- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick3D
senior tag
válasz
orientcx #31279 üzenetére
Egyet értek viszont egy combat shipnél mint a tiéd vagy az enyém marad fölös hely pl ha csak vadászni megyünk sem a cargo se semmi más már nem foglal helyet, túl sok scb pedig fölös az ammo miatt bár ezt lehet orvosolni unlimitid ammoval matikból.Tegnap egy óráig nonstop CZ-ztem és akkor is azért álltam le mert elfogyott az ammom pedig még marad 2 fullos scb.Na igen mellesleg 1 óra után totál kikészítettem a jobb kezemet
Igazi megváltás volt dokkolni.
Szóval mivel tegnap erre sem neten sem senki más nem tudott tesztelt választ adni, felpakoltam a kondámat fele fele arányban mind2 típusból 6-7 ilyen modul volt fent. Szándékosan sütöttem a hajómat 200% körül úgy hogy scb + össztűz alatt lőttem az összes töltényt és az összes scb-t. 87% volt a legrosszabb és 95% modul volt a legjobb ami bírta. Ma megnézem ugyan ezt ugyan így az állomás előtt a modulok nélkül.
Félre ne érts az én pajzsomat is csoda ha lekaparják de ha úgy is van fölös hely a hajómon akkor miért? Főleg ha effektive az adott modul , nem jártam utána de ha még engizni is lehet akkor a 8-16T súlyát valszeg lehet majd csökkenteni.( Emlékeim szerint itt 75-70% körül kellett volna lennie a moduloknak, nagyon jó esélyt látok rá hogy működni fog)
-
nubreed
veterán
válasz
orientcx #31045 üzenetére
Szép értéket kaptál tényleg a végére.
Elvittem ma éles környezetbe én is a paripámat, egy HazRES -be, semmi gond nem volt a thruster plusz hőtermelésével, én is úgy éreztem. Viszont a jobb fordulékonyság nagyon jól jött a konyhára.
Egyelőre befejeztem az Engineer -eket, akikhez akartam elmentem, most utoljára még Broo Tarquinnal tetettem a Beam Laser -eimre Efficient Weapon upgradet G5 -öt, és majd ha meg lesz az Elite rangom még Lori Jamesonhoz megyek el, hogy kicsit megreszelje az SCB -met de az már annyira nem sürgős. -
nubreed
veterán
válasz
orientcx #31015 üzenetére
Ja értem már. Köszi, így tisza sor.
Nekem gyanús, hogy kicsit nagy a hőtermelése a G5 -ös Dirty Drive tuningomnak. Lehet hogy újra neki kéne ugranom, de éles körülmények között még nem teszteltem ki. De a legfelő értékre (Optimal Multiplier) +14% -ot hozott ki a G3 -hoz képest, viszont a Thermal Load meg pont a legroszabb lett, mégis elfogadtam. Lehet nem kellett volna?
-
nubreed
veterán
válasz
orientcx #30994 üzenetére
A commander creatornek akkor lenne nagyobb lényege, ha megkapnánk a space legs módot, ami, biztos vagyok benne, hogy sem a 2.4 -ben sem a Season 3 -ban nem jön még. Legkorábba a Season 4 -ben, mert az egy akkora tartalmi frissítés lesz, hogy arra egy egész évadot fel kell/lehet húzni. Már hogyha addigra még lesz Frontier és a játékot továbbra is aktívan fejlesztik ugye.
Mos kb. a végére értem az Engineerek unlockolásának, Még van hátra a vissza utamból (az 5000 LY -es útból) még kb olyan 1400 LY vissza, felveszem a Corvette -t ahol hagytam és megyek Palin -hoz hogy végre rátegyük a G5 Dirty Drive tuningot a thrusterekre, mindent megszerezte már, a 25 unknown fragment et is és bőven van a Pharmaceutical Isolatorsból is, 20+ db, tényleg az 5000 Ly leutazását hagytam legutoljára. Még 1-2 kevésbé fontos mérnököt lehet megnézek meg talán elmegyek megnézni az új megahsipeket, építményeket, amik most jöttek a 2.3 -al, aztán megint ott leszek, hogy akkor innentől kezdve mit csináljak a játékban. Jó rendben, el fogok menni RES -ekbe, hiszen mégiscsak azért pimpeltem ki aChevroletteFederal Corvette -t, hogy megmutassam a HAZ Res -ekben és CZ -kben, hogy ki az úr a háználmeg persze tovább folytatom a fighterem kiképzését. Na de aztán tényleg mi lesz, nem tudom.... Erre írtam, hogy hiányzik az új, értékelhető tartalom...
-
sensor060
aktív tag
válasz
orientcx #30920 üzenetére
Keveset próbálgattuk még a multicrew-t, de azért volt pár érdekesség.
1. mikor a társam az egyik fighterrel visszatért a hajóba akkor ő ugyan azt látta hogy visszatért, hiszen visszakerült a székbe (ezt én is láttam), de ennek ellenére a kis vadászt még mindig látta a radar, és mikor ugrani akartam a hajóval akkor kiírta hogy így meg fog semmisülni a fighter mert még kint van. mivel nem tudtam vele mit tenni ezért ugrottam, de egyébként nem semmisült meg, megmaradt a 8 darab.
2. néha "úgymarad" a comms panel. látszólag elvileg lehetne egymásnak írkálni, de nem történik semmi. ilyenkor az egyetlen megoldás ha a bal oldali panelre átlépek, majd vissza.Arra még nem jöttem rá, ha mondjuk meghívok egy barátot a hajómra a csapatba, akkor ugye kiválaszthatom hogy milyen módban legyen a multi. Konkrétan itt a bounty hunting, pirate, trade módokra gondolok. Ha az egyiket kiválasztom, mondjuk legyen a bounty hunting akkor csak akkor kap ő pénzt ha kilő egy ellent ? Ha közben van egy szállítós olyan a küldetés akkor azt nem osztja el ? Csak ha közben mondjuk megtámadnak és ő rálő, kilövi ?
Még sokat kell gyakorolni úgy érzem... -
nubreed
veterán
-
Cooper911
senior tag
válasz
orientcx #30881 üzenetére
"Mondjuk ezért még nem fogom újraindítani a napi arc rovatot,"
Mester! Mi az hogy nem indítod újra? Pont most amikor a holo me-ben csak a randomize gombot kell nyomni a jobbnál jobb alapanyagokhoz?Az Expanse nálam elhasalt amikor a semmiből előugrott egy űrhajó (ja mer álcázva volt) és egy torpedóval úgy kilőtte őket, hogy semmi másra nem volt idő csak a könnyes búcsúra.
A Starwars meg mindig is egy mese volt (de annak szerintem jó). Keringett is a neten egy ilyen irás ahol az Andersen mesék szereplőinek neve át volt húzva és be volt irogatva Darth Wader, Luke stb. -
nubreed
veterán
válasz
orientcx #30822 üzenetére
A rendszebe való érkezéskor a csillag undorítóan néz ki, ezt jól elreszelték. Olyan, mintha jó néhány mp -ig, csak egy nagyon low-res verzió töltődne be, majd csak utána a rendes nagyfelbontású. Ráadásul hiába töltődik be a nagyfelbontású, utána is gáz az egész, mert az animációja sincs rendben. Össze vissza ugrálnak rajta a textúrák, nem olyan mint a 2.3 előtt...
-
raymi16
tag
válasz
orientcx #30576 üzenetére
Persze, a meglógással nem is volt probléma, sőt még szivattam is őket kicsit Interdictionnel!
Csak elhintettem pár keresetlen átkot a delikvensekre hogy üres raktérrel mit piszkálják szerencsétlen törvénytisztelő parancsnokot, mindezek mellett még nagy betűkkel írtam nekik hogy IPSZ tag vagyok, megbánják még ezt...
-
raymi16
tag
válasz
orientcx #30535 üzenetére
Persze ez egyértelmű, csak az a baj, ha netán openbe megyek valamelyik mérnökhöz (mint ma) pár vállalkozó szellemű játékos rajtam próbálgatná az új fejlesztéseket, ami persze elkerülhető, sőt, valószínűleg a tapasztaltabbak kisujjból kirázzák, de a naiv típusú pilóták, melyeknek én is gyarapítom a közösségét nem gondoltam volna hogy meg is csinálják páran!
Sajna Assault ship nem veheti fel egy FDL és társa ellen a harcot, méghozzá mérnökök támogatásával, de a dolgukat nem könnyítettem meg! -
to.ca
tag
válasz
orientcx #30545 üzenetére
Tényleg, McQuinn volt az az anyaszomorító, de Palin se sokkal maradt le mögötte, akadtak nehézségeim, mire kibányásztam neki az ónt. A legtöbb, ami egy bolygón adott volna, az 3,5% körül volt, de az a galaxis másik végében tartózkodott éppen. Úgyhogy 1,8%-kal kellett beérnem, hát kocsikáztam érte rendesen.
@nubreed: Hidd el, megéri az az effekt a -2 szintet, egyszerűbb visszatornázni magad, mint hordani a MEF-t tonnaszám. Az meg tényleg igaz (egy jól sikerült G5 PP tuning után), hogy egy Corvette-nél se az energiával, se a melegedéssel nincs igazán gond.
-
raymi16
tag
válasz
orientcx #30531 üzenetére
Na most jól kaptam az ívet, köszönöm a helyreigazítást!
Még korábban próbálkoztam vele, akkor nem éreztem túl hatékonynak, de furdalt a kíváncsiság hogy miként is működhetne egy kimaxolt hajó. Most van rá keret meg lelkesedés is, + az Assault ship nagytesója ami valljuk be, jó kis vas a maga szintjén, ezért is csapnék bele a mókába. Természetesen a Corvette a végcél + FDL-t is ki szeretném próbálni az idő folyamán!
A videón meg látszott hogy tápos a Gunship, egyszerűen csak egy lökést adott a dolognak hogy "na próbáljuk ki", de semmiképp sem veszem etanolnak, teljesen más kategória a két hajó! A rang megvan a Corvetthez is (2x sikerült lenullázni a számlát vele, szerintem vannak itt tanúk is
) de most kis lépcsőkben haladok felé!
-
to.ca
tag
válasz
orientcx #30490 üzenetére
"...sosem voltam hajlandó rabszolgákkal kereskedni..."
Jó neked, én sem akartam, de az imperial rank húzásánál az összes navy küldetés rabszolgacsempészet volt, márpedig szerettem volna p(r)incévé avanzsálni, mielőtt az update-ben letiltják a küldetések stackelését. Hátha egyszer kedvem támad (nem!) cuttert venni.
Ja, meg egyszer, még zöldfülű koromban azt hiszem, véletlenül eladtam az utasaimat a kabinból rabszolgának, mert útközben leintett egy fickó, hogy inkább vigyem őket egy szerényebb összegért máshova. Én meg azt hittem, hogy egyszerűen csak meggondolták magukat, mint a szállítós küldetéseknél nem is ritkán. A gyerekeim azóta is attól rettegnek, hogy egyszer őket is eladom valami török rabszolganeppernek itt az M1-es mellett egy parkolóban."...pont azt az élményt vesztik el, amit az odavezető út ad..."
Aztán pedig mennek a redditre picsogni, hogy mekkora szar egy játék. -
baphomet
senior tag
válasz
orientcx #30468 üzenetére
Erre egyébként 1 perc alatt sikerült rájönnie a népnek, miután bemutatták, hogy hogyan is fog működni a multicrew.
Ettől még jobb az AFK PIP kurválkodás: beülsz egy haverhoz, majd mész a dolgodra, kapálni, porszívózni stb. A haver megkapja a plusz PIP-et te meg az általa összegyűjtött bounty-t. -
Secundus
tag
válasz
orientcx #30464 üzenetére
Műszaki szempontból teljesen igazad van, de nekem a "Dirty Drive" kifejezésről mindig a 60-as évek US Air Force kísérletei jutnak eszembe, amikor sugárzó nukleáris hajtművel probálták felszerelni a repülőgépeket..
Az én hajóm legyen inkább "Clean". Ez csak amolyan Role-Play bolondság részemről, de nekem a Clean Drive Tuning jobb érzést ad. Amúgy sem akarok fordulozó dogfight-ot a Cutter-rel.
-
Cooper911
senior tag
válasz
orientcx #30460 üzenetére
Múltkor rám üzent egy kalóz valami Leto (A nevéről az Atreidesek ugrottak be). SCben voltam, szemből jött. Elhúztam a bolygó mellett és visszafordultam, így megint szemben volt
Aztán beértem a coriolishoz. Ahova persze utánnam jött verni a nyálát de a dokkolónyilás fegyverzete és a rendvédelmisek erősebbek voltak. Ekkor ránéztem megint a nevére Leto Atreides volt
Egy Pythonban. Erre gyorsan meg is néztem van e Arrakis bolygó. Nincs, de ilyen nevü rendszer van.
-
Secundus
tag
válasz
orientcx #30417 üzenetére
Tudomásom szerint volt némi NPC nerf: a legdurvább Flight Assist Off flikk-flakk manővereket kivették az NPC eszköztárából (bár még mindegyik NPC Anaconda úgy pördül meg, mint egy búgócsiga), illetve nincsennek maximumra tunningolt moduljaik. Ezzel a nerf-fel egyetértek, mert nem minden játékos profi PvP huszár, aki HOTAS-sal a kezében alszik és FAOFF-ban dokkol ki és be is.
A casual pilótáknak is kell hagyni némi teret (mint pl. nekem
)
-
Tlog
tag
válasz
orientcx #30313 üzenetére
Az kérdezném tőled hogy van egy F Corvette hajóm az útmutatásod szerint tuningolva.
Két hét kihagyás után vettem elő és meglepődve tapasztaltam hogy a pajzsa sokallta gyorsabban
amortizálódik le.
Volt hogy 10% -os hullal sikerült elugranom.
Van egy másik Corvettem ugyan az a helyzet.
Az elites srácok belepiszkáltak ?
Te nem tapasztaltad? -
nubreed
veterán
válasz
orientcx #30168 üzenetére
A pénz már nem igazán motivál a játékban, most, hogy ~ 1 milliárd 120 millió körüli kreditem van már, egydül most csak az izgat tényleg, hogy meglegyen a Corvette, aztán meglegyenek rá az engineer upgrade-ek és elvihessem bárhova harcolni egy kicsit. Csak ezért érdekel a fed ranghúzás, semmi másért.
-
cacasz02
aktív tag
válasz
orientcx #30030 üzenetére
Na igen. Mindig valami érdekeset várok az új "dlc"től de aztán csak egy "ok és?" lesz belőle. Ez alól talán az engi kivétel. Ha esetleg valami komplexebb küldetések esetleg (ha már mmo) coop küldetésrendszerek, vagy valami ami tovább löki az egyszeri játékost a ED univerzumában.
-
Secundus
tag
válasz
orientcx #30023 üzenetére
Orientcx + Denzo:
Én Modified Embedded Firmware-t csak 1db-ot láttam a játékban, onnantudom, hogy valóban létezik és nem csak részeg pilóták meséiben fordul elő. Azt az 1db MEF-et is tavaly nyáron kaptam egy küldetésből.
Bár én Gutamaya rajongó vagyok, de én is elismerem, hogy sok mindent rosszat lehet mondani a birodalmi hajókról, de a formatervezés speciel az erős oldaluk. Úgyhogy nem bántani az Imperial Clipper / Imperial Cutter-t, mert igenis szépek!
-
Secundus
tag
válasz
orientcx #29923 üzenetére
Igen tudom, hogy a Federation a 2380-as békekötést úgy állította be a történelemkönyvekben, mint hatalmas diadalt, amikor megállították a rabszolgatartó Birodalom előretörését és megóvták a demokráciát és a szabadságot a Galaxis polgárainak. Azt csak halkan jegyzem meg, hogy a Birodalmi rabszolgáknak semmivel sincs rosszabb dolguk, mint a Federation "céges bérrabszolgáinak". Sőt.. Amúgy is, lehet hogy a Fed hajók erősebbek, de nekünk birodalmiaknak több van. A mi 17db Majestic-osztályú csatahajónkra
(INV Achenar's Sword
INV Anders Blaine
INV Atticus Duval
INV Dreadnought
INV Duval Itzamnets
INV Duval's Might
INV Duval's Pride
INV Faveol
INV Goliath
INV Hall's Memory
INV Hengist Duval
INV Invincible
INV Thunderer
INV Trasken Duval
INV Valiant
INV Warrior
INV Xanadu)a Fedration csak 15 db Farragut-osztályú csatahajót
(FNS Ajax
FNS Damocles
FNS Erebus
FNS Farragut
FNS Formidable
FNS Gellan
FNS Kracer
FNS Medusa
FNS Neptune
FNS Nevermore
FNS O'Brien
FNS Orion
FNS Perseus
FNS Thanatos
FNS Trander)
tudnak szembeállítani. Azt a megalapozatlan pletykát pedig, hogy a Farragut a 8 db Broadside Cannon/ 8db Capital Torpedo Launcher-rel egy sortűzzel elsöpörné a 3 db Capital Beam Laser-rel rendelkező Majestic-et, határozottan cáfolom. -
duvi
nagyúr
válasz
orientcx #30006 üzenetére
Itt láthatod a Megashipet. Livestream Part 1 - 58:06-nál. Ez pedig tegnap készült a bétából: Fisher's Rest Megaship Fly-By Dokkolás: Checking out the mega ship Fisher's Rest
-
grHawk
aktív tag
válasz
orientcx #29991 üzenetére
Annyit mindenképp megér. Amúgy meg igenis kerüljön pénzbe a kosztumizációs tartalom. Inkább ebből húzzanak pénzt, mint más mikrotranzakciós marhaságból, mint azt sok más játék teszi... főleg, mióta divattá vált ez a gamecoin rendszer (amikor játékbeli pénzért és valódi pénzért is vásárolhatsz egy bizonyos fizetőeszközt), örülök, hogy itt ez nincs kilátásban.
-
duvi
nagyúr
válasz
orientcx #29927 üzenetére
Ha jól tudom, te kizárólag solo módban játszol. Ez megmagyarázza, hogy miért nem keltette fel az érdeklődésedet a Multi-Crew funkció. Ennek ellenére, ha mégis szeretnéd kipróbálni, akkor itt a topikban könnyen találhatsz társakat
Egyúttal az egész csapatnak is írom, hogy van egy Ph játékoslistánk, amiről sokan már megfeledkeztek. 2.3-tól ennek ismét kiemelt jelentősége lesz, a közös játék lehetősége miatt.
-
grHawk
aktív tag
válasz
orientcx #29925 üzenetére
Valóban nem egy immersion-fest a multicrew, de "gameplay" szempontból így lehetett megvalósítani. Kicsit keserű a mosolyom a 2.3 kapcsán, de legalább mosoly. Ezzel is gazdagabb lesz a lehetőségek tárháza. Csak nézzük magát a multicrewt:
- Kezdő haverodat eddig nem tudtad rávenni, hogy foglalkozzon a játékkal, mert túl nehéz elkezdeni, hogy kompetens hajóban ülve ne csak céltáblát játsszon? Megoldás: beül hozzád, megkapja a pénzt, amit te is, közben pedig tanítgatod.
- Ha egy másik haverod megunja a felfedezést, de egyik pillanatról a másikra nem tud visszaugrani lövöldözni, ez most megváltozik. Így nem kell félretegye a játékot hetekre, hónapokra, csak beteleprezenszkedi magát a harcostárs corvettejébe és máris lövöldözhet/repkedhet a kis mozgékony gépekkel.És habár én is inkább immersion párti vagyok, mint sem gameplay párti, azt meg kell jegyeznem, hogy ez szükséges feature. Arról nem beszélve, hogy mily részletességgel megkreálhatjuk virtuális másunkat, valamint az új kamerarendszerrel eddig sosem látott minőségben készíthetünk majd képeket, vagy éppen szelhetjük át a kanyonokat. Igen, a harmadik nézet lehetőségre gondolok. És kicsit vicces, hogy ezt mindenki úgy közelíti meg, hogy a "harmadik nézettől veszt a szimulációs részéből". Miért tartom viccesnek? Ezért.
Miért nem lehetne 1300 évvel később szinte láthatatlan, apró méretű kamera, amely tömege miatt hihetetlen sebességgel képes követni a szükséges irány nézetét. Egyetlen dolog, ami miatt nem tudjuk elhinni az az, hogy számtalan más, a jövő lehetőségeit kukába dobó félmegoldás van az elitben. Mert komolyan magyarázza meg nekem valaki, hogy mi értelme az ablakos cockpitnek? Semmi. Se tengeralattjárókon, sem mélytengeri kutató járműveken (csak egy laza explorer referencia) sincs, nem hogy a harcászatban használt nehéz páncélosokon. Főleg az űrben, ahol az űrcsatákon kívül számtalan veszély leselkedik egy ilyen megbízhatatlan felületre, űrszeméttől a mini-aszteroidákig... Aki eltudja fogadni a bazinagy üveggömböket, mint cockpit, annak ez nem kéne meggátolja a képzelőerejét.Általában azt veszem észre, hogy a deep-immersion pártiak gyakran azokat a dolgokat kritizálják, vagy nem fogadják el, amik megkapják a fejlesztői oldaltól a lore-magyarázatot, és azokat fogadják el, hagyják említés/megjegyzés nélkül, amikre semmilyen magyarázat sem érkezik, csak van és illogikus. Ha lenne egy skála, ahol 1 az abszolút immersion párti és 10, aki szerint akár árkádjátékká is válhatna az elite, én inkább 4-es lennék, de akkor is, ez még az a kategória, amiben megéri a gameplay javára dönteni. A 2.3-ban is ez történik.
-
baphomet
senior tag
válasz
orientcx #29922 üzenetére
Jöttem volna korábban is, de befagyott a pokol, mikor kiderült, hogy maradéktalanul egyetértek veled az FDL vs Vulture vitában.
Az biztos, hogy kapnak egy pofont a realizmus pártiak az egész multicrew megvalósítással. Majd elválik mivé növi ki magát.
Ugyanakkor szerintem pont a TPS nézet nem olyan elvetemült ötlet, mint, aminek elsőre tűnik, és simán megmagyarázható. Mert oké, az igaz, hogy a 34. században nem tudunk 20 fényévnél messzebbről árlistákat letölteni a galaktikus interneten, de attól az még megoldható lehet, hogy a hajótesten elhelyezett tucatnyi kamera képének felhasználásával megalkotott VR látvány jut el a lövészhez, akit, ha például taktikai tisztnek neveznénk, akkor egy kicsit közelebb járnánk a valósághoz. -
Ice_Man22
senior tag
válasz
orientcx #29873 üzenetére
En mint Imperial kollega, es volt Clipper tulajdonos (kb. 10 percig), a sajat lelki bekem miatt is nem mernem a Nalad emlitett ket szot egy mondatban hasznalni
. En is Python tualjdonos voltam jooo sokaig, nagyon kivancsi lennek milyen lehetett a Python T Rex koraban. Jelenleg is egy szep es kezes hajo, rengeteg helyzetbol huzott ki.
-
Pro Cambarus
csendes tag
válasz
orientcx #29871 üzenetére
"Folyamatosan elbeszélünk egymás mellett, ezenfelül a kommentedben kezdem felfedezni az indulat csíráját(ha rosszul látom, elnézést kérek), márpedig azt semmiképp nem szeretném, hogy ez a fórum baráti hangulatának rovására menjen. "
Veszélyes az Internet, mert kommunikáció közben nem látjuk a másik reakcióit. Szerencsére az nem fenyeget, hogy indulatba jöjjek virtuális hajók tulajdonságai miatt
.
"Ráadásul azzal az állításoddal, miszerint a Vulture ugyanolyan hatékony lenne egy CZ-ben, mint egy FDL, a helyzeted kicsit olyan, mintha valakinek azt álláspontot kellene védenie, miszerint 2x2=3."
Ez pedig a sokadik mondat, amit valaki más mondhatott, de valamiért úgy érzed, velem kéne megvitatnod.
Szerintem a Vulture épphogy máshogy hatékony és erről igyekeztem is írni, de többet írtam a témához kapcsolódó konkrét felvetéseidről konkrét megfigyeléseket vagy általános információkat.Én egyébként friss Python tulajdonos vagyok és újra és újra meglepődöm, hogy milyen kezes és hatékony hajó a legkülönbözőbb szerepekben. A mozgása kifejezetten összeszedettebb, barátságosabb, de nem szeretném megnyitni ezt a kérdést is, mert ha az indulat gyanúja felvetődött Benned, féltem Belliya kocsmáit és a Szentmártony Orbital berendezéseit a virtuális csetepatétól.
Egy dolog igaz azonban: én nem gondolom automatikusan, hogy a drágább / nagyobb hajók minden körülmények között jobbak / versenyképesebbek a kisebb osztályoknál. Szerintem az E
-ben a hajók s taktikák együttes fejlesztésének az elején járunk és sok meglepetés lesz még ezen a téren is, teljesen függetlenül attól, hogy én mit gondolok. (Mint ahogy videókon azért tényleg látni például eredményes PVP-t kobrákkal.)
-
Pro Cambarus
csendes tag
válasz
orientcx #29852 üzenetére
"A kommented annyi sebből vérzik, hogy nem fogok minden pontján végigmenni, mert most annyi időm nincs, csak néhányat ragadnék ki"
Nagy kár, nem szégyenlek a tapasztaltabbtól és a nagyobb tudásúaktól tanulni. A vérző kommentemre adott gyors kezelésedért, a beteg állapotának stabilizálásáért is már nagyon hálás vagyok azonban és semmiképp nem élnék vissza a drága időddel.
"Ha már a CZ-re hivatkozol, akkor tudhatnád, hogy a sebesség nem elsősorban az iszkoláshoz kell, hanem az odaéréshez, hogy még neked is jusson a potya falatból, de ami a lényeg, hogy ez a fejlesztés nem csak a sebességet növeli, hanem a manőverező képességet is."
Köszönöm, ezt tényleg nem is tudtam és nem is tapasztaltam eddig. Nekem eddig nem tűnt fel, hogy a frakció hajói, amelyeket választok a CZ-be lépve nélkülem kiírtják az ellenfelet újra és újra és csak arra kell ügyelnem, hogy oda kell érnem egy-egy potya lövésre, killsteal-re. Nekem inkább alakult ki az -az ezek szerint helytelen- benyomásom, hogy közbeavatkozás nélkül az ellenfél dominálni kezdi a harcmezőt, miközben -ez szintén tévedés lehet- mindkét fél folyamatosan spawnol újra.
A manőverezési képesség viszont egy összetett dolog, mindjárt visszatérek erre az FA Off kapcsán. A fejlesztés valójában két alapvető, mozgást meghatározó tényezőt érint: a hajtómű optimális "szorzóját" és az optimális tömeget. Az, hogy ez milyen haszonnal jár, több dologtól függ:
-milyen tömegű adott pillanatban a hajó, amikor használod. Összességében a fejlesztésnek lehet pozitív és negatív hatása is, de egy jó fejlesztésből egy átlagos FDL a leggyakoribb hajtóműosztály használata mellett általában jelentősen profitál. Természetesen -amire a "manőverező képességgel" célzol- a fejlesztés minden hajtóművet érint.
-az adott hajótípus, chassis alapvető mozgási karakterisztikája. Ennek egyik eleme az általad fordulatként emlegetett elérhető saját tengelyeken mérhető szögsebesség, azaz a hajó saját tengelyei körüli elfordulása jelenti. Fontos világosan látni, hogy ez a fordulás megvalósítható álló hajónál, egyenesvonalú, egyenletes mozgást végző hajónál vagy csaknem bármilyen sebességvektor mellett. Ezt a hajtómű mérnöki fejlesztése befolyásolja. A másik eleme a hajtóművek egymáshoz viszonyított tolóerő-aránya (Gyorsító-lassító, vízszintes-függőleges-oldalirányú). Ezt a mérnöki fejlesztés egyáltalán nem befolyásolja, ez az űrhajó típus (chassis) sajátja. A hajtómű fejlesztése ennek a keretei között érvényesül, összességében a mozgás, a végsebesség és a manőverezés is változik, de az alapkarakter az FDL-nél nem veszik el. Ez a fenti és egy másik, chassishoz kötődő módosító hatása (a másik a gyorsulás, minden hajtómű relációjában, azonban hajtóművenként külön meghatározott mértékben)."Most arra külön ki sem térek, hogy az FDL-re a "tank" jelzőt használod, mert az meglehetősen vicces,"
Az FDL induló shieldje nekem természetellenesen nagynak tűnik ahhoz képest, hogy egy vadász. A Vulture-é is, bár az némileg kisebb. Ez persze ízlés dolga, ezen nem vitáznék. Nyilván vannak erősebb pajzsú hajók és sérthetetlen chassissal bíró hajók is a játékban. Bárki szabadon megválaszthatja, hogy neki mi számít tanknak. Nem beszélve arról, hogy most már pajzsot regeneráló sugár is van."de ami a lényeg, próbálj meg egyszer csak úgy simán megfordulni, aztán boost+FAOFF-al, és mérd le az időt (a különbség akkor fog megmutatkozni, ha épp nem a kék mezőben van a sebességed, márpedig harci helyzet sokszor megkívánja az attól való eltérést)"
Pont ez itt a lényeg. A kék mezőben nem a sebességed van, hanem a relatív tolóerőd. Az FA off nem a hajód mozgási irányának, mozgási vektorának a változását befolyásolja, hanem leválasztja a tolóerőszabályozást a hajó saját tengelyei körüli elfordulásról. FA Offban a joystick karja csak a saját tengely körüli elfordulást vezérli, a hajtóműveket nem. Ezért "gyorsabb" úgy "megperdülni", minha a nem "vízszintes", azaz longitudinális hajtóműveket is kezelné a rendszer.
Az általad leírt módszer csak a hajó szögsebességét méri. A mérés érvényesül álló helyzetben perdülő hajónál, egyenesvonalú, egyenletes mozgást végző hajónál, szűk és táv íven forduló hajónál, több tengelyen forduló hajónál (bármely tengelyre vagy azok síkjában található más egyenesre). Így nincs kapcsolatban a mozgás irányának megváltoztatásával, ami egyébként az E
-ben a három hajtómű együttes használatával a leggyorsabb, amit az FA Off alapértelmezésben csökkent.
Az, hogy a hajó mozgása mennyire vesz részt a hajó védelmében, az határozza többek között meg, hogy milyen szöget zár be a rá tüzelő fegyver csövéhez képest. Egy álló hajónál ez a szög állandó. Egy közeledő / távolodó hajónál közel állandó egyenes vonalú mozgás esetén. Attól való eltéréskor a távolság növekedésével csökken a szög, bár a tűz pontossága is. A közeli célpontok esetén annál jobb a védelem, minél közelebb van a hajó mozgási síkja a 90 fokhoz a célzóhoz képest, illetve minél nagyobb az ilyen irányú mozgási komponense a védekező hajónak. Még többet segít, ha ezen a síkon nem egyenes vonalban, hanem két dimenzióban mozog a hajó. Az E
esetében részben ezt a védelmet csökkentik sorrendben a gimbalos és turretes fegyverek, ugyanakkor növelik a gyorsabbtól lassabb felé haladó lövedékek.
A három térsíkon történő mozgásban van az FDL hátrányban a Vulture-hoz képest. Ez a chassis karakterisztikájából következik. A mérnöki fejlesztésekkel önmagához képest javul a hajó, de az alapkaraktere megmarad. Nem az a baj vele, hogy a fegyvereit nem tudja az ellenfél felé fordítani. Ezt az FA Off segíti. Megjegyzem, ez a legtöbb hajóosztályra igaz, amit próbáltam.
Az azonban világos, hogy az, hogy egy hajó fegyverei az ellenfélre néznek, nem jelenti azt, hogy az ellenfél hajó fegyverei nem néznek ugyanígy vissza. A kettő független egymástól, a sebződést pedig úgy lehet csökkenteni, ha a másik hajó (fegyverének) longitudinális tengelyére merőleges síkon tud mozogni a hajó vagy tarósan kívül tud maradni annak célzási szögtartományán.Ezt a képességet az FA Off kikapcsolt hajtóművek esetén rontja, mivel az FA kikapcsolása leválasztja a hajtóművezérlést, és álló hajónál álló hajóra tüzelhet az ellenfél, mozgó hajónál pedig egyenesvonalú egyenletes mozgást végző hajóra, ami a lövész szempontjából közel áll.
A legtöbb Eparancsnok azonban ezt nem így nem éli meg, hiszen a gázkar folyamatosan adja a tolóerőt a laterális tengelyen. A hajó gyorsan elfordul a saját tengelye körül, van tolóerő, az űrben relatíve kevés (kevesebb) a viszonyítási pont. Összességében azonban mégis az a helyzet, hogy FA Off alkalmazásakor nő a tengely körüli sebesség és csökken a védelmi szempontból hasznos ívsebesség, rádiusz a lövészhez képest, merőleges síkon mérhető sebesség.
Az általad leírt helyzetben az FA-Off + boost használatakor nő a rádiusz is, önmagához képest. A FDL viszont egy így is kisebb rádiusszal fordul, ugyanakkor sokáig sodródik egyenes vonal mentén, attól relatíve kevéssé eltérve egy 180 fokos forduláskor, FA onban és FA Offban egyaránt. A mozgása kevésbé folyamatos a laterális vagy ventrális hajtóművek használatakor is. Ez elkerülhetetlenül növeli a kitettségét bármilyen helyzetben.
A mérnöki fejlesztések tehát lényegesek, de egyik sem univerzális gyógyír, az FaOFF segíti a célzást de nehezíti a sebződés elkerülését.
"" A pajzs abszolút töltési sebességét azonban az SB-k nem módosítják, ezért mindez az itt felvetett alapkérdést nem érinti."
-
Jól értem, ezek szerint a SB egy felesleges dísztárgy, mint a bólogató kutyus a kalaptartón? Ez az érvelés elég furcsa irányba mozdult el"
Ezt valószínűleg valahol máshol olvastad, de ha már itt van, hasznos kitérni rá.
Fontos megérteni, hogy az SB a pajzsot nem tölti és saját magát sem tölti. Az SB-t is a pajzs tölti, ha kell. Ennek megfelelően nem befolyásolja a töltési sebességet. Ha tehát egyensúlyi helyzetre törekszünk, tehát arra, hogy a pajzs ne veszítsen több energiát, mint amennyít veszít sebződéskor választott időegységre vetítve, ebben az SB a pajzs töltésével nem segít. Létezik olyan eset, amikor az SB az egyensúlyhoz hozzájárul, amennyiben a resistance plafonértéken belül engineers fejlesztés révén növeli a rezisztenciát. (A rezisztencia növelésének kettős haszna van tehát: hatása olyan, mintha nagyobb pajzzsal indulna a hajó, egyszersmind a sebzések szempontjából gyorsabban is töltődne.)
Azt második olvasásra szerintem magadtól is belátod, hogy az SB-nek akkor is van haszna, ha nem módosítja az SB sem a pajzs töltési sebességét, sem pedig a rezisztenciát, mivel magasabb induló értékkel több sebződést visel el a hajó a pajzs több idő alatt végbemenő, de összességében nem elkerülhető lemerülése esetén is. A nagyobb induló értékből ugyanakkor a kevésbé sebződő hajók is többféleképpen profitálnak.
A konklúziód értem: szereted az FDL-t. Örülök neki. Én is szeretném (jobban) szeretni, ezért a jövőben többet repülök majd vele, hogy jobban ki tudjam használni az előnyeit és kevésbé akadályozznak a limitációi. Attól azonban, hogy többet repülök FDL-el, a Vulture nem lesz inherensen rosszabb hajó minden helyzetben és tekintetben. Javaslom, hogy időről időre Te is ülj vissza egy FDL-lel azonos szinten továbbfejlesztett Vulture-be, fitteld ki szinte bármilyen fix lézerrel és meg fogod érteni.
-
Cooper911
senior tag
válasz
orientcx #29852 üzenetére
"felesleges dísztárgy, mint a bólogató kutyus a kalaptartón?"
Hohohoóóó! Szaladok is a Frontierhez 5 eurót lobogtatva, hogy a sok bólogató bénaság helyett egy bólogató kutyát kérek a műszemfalamra!Más:
Ruin scannelőktől kérdezem:
A Gamma ruin bolygóján van egy másik ruin. Olyan mint az alpha ruinok csak sokkal magasabb. Erről tudunk már valamit? Az Alpha és a beta ruin scan után most szálltam le a gammánál. Ha itt végzek megnézem ezt a másik ruint is. -
Pro Cambarus
csendes tag
válasz
orientcx #29832 üzenetére
Arról írsz, hogy a Vulture nem felel meg a Te repülési stílusodnak, ezért Neked nem jó hajó. Ez rendben is van. Ettől azonban nem lesz rossz hajó.
"Egy CZ-be nem piknikezni jár az ember, hanem skalpokat és fejpénzt gyűjteni. Márpedig ha egy Vulture-vel látsz neki meghámozni mondjuk egy deadly Corvette-t, tuti wanted leszel, mert mire végzel vele, addigra már rég békét kötöttek a felek.
A tűzerő nem csak azért kell, hogy a kuncsaftnak ne maradjon ideje lebontani a mi pajzsunkat, hanem hogy nekünk maradjon időnk lebontani a többi kuncsaft pajzsát. Az idő/skalp tekintetében a tűzerő perdöntő."
Egyfelől a harci stílus, amit leírsz, az az "outgun". Gyorsabban lelőni az ellenfelet, mint az lelő téged. Erre a Vulture csakugyan nem alkalmas. Nem lehet nagy hajóként repülni, mert kilövik. Viszont folyamatosan manőverezve el lehet érni, hogy minimális sebzést kapjon, miközben folyamatosan sebez. Ehhez természetesen folyamatosan a helyzetnek megfelelő manővert kell alkalmazni. Ilyen pl. a barrel roll a közelítéskor, maradni a laterális oldalán a másik gépnek, boostolni, ha az ellen kedvező lőpozícióba kerül, folyamatosan változtatni a "síkodat" a másik géphez képest, figyelni a többi hajót, célpontot váltani, ha azok Rád akaszkodnak, kihasználva, hogy az aktuális ellenfeledhez igazodva szűkebb pályán mozogsz és így a kísérőinek -amelyek távolabbról lőnek- jó célpontot nyújtasz. Erre nagyon alkalmas a Vulture. Mindhárom tengelyen manőverezve is folyamatos a mozgása, nem áll meg a manőver közben. Mindeközben FA On mellett is szinte tetszőlegesen megválasztható közben, hogy merre nézzen a hajó, nem, vagy minimálisan limitálva a tüzelés lehetőségét.
A tűzerő tényleg nagyon fontos az idő/teljesítmény szempontjából. Az engineers ebben elég sokat módosított, jelentősen csökkentve a Vulture hátrányát e téren. Nekem két fix large pulse van fent a kezdetek óta, amik overdrive-ot és az egyik thermal shockot kapott. Túl azon, hogy ezekkel viszonylag ritkán kell leszállni újratölteni (látod, más konfig, mint a Tiéd), kielégítő a sebzése, de önmagában még mindig nem elég hatékony egy HazRES-ben. A CZ azonban nem HazRES. Ott mindig vannak szövetséges hajók, amiket szintén kell tudni használni. Ha a CZ-t HazRES-nek használva szólózol, a Vulture nem a Te hajód. Egy sok vs sok összecsapásban a legfontosabb mindig a létszámfölény biztosítása olyan gyorsan, amilyen gyorsan csak lehet. Ehhez szinte mindig a leggyorsabban eltávolítható hajók semlegesítése, a szövetséges hajók tehermentesítése a támadóiktól vezet. A másik legfontosabb feladat a hajó és a pilóta adottságainak legmegfelelőbb szerep követése, amikor van mód rá. Ez pl. esetemben a tankok pajzsainak kilövése és a vadászok kiiktatása, amíg van ilyen célpont. Ha így felszabadítasz sok hajót, a deadly Corvette pajzsának kilövése nem túl sok idő, a több hajó számára (illetve azokkal együtt) pedig a magányos korvett végzetének beteljesítése szintén nem az.
Harmadrészt én például nem fejpénzt gyűjteni járok a CZ-be, hanem egy frakció dominanciáját biztosítani egy másikkal szemben. Ehhez a selejtezett hajók darabszáma és a harctér dominálása fontosabb, mint a nagy hajók kiszelektálása. Megjegyzem, a nagyobb hajók ritkán forgolódnak magányosan a CZ-kben.
"a Vulture-re pakolható large MC pont a legnehezebben használható fajta."
Ezt én is így tapasztaltam, ahogy csalódva állapítottam meg, fix fegyverként és az én repülési stílusommal alig használható a tüzelés látenciája miatt. Ezért tértem vissza egy gyorsteszt után a lézerhez.
""a Vulture a kimanőverezés lehetősége mellé megkapja az outrun, legyorsulás, otthagyás lehetőségét, de az FDL mozgási karakterisztikája miatt nem igazán kapja meg az ellenfél tüzének mobilitással való elkerülését, sokkal több "lövésváltásba" keveredik""
"Az outrun-ra hivatkozol? Na erre mondják, hogy ezt benézted. Az FDL gyorsabb mint a Vulture, ergo tuningolva is gyorsabb."
A Vulture tuningolva ötszázzal megy. Ez legvisszafogottabb értékelés mellett is elégséges bármilyen NPC-vel szemben. Ha az ergo szóval arra utalsz, hogy egy eleve gyorsabb hajó engineers tuning után is feltétlenül gyorsabb, akkor egy olyan összefüggésre hívod fel a figyelmet, ami a játékban elérhető egyik hajtómű módosításra sem létezik. Mind a dirty, mind pedig a clean drive tuning egyszerre módosítja az optimális tömeget és az optimális sebesség szorzót. Ennek megfelelően létezik olyan tömeg/sebesség tartomány két lehetséges hajó(típus)ban, amelyre ez igaz, de ez nem egy minden helyzetben alkalmazható összefüggés.
A két hajó közötti különbségből a gyakorlati alkalmazás céljára eltűnik a Vulture hátránya a végsebesség terén. Ezt talán nem néztem be."Ami pedig a manőverezést illeti, boost + FAOFF-al kell forgolódni. Hihetetlenül jól fordul, még egy imp Eagle sem mászhat le a látótérből(ehhez persze kell egy ötösre tuningolt charge enhanced. PD, és megfelelő pip gazdálkodás."
A FA-off kapcsán van egy alapvető félreértés, ami egy nagy hajó, tank esetén nem jelent drámai különbséget, de egy vadászban ég és föld. FA off-ban a hajó nem "fordul" jobban. 90%-ban rosszabbul fordul, ha a fordul alatt a repülőgépes analógiát használjuk. Jobban perdül. Elválik egymástól a mozgási vektor és a "heading", az, hogy merre "néz" a hajó. Az eredmény az, hogy a főhajtómű kisebb szerepet kap a fordulásban, csökkennek az ívek, tendenciaként a főhajtómű még tudatos működtetés esetén is inkább az egyenes mentén történő lassításban (megállásban) - gyorsításbn kap szerepet. Az FA off hasznos abban, hogy a látótérből ne menjen ki az adott célpont, de többnyire ennek ára az, hogy mindeközben kedvezőbb célpontot nyújtson a (saját) hajó állva vagy egyenes mentén, de mindig legalábbis szűkebb íven mozogva.A Booster ezen annyit változtat, hogy a boost kezdeti tartományában (aktiválás után) segítheti a szögsebesség javítását.
A Fer De Lance ezen a téren eleve hátránnyal indul, mivel a gyorsaságával nem arányos a manőverezhetősége. Ezt a hátrányát egy dirty drive 5 kihangsúlyozza. Ez egy harci (atmoszférikus) repülőnél "csak" annyit jelent, hogy a turnfight helyett a head-on taktikát kell folytatni, ami általában azzal is párosul, hogy a head-on stílusú gép általában jobb emelkedésével, a kritikus pillanatban függőleges szögének jobb megválasztásával védekezési és támadási szempontból is képes kihasználni különbségét. Ilyen alkalma a védelmi használatra az űrben, ahol az átesés nem létezik a FdL-nek nincs. Meg kell jegyezni, hogy az FDL FaOnban is inkább úgy viselkedik e tekintetben, mint FaOFF-ban. Fordulás: lassítás, megállás, gyorsítás az ellenkező irányba. Tudatosan ellensúlyozható ez a karakterisztika meghatározott mértékig, de semmiképp nem lesz olyan, mint egy Vulture. A Vulture tehát ledolgozza az induló hátrányát az engineers fejlesztéssel a sebesség/menekülés terén, de az FdL nem dolgozza le, sőt, bizonyos mértékben kihangsúlyozza hátrányát a manőverezéshez kapcsolódó túlélés kapcsán. Az igazsághoz tartozik, hogy DD5 nélkül nem igazán repültem FdL-t így lehet, hogy az alap karakterével kapcsolatban nincs elég tapasztalatom (és a tuningolttal is limitált, a Vulture-höz képest mindenképpen). (Ki még nem lőttek CZ-ben vagy bárhol máshol FdL-lel, de egy idő után távozni kell vele a harcmezőről.)
Mindehhez társul az FA Off hatása a célzás pontosságára. Turretnél, ahol a térsík felettiséget, vagy gimbalnál, ahol a szögtartományt kell biztosítani, lehet, hogy ez nem probléma. Fix fegyvernél azonban már számít.
"Arról meg nem is beszélve, hogy nem 4, hanem 6 db feltuningolt SB-t lehet pakolni rá, és ez már hihetetlen masszív fedezék."
Jó tank, csaknem ideális tank. A pajzs abszolút töltési sebességét azonban az SB-k nem módosítják, ezért mindez az itt felvetett alapkérdést nem érinti. Ráadásul a reaktor tuningja óta a Vulture is jobb tank, mint ami feltétlenül szükséges. Ez alatt azt kell érteni, hogy nincs szüksége SCB-re sem megfelelő módon repülve.Félre ne érts: Az FDL és a Vulture is több, mint elégségesen jó hajók szerintem. Az FDL egy HazRES-ben sokkal jobb választás, mint a Vulture, mert ott érvényesül az általad leírt előny. Egy CZ-ben azonban nem gondolom, hogy egy univerzális alapigazság lenne, amit leírsz, még ha a te repülési stílusod alapján igaz is.
-
csizi90
aktív tag
válasz
orientcx #29832 üzenetére
Össze tudnád rakni coriolis-on a fitt-et? Kíváncsi lettem. Bár lehet egy Vulture-rel kellene kezdenem harci kiképzést, de a Python-nal mostanában elég szép sikereket értem el és megjött a kedvem a harchoz.
(Főleg nav beacon-nél vadásztam kalózokra, hogy "Blaster" barátunkat feloldjam)
-
Cooper911
senior tag
válasz
orientcx #29768 üzenetére
Hasznos cucc. Itt van hozzá az oktató videó: https://www.youtube.com/watch?v=hHXx8AmBwXg
-
-
Ice_Man22
senior tag
válasz
orientcx #29633 üzenetére
De van, olyankor vissza rak az anyahajomba, viszont epp tamadas alatt voltam, be leptem a parancs menube es a tamadas menupont nem volt aktiv...
Ha ki kuldom a vadaszt mindig engem rak a pilota fulkebe???
Epp egy youtube videot nezek a temaval kapcsolatban, mikor ki valasztom a deployt a vadasznal, akkor a video szerint megjelenik egy menu es ott valaszthatok koztem es az emberke kozott. Nalam nem jelenik meg a pilota csak en. Lehet a pilota nem szereti az imperial vadaszt??? Mert akkor kivagom a pilotat a legzsilipen -
scyllafren
senior tag
válasz
orientcx #29629 üzenetére
En most gyujtottem be 30 Pharmaucetical isolator-t... large pop independent outbreak system high grade emission vadaszattal 1-2 ora volt. a tobbiben meg egyeb alapanyag, pl encoded emissionban lehet a masik DD5 alapanyag. Cadmiumot meg bolygon kell banyaszni.
Most ertem el Palin max szintjet, azert tudom fejbol
CMDR Noru signing off o7
-
pcnet
addikt
válasz
orientcx #29021 üzenetére
Hm, lehet a szenzor volt a ludas. Open/Solo váltás volt 2x, és volt egy ED-vel belépés is. ED-n robbantam fel. Lehet érdemes lett volna nyomni egy reboot/repair-t. Na, majd legközelebb. (Remélem nem) Biztosan a mérnökök keze volt a dologban, mert pont FSD és Thrusters tuninghoz lomiztam volna a hozzávalókat. Mondtam én, hogy fura népség. A haraguk/átkuk bárhol utolér. És ma Felicity valamit bütykölt a hajón. Biztosan ő hackelte meg a szenzort is.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos az üzleti célú hirdetés!
RÉSZLETES, FOLYAMATOSAN
FRISSÜLŐ FAQ
AZ ÚJ JÁTÉKOSOKNAK
Ha szeretnél felkerülni a PH játékoslistára, küldj egy privát üzenetet duvinak, az alábbi formában:
PH név – játékbeli név - platform
- Bemutató Elite Dangerous: Beyond – Chapter 1
- Bemutató Elite Dangerous: Horizons bemutató (Xbox One)
- Teszt Elite: Dangerous teszt (Xbox One)
- Hír Jövő év elején jön az Elite: Dangerous - Odyssey
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous 2.4 The Return
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous PS4-es kiadása
- Hír PlayStation 4-re is megjelenik az Elite: Dangerous
- Hír GC 2016 - Komoly bővítést kap az Elite Dangerous (PC, XO)
- Hír Elite: Dangerous - Steamre költözhet az, aki a fejlesztőktől vette meg a játékot
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Autós topik
- Lexus, Toyota topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gyúrósok ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon fólia (Hidrogél)
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Update 07.30. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G5 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest