Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viszlát
addikt
válasz
Don Vittorio #63 üzenetére
Annyit sikerült megtudni, hogy mikor és hol hagyta el az országot. Te hogyan követnéd nyomon azt, aki Hegyeshalomnál kimegy az országból? Aalborgtól Sevilláig bárhol lehet...
-
Viszlát
addikt
válasz
Don Vittorio #61 üzenetére
Valahol az Unióban...
-
bali79
tag
válasz
Don Vittorio #46 üzenetére
Az autó jelenkori értéke és a még fennálló tartozás általában nem azonos összeg
Nemhogy általában nem azonos összeg, semmi közük egymáshoz, értem én. Viszlátnak szerencséje van, mert a piaci érték (még) magasabb, mint a kölcsön fennmaradó része. Azt hogy a különbség fedezi-e a banki járulékos költségeket és Viszlát kártalanítását, azt tényleg nem tudom, ez banki matematika sajnos.
Amiről te beszélsz, azzal az a baj, hogy az már bűnözés, gyomor kell hozzá. Mellesleg, ha még van egyéb tulajdona a fazonnak, akkor azt polgári peres eljárásban az előlegszerződésre hivatkozva is el lehet tőle venni, nem kell egy új jelzálogkölcsön-szerződést aláirattatni vele, csak nyilván több idő.
Talán az lett volna a legjobb, ha az előleget nem adja át Viszlát (a kocsit meg nem veszi át), hanem letétbe teszik egy ügyvédnél.
Nem, nem bonyolult, amit írsz
[Szerkesztve] -
bali79
tag
válasz
Don Vittorio #43 üzenetére
Az autót a tulaj nem adhatja oda fedezetként a bank miatt!
Másrészt a tulajt nem kényszerítheted rá, hogy aláírjon egy szerződést. Harmadrészt ennyi erővel arra is rákényszeríthetnéd, hogy eleget tegyen az előlegszerződésnek és eladja az autót. -
Avicularia
veterán
válasz
Don Vittorio #34 üzenetére
ja ez jó ötlet
bár szvsz ha meg is találják a fószert ,az előlegre keresztet vethetnek ,valami más megoldást kell kitalálni -
Avicularia
veterán
válasz
Don Vittorio #32 üzenetére
ja ez lenne a korrekt megoldás egy normális országban
ettől még simán elveszik a kocsit
itthon meg törheti a fejét,mit csináljon ,hogy ne bukja a lovét -
Viszlát
addikt
válasz
Don Vittorio #25 üzenetére
Tehát ha én lobogtatom, az első körben nem jelent semmit... Frankó... Köszi a részletes magyarázatot
-
Viszlát
addikt
válasz
Don Vittorio #23 üzenetére
Az alapot úgy értem, hogy ok, feljelent, viszont ott van a szerződés. Hogyan bizonyítja, hogy én szegtem meg? Azzal, hogy azt mondja?
-
Viszlát
addikt
válasz
Don Vittorio #21 üzenetére
A hitelszerződést magát nem láttuk, viszont a törlesztéshez lekérte az aktuális tartozást minden eccájggal együtt, nos, azt a papírt láttam. 1.1 millió hitel volt még az autón, vagyis több mint amit előlegnek adtunk. Az egész előleg témának az volt az apropója, hogy ő nem akarta úgy kifizetni a hitelt, hogy nem rakunk semmit az asztalra, mi meg nem akartunk úgy az asztalra tenni, hogy időlegesen nem kapunk érte cserébe semmit. Így 200e foglaló helyett adtunk 400 előleget (ami ugye visszajár akkor is ha mi mondjuk vissza a vételt), ő meg odaadta az autót cserébe.
Milyen alapon jelentene Ő fel, amikor aláírta, hogy átadja az autót? Ahogy én nem tudom bizonyítani, hogy hiába akarom kifizetni, Ő sem tudja, hogy mi nem akarjuk kifizetni...
[Szerkesztve] -
Viszlát
addikt
válasz
Don Vittorio #17 üzenetére
Beszéltem már ügyvéddel, sőt, okmányirodás ismerős megnézte a lakcímet és az az igazi lakcíme ami a szerződésen van. Sőt, láttuk a személyijét is és a jogsiját is, mindkettő újfajta, az igazolványszámai is megvannak, azok is frankók. Természetesen elképzelhető, hogy ezek mind hamisak, nade 400ezerért ennyi rizikót bevállalni... Az egész összeg is 1,6 millió csupán, amiért ekkora macera sztem nem éri meg.
Egyelőre úgy tűnik nekem, hogy az a legjobb ha szép kussban elülünk és várunk... ja és nem voltál bonyolult
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 3600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD + 1TB HDD
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest