Hirdetés
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Syl: UPS - te áldott!
- Tóth Olivér: Kedvenc processzorok:
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
Aktív témák
-
fpeter07
veterán
Ismét képekben bővelkedő beszámoló következik.
12-én megejtettem egy kertvárosi kört. Nagyon érdekes a kertváros helyzete a belvároshoz képest. Mintegy 4 km-re fekszik tőle. Ez azt jelenti, hogy 1 óráig tart be, ill. kijutni oda. Érdekes, utána fogok majd nézni, hogy miért épült ennyire távol tőle. A kertvárosi jelleget nem szó szerint kell érteni. Van családi házas övezet, de panelrengeteg is megtalálható benne. Útközben lekaptam egy tetszetős templomot és a mecsekre néző kilátást is.Vasárnap zalaegerszegi XCO volt terítéken. Már évek óta vártam rá, hogy hazai pályán is versenyezhessek. Sajnos a rajtot későre tették, így szinte csak a pályabiztosítók voltak a nézők.
[link]https://www.instagram.com/p/BlWRTGFAYV4/
Levezetésként lenyomtam egy laza 3 órás autózást. A kanizsai Csó-tónál készült a következő kép:

Hétfőn terepi bejárás volt az ország másik felén. Nem voltam friss és üde, de remekül telt a nap. Gyerekkorom óta szinte nem volt szerencsém mekihez. Most a főnök jóvoltából sikerült eljutnom ide is.
Másnap elég szétcsúszott voltam. Elmentem bringázni, telefon nélkül. Ami nem lett volna baj, de éppen szúnyogirtás volt repülőről. Így elszalasztottam néhány jó fotót. Regeneráló tekerésnek jó volt. Másnap meló után gyalogtúrát szerveztem Uránvárosba. Kicsit túlvállaltam magam és meg kellett állnom pihenni.
Az alábbi kép egy Kék pásztor szitakötő-félét ábrázol:
Aktív témák
Hirdetés
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- Tőzsde és gazdaság
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Windows 10
- VGA kibeszélő offtopik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Egy picit olcsóbb lesz a Google Pixel 10a
- Windows 11
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- CSERE IS! BONTATLAN 3 év garancia Honor 400 Lite 8/256 Velvet Black
- Asus Tuf Gaming A15 Ryzen 7 7735HS 16Gb ram 1TB SSD RTX 4060 6 hó garancia!
- HP Victus 16 Core i7 13700H 16Gb ram 1TB SSD RTX 4070 6 hó garancia!
- iPhone 14 pro max 256gb, független,akku 100%
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - drón szett - ÚJ állapot - Care Refresh
- Svájci jellegű bicska eladó
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus Evolveo 450W
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Dell XPS 9720 - i7 12th gen 27% ÁFÁS!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Másnap elég szétcsúszott voltam. Elmentem bringázni, telefon nélkül. Ami nem lett volna baj, de éppen szúnyogirtás volt repülőről. Így elszalasztottam néhány jó fotót. Regeneráló tekerésnek jó volt. Másnap meló után gyalogtúrát szerveztem Uránvárosba. Kicsit túlvállaltam magam és meg kellett állnom pihenni.