Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• orientcx

őstag

válasz Terrorista #9519 üzenetére

HŰHA! Úgy látszik, most csúnyán belenyúltam a forró pudingos tálba! Asszem a császár legelszántabb hadnagyával állunk(ok) szemben! Először is, ez a hangsúlyos magázódás, ez királyi, akarom mondani, császári vérre utal. Tán csak nem őfensége egyenesági rokonságát tegeztem le ilyen szemérmetlenül? Esdekelve kérem, nézze ezt el nekem, egy alacsony származású, tanulatlan Fed bugrisnak.
    Mindenesetre, ha élhetnék egy javaslattal, az érkező Clipperjére ne is C3-as lézereket, hanem egy pár D3/G-s megafont építtessen be a császári szerelőkkel, mert ha az amúgy mókás kinézetű hajója nem is, de az ilyen harcias kirohanás, amit öntől fentebb olvashattunk, na az még a legelszántabb Fed vitézt is fejvesztett menekülésre készteti(hát még engem)
    Én vissza is kotródtam a hangár sarkában elhelyezett kukák mögé. :)
    -
    "Ő császári fensége rendelkezésre bocsátotta a testőrparancsnoki flotta egyik kiváló hajóját. Egy igazi mestermunkát, a Birodalmi Clippert" - És önnek még humora is van! Minden téren le vagyok alázva(most még laposabban sunyítok a kukák mögött, még az itt kószáló alacsonyabb növésű rágcsálók is fentről méregetnek, méghozzá igen gúnyos vigyorral a képükön)
    "sorsát csak Solo módban próbálja egyengetni, ahol vajmi kevés valós veszély leselkedik a pilótákra"
    Az is igaz, hogy solo-ban játszom(ahogy ez egy igazi Fed szájhőshöz illik), de kérem, ne becsülje le a tudásom, ez a mondat számomra durván sértő. Én BÁRHOL képes vagyok veszélyt jelenteni saját magamra! És eme képességemről többször cáfolhatatlan bizonyságot is tettem.(mellesleg hogy miért solo-ban játszom, annak is megvan az oka, erről már írtam a (#8789) sz kommentben.
    Ami pedig az aszteroidás oktató videót illeti, azt nekem fölösleges megtekintésre ajánlani, azt miattam, és rólam forgatták, a "hogyan ne csináljuk soha" című sorozat keretében...
    Zárásképp kívánok komoly harci sikereket a teljes Empire seregnek(önnek, és cunnir bajtársának) ;)
    -
    u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem :K

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés