Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Digitális Állampolgárság Program
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT.hu
2022. április 9. 10:00 - 15:00
a legközelebbi FEJhallgatós találkozó időpontja.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hifipisti
csendes tag
válasz FreeBorN #3602 üzenetére
A nagy lemezjátszós rendszer az egyik hazai forgalmazótól volt. Nem rángatnám ide ezt a rendszert, ha nem muszáj. Privátban szívesen megadom a cég nevét, elérhetőségeit, bárki odamehet és meghallgathatja ugyan azt. A fejhallgatók voltak csak a sajátjaink abban a rendszerben (AT), de azt is tudok odavinni, ha kell. A táblázatot beszúrhatnátok a legutóbbi hozzászólásokhoz, hogy ne kelljen visszakeresni. Egyelőre az ATH-MSR7 fejhallgatót fogom csak kitenni. Kinek milyen igénye van még Audio-Technicából? Ha jól tudom van ATH-AD2000X valakinek, ha az a darab itt lesz a kiállításom. Szerintem A900X is van valakinek. Látom valaki kért W3000-t. Sajnos ez egy limitált 50. évfordulóra készült darab volt kb. két éve. Esetleg ebay-n még fellelhető belőle egy-két példány :-)
[ Szerkesztve ]
-
hifipisti
csendes tag
Akkor senki többet harmadszor, november 8. Fejhallgatós találkozó, Bp. X. Fogadó u. 3. főépület (Hangáruház felől). Rendezvény kezdete 10 óra, vége kb. 16 óra.
Kérnék egy számot, hogy kb. mennyi emberre számíthatok.
Ahogy eddig is, a rendezvény önsegélyezős, tehát rágcsálnivalót, üdítőt hozzatok, aki szükségét érzi. Tudok biztosítani KV-gépet (tej, cukor, műanyag pohár lesz) és ballonos vizet.
Audio-Technicából ATH-MSR7 mint újdonság meghallgatható lesz. Milyen AT fülest szeretnétek még meghallgatni? Természetesen a saját elektronikák kvalitásainak megfelelően (drága fülest olcsó elektronikára nem dugok).
-
hifipisti
csendes tag
válasz Freeman007 #3546 üzenetére
Okés, akkor egyelőre a november körvonalazódik. Mivel én is szeretnék tervezni előre, ezért a november 8-at célozzuk meg. Halottak napja miatt szerintem a november 1-et kilőhetnénk. Kb. 20 ember fér el kényelmesen, ha ennél többen leszünk az már nyomorgás és új helyet kell keresni.
[ Szerkesztve ]
-
-
hifipisti
csendes tag
válasz Freeman007 #3480 üzenetére
Európában sajnos egyik IM modell sincs forgalomban. Elvileg majd elérhetők lesznek, de hogy mikor ne kérdezzétek.
-
hifipisti
csendes tag
válasz Freeman007 #3477 üzenetére
Üdv mindenkinek!
A találkozóra jelenleg a legmegfelelőbb időpontok a következők lehetnek: október 18, vagy november 1.
A hely a megszokott Bp. X. Fogadó u. 3.
Kezdés délelőtt 10-kor, vége délután négy körül lehetne.
Kényelmesen kb. 20-25 ember fér el. Audio-Technica fejhallgatókat, asztalokat áramot, kávé gépet, vizet tudok biztosítani. Azt esetleg gondoljátok át a fülesekből miket vigyek. -
hifipisti
csendes tag
válasz Ati1979 #3119 üzenetére
Ritkán írogatok ide, de most nehéz megállnom, hogy ne tegyem. Olvasom a véleményeket és sajnos továbbra is azt látom, amit egyéb hasonló, hazai fórumokon. A legtöbben aranyigazságokról beszélnek, a mindennemű részletek mellőzésének kihagyásával. Valami vagy sz@r, vagy jó. Ez picit egysíkú és unintelligens véleménynyilvánítás. Már csak azért is tartom ezt fontosnak, mert gyakorlatilag konkrét gyártókat húztok le ezzel, holott csak egyetlen szót kellene odaírni a véleménynyilvánítás mondatának elejére? "Szerintem" vagy az én véleményem szerint, Szvsz, stb. Mint ahogy gondolom többen is rájöttek már arra, hogy azért van ennyi gyártó, mert mindenki találhat az ízlésének megfelelő hangú eszközt. Ami az egyiknek nem jön be az lehet, hogy a másiknak tetszeni fog. További kérdéseket vet fel az, hogy milyen készülékre(kekre) volt rádugva a füles, milyen zenei műfajokon hallgattátok, stb. Gondolom az sem merült fel senkiben, hogy az adott elektronika hangilag nem passzol ahhoz a termékhez, de lehet, hogy egy másikkal olyan szinergiát alkotnak, amiből már muzsika jön ki? Mégis mihez próbálunk hasonlítani? Egy másik eszközhöz, az emlékeinkhez, vagy esetleg a valósághoz. Ja, hogy mi is a valóság? Ennyi erővel lehet, hogy mindenki elvetemült, aki szereti a vaníliafagylaltot?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest