- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
Új hozzászólás Aktív témák
-
Renata2345
újonc
Az azért megvan mindenkinek max 100e bőven vannak max 2 éves újszerűek Iphone 11 és SE használtan ugye?
Ezért az árért döntse el mindenki mit akar....Iphone 14 akad? Micsoda? Akkor teleraktad minden szarral azért vagy rosszul használod....téged fizetnek és titeket itt mind mindent fikázzatok? Én 8 -10éves valós tényeket osztom meg amiket én tapasztaltam.....
Samsung A12 van előtte A5 volt ami újan bőven 100ezer Ft felett volt 7-8 éve ! Miről beszélünk? A12 is 60ezerért vettem 1,5 éve alig birom eladni kutyának nem kell 30ezerért....nevetséges ...nem tartják az árukat én mindenkit lebeszélek Android telefont vegyen aki épp váltáson van de Samsungot bőven lebeszélném NE vegyél saját célra! S szériát is használtam cégesben uaz mint az A annyi h kijelzője jobb de kamerájuk kamu borzalmas fotókat csinálnak akkuról nem beszélnék...bárcsak 1,5 éve lett volna ennyiért Xiaomi ilyen note 12 akkor vettem volna de ma már nem kéne én befejeztem az Androidos életet nem fogok többet kompromisszumokat kötni se pénzemet kukába dobni!
Amelyik cég nem tartja lépést mai világgal ergo értsd: Mac és Iphone nem fog piacon megmaradni amig ilyen több éves procikkal jönnek ki és nem időtállóak nincs rájuk frissités max 4 év jó esetben!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- Elektromos autók - motorok
- Eredeti játékok OFF topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Hálózati / IP kamera
- Windows Phone felhasználók OFF topikja
- További aktív témák...
- iPhone 17 Pro Max 256 gb sötétkék (deep blue) - azonnal átvehető Budán
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman N4 Plus FSP 400W
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3462 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest