- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiT85
aktív tag
válasz
truefx #41684 üzenetére
Legjobb szerintem a sérült állomásos téma rankot húzni. Egy pajzs nélküli agyig rakott turistaosztállyal-Konda, kiszűröd Inará-ból a fedes sérült állomásokat, az a legjobb ha van 2-3 darab egymás mellett pár ugrótávon belül, mert asszem 15 percenként frissül a menekültek listája. Így két kanyar/állomással teljesen kiürítesz egyet, aztán jöhet a következő, és mire körbeérsz, már frissült az utaslista. Arra kell még figyelni, hogy legyen egy multi-role hajód a közelben (lehetőleg közepes méretű), mert ha rankot kell lépni, minél több fajta küldetést el tudj vállalni a rank-ugráshoz.
SPOILER ALERT: b@szott unalmas lesz!!!
Szerk.: Ugye nem kell mondanom hogy a játékon belül is lehet sérült állomásra szűrni? -
Peppo
őstag
válasz
truefx #41684 üzenetére
A Ceos-Sothis rendszerekben szállítgatni ill. futárkodni most is elég jó progresst ad. Nem olyan tuti, mint amilyenek birodalmi oldalon vannak, de azért nem rossz. Ráadásul vannak nagy állomások is mindkét rendszerben, szóval akár nagy hajóval is mehetsz, és miközben a rangot húzod, rengeteg pénzt is kereshetsz.
A menekülők szállítása mostanában tényleg nem megy, mert thargoidok hiányában sajnos sérült állomás se nagyon van. Legalábbis pár hete, mikor utoljára néztem, nem voltak.(#41685) pcnet Én nem kínoznám magam limpet controller nélküli hajóval. Inkább fordulok kétszer, de legyen. Pajzs szintén. De amúgy az első 1-2 millát harcban szedném össze. Hamar megvan. Aztán egy Cobraval már egész jól lehet keresni, utána vennék egy AspX-et, majd egy Pythont, és végül a T9-et. De lehet, a Python ki is maradhat.
FSD Booster azért nem ártana. Egy fél óra max. plusz némi repkedés, simán megéri.
Én sem tudnék annyit játszani vele, mint egy éve, mikor elkezdtem. Miután mindent kifarmoltam, nálam is csökkent az érdeklődés. A felfedezés meg nem annyira az én világom. Bár lehet, hogy egyszer azért elindulok valami komolyabb útra. A Colonia mindenképp szerepel a terveim között. A harc bejön, és ezen a téren még szerintem lenne lehetőség a fejlődésre.
Nem tudom, mi lesz a játékkal. Az biztos, hogy a következő nagy DLC-t megveszem, és pár száz órát abba is beleteszek. Aztán meglátjuk.
(#41687) aerosmith Felicity, Dweller, Tod, Lei Cheung, Selene Jean, Hera Tani, Palin prof vagy Chloe Sedesi, Didi Watermann, Broo Tarquin, kb. ők a kötelezők egy olyasmi buildhez (multi cannon/beam laser Corvette). Aztán ha frag, plasma vagy egyéb cuccokat is akarsz használni, akkor még néhány másik is.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos az üzleti célú hirdetés!
RÉSZLETES, FOLYAMATOSAN
FRISSÜLŐ FAQ
AZ ÚJ JÁTÉKOSOKNAK
Ha szeretnél felkerülni a PH játékoslistára, küldj egy privát üzenetet duvinak, az alábbi formában:
PH név – játékbeli név - platform
- Bemutató Elite Dangerous: Beyond – Chapter 1
- Bemutató Elite Dangerous: Horizons bemutató (Xbox One)
- Teszt Elite: Dangerous teszt (Xbox One)
- Hír Jövő év elején jön az Elite: Dangerous - Odyssey
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous 2.4 The Return
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous PS4-es kiadása
- Hír PlayStation 4-re is megjelenik az Elite: Dangerous
- Hír GC 2016 - Komoly bővítést kap az Elite Dangerous (PC, XO)
- Hír Elite: Dangerous - Steamre költözhet az, aki a fejlesztőktől vette meg a játékot
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- ASUS routerek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- Túra és kirándulás topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali médialejátszót?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 512GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest