Hirdetés
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Zsoca1991102: Kábel kereső / ér pár kereső
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- droidic: Safe Mode az agyban
Aktív témák
-
fpeter07
veterán
Ismét képekben bővelkedő beszámoló következik.
12-én megejtettem egy kertvárosi kört. Nagyon érdekes a kertváros helyzete a belvároshoz képest. Mintegy 4 km-re fekszik tőle. Ez azt jelenti, hogy 1 óráig tart be, ill. kijutni oda. Érdekes, utána fogok majd nézni, hogy miért épült ennyire távol tőle. A kertvárosi jelleget nem szó szerint kell érteni. Van családi házas övezet, de panelrengeteg is megtalálható benne. Útközben lekaptam egy tetszetős templomot és a mecsekre néző kilátást is.Vasárnap zalaegerszegi XCO volt terítéken. Már évek óta vártam rá, hogy hazai pályán is versenyezhessek. Sajnos a rajtot későre tették, így szinte csak a pályabiztosítók voltak a nézők.
[link]https://www.instagram.com/p/BlWRTGFAYV4/
Levezetésként lenyomtam egy laza 3 órás autózást. A kanizsai Csó-tónál készült a következő kép:

Hétfőn terepi bejárás volt az ország másik felén. Nem voltam friss és üde, de remekül telt a nap. Gyerekkorom óta szinte nem volt szerencsém mekihez. Most a főnök jóvoltából sikerült eljutnom ide is.
Másnap elég szétcsúszott voltam. Elmentem bringázni, telefon nélkül. Ami nem lett volna baj, de éppen szúnyogirtás volt repülőről. Így elszalasztottam néhány jó fotót. Regeneráló tekerésnek jó volt. Másnap meló után gyalogtúrát szerveztem Uránvárosba. Kicsit túlvállaltam magam és meg kellett állnom pihenni.
Az alábbi kép egy Kék pásztor szitakötő-félét ábrázol:
Aktív témák
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen routert?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Pánik a memóriapiacon
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ezt nézed TikTokon és YouTube-on a telefonodon
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- További aktív témák...
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 700W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Fractal Design Pop Air RGB 850W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4149
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Másnap elég szétcsúszott voltam. Elmentem bringázni, telefon nélkül. Ami nem lett volna baj, de éppen szúnyogirtás volt repülőről. Így elszalasztottam néhány jó fotót. Regeneráló tekerésnek jó volt. Másnap meló után gyalogtúrát szerveztem Uránvárosba. Kicsit túlvállaltam magam és meg kellett állnom pihenni.