Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Isten
tag
Serult fajlrendszert mar b*hatja!
-
Isten
tag
Csa,
nezd meg, hogy a PQMagic 8 milyen hibakoddal al le. (#) Aztan nincs mas dolgod, mint rakeresel Googleben, aztan remenykedsz, hogy csak van olyan emba, akinek anno sikerult helyreallitani az NTFS filerendszert.
Egyebkent orultseg egy 160 GBs vinyot ''egeszben'' hagyni. Ismered a PQMagic-et is, nem ertem, hogy ez miert... Egyebkent a FAT32-nel sokkal jobb az NTFS.
Meg az alaprendszerrol erdemes egy DriveImage-val kesziteni egy kulon particiora egy imidzst, hogy barmikor visszatudd huzni, ha ilyen baj van..
Egyebkent segitett volna, ha turelmes vagy es utemezve elinditasz egy Scan+CheckDisk-et.. -
gorlin
őstag
Hello!
Érdemes megpróbálni a Symantec Systemworks 2005-öt,hátha segít valamiben
[Szerkesztve] -
Adris
csendes tag
Adott egy 160 GBos Maxtor (már rossz, tudom
) vinyó, rajta egy 159 (vagyis kisebb de mind1) GBs NTFS particióval, meg egy 1 GBs FAT16ossal a swap file részére.
Az NTFSen van a rendszerem, játékok, filmek, zenék, minden. DVD íráshoz kitömöritettem egy 3 GBs file-t. de az írás megszakadt azzal hogy nem bírja olvasni.
Próbáltam NULba másolni Far Commanderrel, az eredmény ugyanaz.
Megpróbáltam letörölni, kiírta hogy nem tudja.
Erre bedühödtem és Volkov Commanderrel (persze az XP alól) letöröltem. (Eddig is mindig így jártam el, eddig sikeresen) Most viszont utána is megmaradt a filenév, igaz 0 byte hosszal.
Na erre már nyomtam egy restartot ... aztán vártam percekig de csak nem tünt el a Shutdown képernyő.
Reset utáni ujraindítás: a rendszer nem találja a windows/ntkernel filet, stb.
Átrakom a HDDt a másik gépre: (az is XPs) az NTFS particiónak a betüjelét kijelzi, de a LABELt már nem látja. A FAT16os particiót látja, arra tudok írni is meg elolvasni is amit ráírtam, szóval gondolom mechanikailag nem sérült a vinyó, csak ''logikailag''
Mert sajnos az NTFS particiót ha el akarom érni a vinyó csak halkan tik-tikkel, mintha ugyanott megakadna mindig. A directory strukturát se olvassa be.
A gond az hogy tele van olyan cuccokkal amikre szükségem lenne, szóval valahogy vissza szeretném állítani.
A kérdés: milyen programot javasoltok erre? Amik nekem régebbről vannak azok max FAT32höz jók, NTFShez nem. Kár volt átkonvertálnom a filerendszert anno?
A Norton Utilities legújabb része jó erre a célra? Vagy ha nem az akkor mi?
Vagy mégis lehet hogy fizikailag is károsodott a vinyó? Mivel ez a fó HDDm ezért nem is hurcolásztam, rackbe se volt és még alig fél éves. Olyan helyen volt ahol nem is melegedett nagyon.
A DOSos Particion Magic 8 azt írja ki az NTFS particióra hogy Critical Error.
Minden cuccom rajta volt, most meg vagyok főve ... ötletek? SEGÍTSÉG
Itt a fórumon olvastam hogy az egyik tag (_biker) foglalkozik adatmentéssel, ha olvassa ezt ő mit tanácsol?
Előre is köszi minden segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autós topik
- BestBuy topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- Fujifilm X
- Google Pixel topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- AKCIÓ! Xiaomi G34WQi 34 UWQHD 180Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest