Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
szika87
aktív tag
Közbe felidegesítettem magam és úgy döntöttem váltok 9. generációs intelre
elképesztő hogy már egy sima i3-as cpu is olyan értékeket hoz, mint az én OC-zott régi i5-ösöm. Sajnos próbáltam mindent ahogy leírtál de csak nem jó, közbe rájöttem hogy közrejátszott az is h néha van egy kis cpu "throttling"-om, ami kb sehol se jön de most ezeknél az emulátoros játékoknál igen, emiatt ugrált a szorzó össze vissza ezért voltak az fps leesések. Visszább vettem a ghz-et 4.3-ra így jó nincs ugrálás, és hoz egy stabil 25fps-t de pl nagyobb terület megjelenítésnél leesik 15-re, így számomra még játszhatatlan, marad a cemu míg ezt a yuzut hegesztik
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- OLED TV topic
- E-roller topik
- Mikrotik routerek
- Diablo IV
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Világrekordot ünnepel az ASRock
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mazda topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
Üzleti előfizetők hirdetései
- Sandisk Portable SSD 2TB!
- Transcend 128GB M.2 SSD // Számla // Garancia //
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! szinte RAM áron adom! MSI Vector GP78 HX13V i7-13700HX RTX4080 32GB DDR5 1TB QHD240 1 év gari
- Lenovo 13w Yoga 2in1 Gen 2 AMD Ryzen 3 7330U 8 GB RAM 256 GB SSD Premium garancia FHD IPS TOUCH
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
elképesztő hogy már egy sima i3-as cpu is olyan értékeket hoz, mint az én OC-zott régi i5-ösöm. Sajnos próbáltam mindent ahogy leírtál de csak nem jó, közbe rájöttem hogy közrejátszott az is h néha van egy kis cpu "throttling"-om, ami kb sehol se jön de most ezeknél az emulátoros játékoknál igen, emiatt ugrált a szorzó össze vissza ezért voltak az fps leesések. Visszább vettem a ghz-et 4.3-ra így jó nincs ugrálás, és hoz egy stabil 25fps-t de pl nagyobb terület megjelenítésnél leesik 15-re, így számomra még játszhatatlan, marad a cemu míg ezt a yuzut hegesztik