Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- [K2]: AnyDesk átverés
- V.Milán: Lapdiffúzor nyomáseloszlása: gondoltad volna?
Új hozzászólás Aktív témák
-
proof88
addikt
mondjuk 1 bordóval jobban félnék... de ha másikkal használod, akkor már nem... az is 1 érv a 2 különböző lakat mellett h általában 2 külön szerszám kell hozzájuk, viszont ált. csak 1 van a tolvajnál...
közelebb van a tengelyhez, ezért kisebb a sebessége ezt hogy érted??
1ébként értelek én és sztem nekem is tetszene a tárcsa fék, de már maradok ennél, fékre már nem akarok költeni, meg bicóra sem már igazán, csak ha valami elhasználódott...

szerk.: talán Nagykörúton egyszer vki elflexelte a saját lakatát, mert beletört a kulcs vagy vmi ilyesmi... a közeli Pannon üzletből jött az áram hosszabbítóval, aztán az utcán flexelt, senki nem szólt rá... de ez így megy, forgalmas helyen sincs nagyobb biztonságban a bringa, Deák téren is volt teszt, csomó ember és senki nem szólt rá a csávóra, aki a saját bringáját lopta el, erővágóval vágta el a spirált, max. 2 ember nézte, de nem szóltak... így megy ez... ha én ilyet látnék, ráüvöltenék h "takarodj onnét" v ilyesmi, aztán elfutna vagy valami lenne, legrosszabb esetben kiderülne h tényleg övé és beletört a kulcs v ilyesmi...
ja és ha vhol otthagyjátok a bringát és vki rálakatol, akkor az valószínűbb h lopás akarl enni, mintsem véletlen rálakatolás... bevett szokás h rálakatolnak, így ha visszajösz, akkor nem tudsz mit kezdeni, egy idő után elmész a dolgodra és ezután, több idővel gazdálkodva szedik szét a záradat... gondolom komolyabb záraknál érvényes ez, volt már ilyen, több is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- Hobby rádiós topik
- Steam Deck
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- További aktív témák...
- Gamer PC - R7 5800X, RTX 3070 és 16gb RAM + GARANCIA
- Gamer Pc - Ryzen 7 3800X, RTX 3060ti, 16gb RAM
- Acer Nitro 5 Gamer Laptop - 15,6 FHD IPS 144hz/ i7 10750H/ 32GB RAM/ RTX 3050Ti/1,5TB SSD
- Lenovo Thinkpad T14 G3 Golyóálló Üzleti Érintős Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+
- Samsung Odyssey G9 49" Oled 240Hz G-Sync, FreeSync VRR Gamer monitor Eladó
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest