- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hontik
csendes tag
Hello,
én most ismerkedem az Embyvel, korábban Kodi felhasználó voltam. Tetszik az Embybe, hogy bármilyen platformon tudom használni akár egy böngészőből.
Viszont, nagyon hiányzik a Kodiba már megszokott kiegészítők. FilmPapa, Online stream, onlinefilmek, sorozato.online.
Ha jól értem akkor tomko9710, te is valami hasonlót szeretnél!?
Nem tudom, van-e arra lehetőség, hogy akik a Kodihoz csinálták a kiegészítőket, kérni, hogy csináljanak Embyhez is. -
tomko9710
kezdő
Az én kérdésem az lenne, hogy Emby szervert futtathatok e magyar VPS-en.
Szeretnék a családommal és a barátaimmal így össze állni ha nagyon messzire megyek ez ilyen max 50 fő lenne.
Tudom, hogy a filmek terjesztése az nem legális, de én nem tárolnék filmeket a vps szerveremen hanem csak "strm" fájlokat amiben online filmes oldalak linkjei vannak.
Azt már kipróbáltam hogy az Emby az beismeri az strm fájlokat ez már biztos
Még arra lennék kiváncsi, hogy ez járható út lenne e így, hogy nekem egy film sincs a tulajdonomban vagy ez ugyan úgy nem legális mint amikor én töltöm fel a filmeket.Válaszaitokat előre is köszönöm!
-
tomko9710
kezdő
Sziasztok!
Szerintem ha tudni szeretnék valamit az Emby/Plex alkalmazásról akkor ti vagytok a legjobb közösség. Ezért is nyitom ezt az új témát mert még nincs ilyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Kártyafüggetlen 12 hónap Apple Garancia, Titán & Fehér Színben
- Eladó airpods 2 pro !
- Apple Watch ULTRA 49mm titán gyönyörű állapot! Fulldoboz! Akku 86% 2026 május 30-ig Apple garancia!
- Thinkpad X1 Carbon 9th 27% 14" FHD+ IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjolv gar
- Érintős Dell Latitude E3410 (i5 10 th gen, 8 GB, 250 GB SSD, FHD-touch) AkciÓ
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2a - R5 5600U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Samsung Evo 970 Plus 500GB Nvme SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest