- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gerner1
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
jaja, annyira dettó szinte, tényleg...De így most pár nap távlatából már másként látom a dolgokat. Lehet az is segített, hogy órákat beszéltem erről a szülőkkel és a barátaimmal akik igazán ismertek. Sokan azt mondják, hogy majd jön a következő, de még most is elég nehéz ezt nekem feldolgozni, hogy ez az egész hogyan történhetett meg velem/velünk. Mert ugye pár napja együtt aludtunk el és keltünk fel az ágyból... most meg már semmi, SEMMI! Nem tudom, hogy írtam e már, de amikor sírtam a buszon miatta, akkor azt mondta nekem hogy ''szedjem össze magam!'' Hogy tudott ilyen kegyetlen lenni? Ez már a késnek a megforgatása volt hátulról természetesen... Ez van. Porig alázott. Remélem nekem nem kell majd 1 év kiheverés mint Junkienak vagy másnak.
-
alázógyík
addikt
Nem egy kultúrált megoldás,de fel kell hívni egy naon jó barátodat/igazi barát legyen/,elmenni 1 lepukadt kocsmába,inni és beszélgetni sokat!Kibeszélni minden fájdalmadat,majd jól berúgni!
Másnap férffias becsületedet összeszedni,s magabiztosan lányt keresni!Kibaszott nehéz,de ha megtudja az ex,akkor mindig izgalomba jönnek!Ilyenkor viszont neked már ellent kell mondanod/nekem nem sikerült/, s már te leszel nyeregben!
Új hozzászólás Aktív témák
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Star Trek
- Megújult a PROHARDVER!
- Sorozatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- APPLE Airpods PRO 2 , Airpods 4 Airpods Iphone 13 14 15 16 Bontatlan Új DEÁK TÉRNÉL AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Raynox-250 makró előtétlencse
- Tchibo Esperto Caffe szemes kv föző hibátlan működéssel
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Keyboard Folio hibátlan működéssel garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi 10W töltő nem használt
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest