- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sylc
senior tag
válasz
undercover #18301 üzenetére
Nekem van sok ismerosom aki jatszik a jatekkal, de keves van, akivel megferunk egy TS-en
Nezz korul SSL fronton, meg mellesleg jott par uj jatekos is, bar elsore kiborito amilyen kerdeseket feltesznek, igy 1000 ora tavlatabol en sem lehettem jobb (na jo, de, csak nekem az angol nem akkora hatrany
).
CQChoz nem igazan kell jo csapat, siman lehet egyedul is jot lovoldozni, mostanaban azt jatszom, hogy csak assistot lovok, lottem mar 1-12-0-t, de veletlenul lekoccolta a tarsam az egyik meteort en meg a pillanat heveben lelottem az ellenfelet
Mellesleg vannak meccsek, amikor kopni nyelni nem tudok, atlag 1/4 ilyen, amikor van harom, hol a gazkar, mivel tuzelek tarsad, akik azert szerencsere meccs kozben kilepnek, az ellenfel pedig cannonokkal jon (amit onnan tudsz, hogy 5 puffanast hallasz, majd respawnolsz
). De hala a csodas MM-nek, a kovetkezo 3 meccsen en leszek veluk egy partyban.
Utoljara CTF-et meg SSL-es pilotaszokevenykent toltam, azota a skillem fel, a nepszerusegem lefele valtozott
De legalabb megtanultam felszemmel celozni
Mindezeken felul aki CQC-t szeretne tolni, szoljon, vegyen fel a jatekban, TS-nek meg ott az exiled TS. Aztan meglatjuk mi lesz, meg lehet, hogy egy jot fogunk szorakozni es be se lepunk openbe tobbet
@ed00dgy, PVE-re mindketto eleg jo hajo, pvp-re inkabb Pythonba ulnek, szepsegre pedig az FDL kivulrol sajnos annyira nem szep, hogy elviselgjem belulrol
Az a 4 medium szerintem gyenge, plane ha megkapja a jatek a hull buffot, mivel a fix cannonok jok oda, de olyankor kell egy ki-be jarkalos hely loszer utanpotlashoz...
-
e00dgy
aktív tag
válasz
Szerintem és tapasztalat. A Python és az FDL kb egy szinten vannak de egyértelmű a Python még aktuálisan pár dolog miatt veri az FDL. Nagy Power plant, sok hardpoint amikkel elég komoly tűzerő hozható össze.
De 1.5 után azért fordul a kocka.
Már most is össze lehet rakni úgy FDL-t, hogy a Python-t el lehet verni, de ebben az esetben mindenképp az FDL-ben kell a jobb pilótának ülnie.Engem is nagyon zavart az a merevítés amit említesz, de a FOV -ot 65 vagy 70-re állítva már mást az aránya így számomra annyira nem is zavaró. Csak ajánlani tudom a 65-ös értéket mert ez minden hajónál egyformán jól mutat a képernyőn nem csak az FDL-nél.
-
rtitusz
őstag
válasz
SSL-en belül ha jól tudom már kettő tripla Elite játékos is van, de egy tutira. Dupla Eliteből itt a fórumon is van már jópár, velem együtt. (Talán idén meg lesz a tripla is, majd kiderül, a Combat Elite nem piskóta, alig döcögök felfelé, még csak 28% Deadly vagyok, pedig dcemberben kezdtem, és a fő portfólióm a lövöldözés.
)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos az üzleti célú hirdetés!
RÉSZLETES, FOLYAMATOSAN
FRISSÜLŐ FAQ
AZ ÚJ JÁTÉKOSOKNAK
Ha szeretnél felkerülni a PH játékoslistára, küldj egy privát üzenetet duvinak, az alábbi formában:
PH név – játékbeli név - platform
- Bemutató Elite Dangerous: Beyond – Chapter 1
- Bemutató Elite Dangerous: Horizons bemutató (Xbox One)
- Teszt Elite: Dangerous teszt (Xbox One)
- Hír Jövő év elején jön az Elite: Dangerous - Odyssey
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous 2.4 The Return
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous PS4-es kiadása
- Hír PlayStation 4-re is megjelenik az Elite: Dangerous
- Hír GC 2016 - Komoly bővítést kap az Elite Dangerous (PC, XO)
- Hír Elite: Dangerous - Steamre költözhet az, aki a fejlesztőktől vette meg a játékot
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 87% akku
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3014, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest