Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- [K2]: Synology NAS és a felhő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ursache
senior tag
válasz
killiusz
üzenetére
Én C szakirányon végeztem, most államvizsgázok. Közép matekom volt, és emelt infóm (mind a kettőből), és első két félévben semmi újat nem tudtak felmutatni, csak a formalizálás volt új (infóból). Tehát hogy formalizáltan írod le a progit, specifikálod... kb... De nem volt vészes. Ez az infó része. A matek... Az nem olyan, hogy majd lesz valahogy. Elég keményen kérik számon az anyagot. A gyakorlatok még hagyján, de az elmélet + vizsga kombó be tud szopatni. A progos része a képzésnek egy vicc, röhögve teljesíthető, ha van hozzá affinitásod, sok új dolgot lehet tanulni, meg lesz fogalmad a dolgokról, de a kerettanterv lehetne up to datebb. Szerintem alapvetően nincs gond az IK-val, viszont sok olyan dolgot is meg kell tanulni, amit valószínűleg nem fogsz használni a leendő munkahelyeden (munkahelyeiden). Progból szemléletet ad, meg az alapokat jól leadja, de programozni (fejleszteni) nem az órákon fogsz megtanulni.
-
Ursache
senior tag
Viszonylag sok helyről lehet azt hallani/olvasni, hogy szakdolgozat témájához közelálló tételből kell felelni zv-n. Ez mennyire állja meg a helyét? Nagyjából valóban így van? Pl Fekete és Gregorics bizottságnál ez valid?
Új hozzászólás Aktív témák
- 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Keresek BOSE / JABRA / SENNHEISER / Bowers szervizest
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest