Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Skywalker: Revealed
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: A végtelenbe...
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Megneztem, a Brazos ki tudja rakni ezeket bitstreambe, az XBMC is tamogatja ezt, szoval elvileg mennie kellene
Nezd meg, hogy a beallitasoknal (azt hiszem, system/audio) be van-e ikszelve, hogy az erosito ismeri ezeket a formatumokat.(#11843) slashing: SPDIF-en abszolut semmilyen HD hangformatum nem megy ki, csak sztereo PCM vagy veszteseges DD vagy DTS.
-
slashing
senior tag
abszolút nem értek hozzá de a SPDIF nem játszik? én jobbnak érzem mint a hdmi-t hangátvitelre, főleg ha erősítő is van...
vagy ez nem oszt nem szoroz és mindenképpen kell valamilyen szoftveres támogatás? Nem az lenne ezeknek a lényege hogy alakítgatás nélkül kiküldik a jelet aztán az erősítő elintézi a többit?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Jackson elektromos gitár
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852, 100% Akkumulátor
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nezd meg, hogy a beallitasoknal (azt hiszem, system/audio) be van-e ikszelve, hogy az erosito ismeri ezeket a formatumokat.