Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Sylc

senior tag

válasz undercover #18301 üzenetére

Nekem van sok ismerosom aki jatszik a jatekkal, de keves van, akivel megferunk egy TS-en :D

Nezz korul SSL fronton, meg mellesleg jott par uj jatekos is, bar elsore kiborito amilyen kerdeseket feltesznek, igy 1000 ora tavlatabol en sem lehettem jobb (na jo, de, csak nekem az angol nem akkora hatrany :D).

CQChoz nem igazan kell jo csapat, siman lehet egyedul is jot lovoldozni, mostanaban azt jatszom, hogy csak assistot lovok, lottem mar 1-12-0-t, de veletlenul lekoccolta a tarsam az egyik meteort en meg a pillanat heveben lelottem az ellenfelet :)

Mellesleg vannak meccsek, amikor kopni nyelni nem tudok, atlag 1/4 ilyen, amikor van harom, hol a gazkar, mivel tuzelek tarsad, akik azert szerencsere meccs kozben kilepnek, az ellenfel pedig cannonokkal jon (amit onnan tudsz, hogy 5 puffanast hallasz, majd respawnolsz :D). De hala a csodas MM-nek, a kovetkezo 3 meccsen en leszek veluk egy partyban.

Utoljara CTF-et meg SSL-es pilotaszokevenykent toltam, azota a skillem fel, a nepszerusegem lefele valtozott :) De legalabb megtanultam felszemmel celozni :P

Mindezeken felul aki CQC-t szeretne tolni, szoljon, vegyen fel a jatekban, TS-nek meg ott az exiled TS. Aztan meglatjuk mi lesz, meg lehet, hogy egy jot fogunk szorakozni es be se lepunk openbe tobbet :D

@ed00dgy, PVE-re mindketto eleg jo hajo, pvp-re inkabb Pythonba ulnek, szepsegre pedig az FDL kivulrol sajnos annyira nem szep, hogy elviselgjem belulrol :D Az a 4 medium szerintem gyenge, plane ha megkapja a jatek a hull buffot, mivel a fix cannonok jok oda, de olyankor kell egy ki-be jarkalos hely loszer utanpotlashoz...

• e00dgy

aktív tag

Szerintem és tapasztalat. A Python és az FDL kb egy szinten vannak de egyértelmű a Python még aktuálisan pár dolog miatt veri az FDL. Nagy Power plant, sok hardpoint amikkel elég komoly tűzerő hozható össze.
    De 1.5 után azért fordul a kocka.
    Már most is össze lehet rakni úgy FDL-t, hogy a Python-t el lehet verni, de ebben az esetben mindenképp az FDL-ben kell a jobb pilótának ülnie.

Engem is nagyon zavart az a merevítés amit említesz, de a FOV -ot 65 vagy 70-re állítva már mást az aránya így számomra annyira nem is zavaró. Csak ajánlani tudom a 65-ös értéket mert ez minden hajónál egyformán jól mutat a képernyőn nem csak az FDL-nél.

• rtitusz

őstag

SSL-en belül ha jól tudom már kettő tripla Elite játékos is van, de egy tutira. Dupla Eliteből itt a fórumon is van már jópár, velem együtt. (Talán idén meg lesz a tripla is, majd kiderül, a Combat Elite nem piskóta, alig döcögök felfelé, még csak 28% Deadly vagyok, pedig dcemberben kezdtem, és a fő portfólióm a lövöldözés. :D)

Új hozzászólás Aktív témák