ft
Processzor: AMD A6-3500: 18 355 Ft
Memória: KINGSTON 4096MB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KHX1600C9D3/4G 9.462FtAmi hiányzik:
Ház: hát eltöltöttem egy-két órát böngészéssel és nem könnyű. Továbbra is Játszik a Lian-Li PC-Q07, de szóba jöhet a COOLERMASTER RC-100-KKP2-GP Elite 100 (bár lehetne egy kicsit esztétikusabb is), EPC3 kiesett mert nincs benne hely optikai meghajtónak, EPC2 játszhatna bár nem egy szépség, illetve találtam ilyeneket, hogy Realan E-MINI series I5 illetve I7. Ha jól értem a Lian-Li és Coolermaster házaknak hagyományos táphoz van nyílásuk ezért valahogyan meg kellene oldani a pico PSU kulturált rögzítését, hogy az AC-DC átalakítóval ne egyből az alaplapot rángassuk.
Merevlemez: akkor nézek 3,5-es green seagate winyót ahogy Pista0001 javasolta
DVD/BLU-RAY meghajtó: ezzel lehet, hogy még várok, vagy lehet hogy csak DVD lesz belőle
Távirányító: szerintem Logitech Harmony 300as lesz
Táp: tetszik ez a pico PSUs dolog, valószínűleg belevágok
Billentyűzet, egér, gamepad: no ezek jönnek majd utoljáraSegítsetek kérlek az alábbiakban:
1. Winyóból SATA2eset vagy SATA3asat kell néznem ehhez az alaplaphoz?
2. A távirányító hogyan fog kommunikálni a géppel? Adnak hozzá USB vevőt? Vagy infra érzékelőt is be kell szerezni hozzá?
3. Forgalmazza valaki Magyarországon ezeket a Mini-Box által gyártott pico PSU-kat? Vagy külföldről kell rendelni?
4. Tudja valaki, hogy honnan lehetne esetleg beszerezni ezeket a Realan házakat? Bármi tapasztalat velük kapcsolatban?
5. A hagyományos tápnyílással mit lehet kezdeni ha pico PSU-t használ az ember? Kitaláltak erre már valami kultúrált megoldást vagy kivezetést a hátoldalra?
6. Vagy hagyjam a fenébe a szarakodást a házakkal és vegyek egy EPC2-t? De gondolom azért ott is meg kell valahogy oldani a pico PSU csatlakozását...Köszönöm szépen, remélem egyszer összeáll a dolog.
wurci
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Apple Watch
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Oroszok csomagolják ki a még be nem mutatott iPad Pro M5-öt
- Felpúposodott egy Galaxy Ring, a Samsung besegített
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Steampunk hangulatú, nem túl drága, de fémházas klaviatúrát mutatott be a Yunzii
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3501, 90% Akkumulátor
- Dell Precision 5810 Intel E5-1650 v3 128GB RAM 2x512GBHDD 1x512GB SSD Quadro K4200
- Ygitk ZP-THP60 vezeték nélküli fejhallgató / 12 hó jótállás Akkumulátoros vezeték nélküli fejhallga
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest