Új hozzászólás Aktív témák

• Novver

senior tag

Megérkezett a [Monstertech] HOTAS Mountja.

Feketében rendeltem, ami picit drágább, de megy a setup színéhez. Muszáj volt valamit kitalálnom a HOTAS asztalról történő levételéhez, mert a csuklóm fájt 1-2 óra játék után. Rendeltem mellé 2db, az asztalhoz fogatáshoz alulapot is. [link]
    Ennek a lényege, hogy a gyengébb, nem tömör fa asztallapokat ne szaggassa át a szorító/satu/bilincs (kívánt rész aláhúzandó, nem tudom minek mondjam igazából :) ) Ezt az asztalra alulról egyenként 3 db kétoldalú ragasztóval kell rögzíteni. BRUTÁLISAN ERŐS A RAGASZTÓ. Esélye sincs hogy könnyen leszedd miután rányomtad, így körültekintően rakd fel, nem lesz második lehetőséged. :D
    Egyéb kiegészítőket nem láttam még értelmét venni. Így hogy kicsit használtam már, egy egérpad oldallapot a joyhoz valszeg veszek majd később.

Tömör alumínium, van benne anyag. Kellemes tapintású a felülete. A vágott részek pedig műanyag kipattintható takaródarabbal rendelkeznek. Kicsit ikeázni kellett vele, mert több darabban érkezett (nyilván), de abszolút nem kell agyalni rajta, a hozzá mellékelt papírokon részletesen, érthetően le van írva mit hogyan merre. Ha nem, akkor youtubeon van jópár assembly videó.

Külön képeket nem készítettem, mert az oldalukon kb minden létező szögből van kép. Pontosan ugyanazt kapod. Inkább készítettem egy már összerakott, centire pontosan beállított képet a setupról.
    A kábeleket még majd jobban elrendezem alul, de muszáj volt kipróbálnom.

[A kép, nagy felbontásban]

Összességében azt kell hogy mondjam, hogy az ára húzós ugyan, de minőségi cuccot kapsz, 3 nap alatt DHL kiszállítja németországból. Alaposan becsomagolva, esélye sincs hogy megsérüljön a cucc.
    Rettentő kényelmes az egész, miután centinként kisakkozod hogy milyen magasra is kell állítanod. Miután felraktad, könnyen állíthatod a magasságot.
    Eddigi rövid barátságunk alapján bátran tudom ajánlani őket.
    Esetleges kérdésekre készséggel állok rendelkezésetekre, és köszönöm hogy itt lehetek Köztetek!

CMDR Novver signing out
    o7

Új hozzászólás Aktív témák