- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kösz, de annyira szerettem és még szeretem is őt... Nem tudom csak úgy elfelejteni, egyszerűen ez vhogy nem megy nálam. Küldött nemrég egy sms-t, hogy holnap mikor jön meg minden, és hogy nem akar haragban elvállni tőlem. Én meg az a fajta ember vagyok, aki nem tud belenyugodni abba, hogy utánna még működhet baráti kapcsolat. És most kérdezitek, hogy miért nem? Azért, mert nagyon kellemes emlékek fűződtek hozzá, amit már nem fogok mégegyszer átélni...
Mivel én nem cigizek, iszok egy dekát se, a többi narkóról nem is beszélve, ezek vhogy nem fognak nálam játszani, de vmivel le kell majd vezetnem a bennem felgyülemlett elkeserettséget és szomorúságot, amit ez bennem keltett. Most is ilyen lassulós depis számokat nyomatok, de lehet vissza kellene térnem a rajzoláshoz, mert talán ott tudom levezetni igazából.
Tényleg rajzol közületek vki? Én speciel grafit ceruzával szoktam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes
- Apple Ipad 10.generáció
- Új HP Pavilion x360 14-ek Érintős hajtogatós Laptop Tab 14" -35% i5-1335U 8/512 FHD IPS Iris Xe
- RTX 4080 SUPER,16GB. Ryzen 7 7800X3D, 32 RAM Fury RGB! Garancia!
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-32Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged