Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Austin F.: Hardverapró szűrő script 🛒
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
fpeter07
veterán
Az állatkertes gyalogtúra után sikerült bringával is feljutni. Képek az emlékezetemben vannak. A városi 10% feletti rész különösen mély (vagy magas?!) benyomást tett rám. Felfelé remek edző útvonal. Lefelé viszont az útminőség csapnivaló. Montisoknak élmény lehet. Az út mentén közvetlenül van egy brutál kilátópont. Ott el tudnék képzelni egy napfelkelte végignézését. (majd egyszer)
Szerdán sikerült vennem egy új akkumulátort autóba. Elmentem tesztelni, és véletlenül útba ejtettem a plázát. Voltam már a nagykanizsai és kaposvári plázában, de arrafelé csak lézengtek az emberek. Itt azért már jöttek mentek az emberek. Nem szeretek idegen éttermeket kipróbálni, de nagy volt a csábítás és végül engedtem neki. Nem is hallottam olyan étteremről, ami dkg-ra fizetteti ki a kaját. A pénztárnál vettem észre ezt a turpisságot. Remek döntés volt levest kérni.

A boltok között járkálva figyelmes lettem egy ellentmondásra is. A szauna, ahova fázni mennek az emberek:
Lencsevégre való a panoráma is a távozás után:
Plusz ha már természetfotós vagyok, e mellett sem mehettem el szó, vagyis fénykép nélkül:
Egy másik séta alkalmával a pécsi Árkádot ejtettem útba. Na ez már valóban nagy és forgalmas épület. Szokatlan még ez a nagyvárosi élet nekem. Ugyanakkor... Este meg a város teljesen üres. Csak néhány járókelő és autós van. Remek bringázós hellyé avanzsál a város estére. Azt hiszem nem fogok unatkozni az elkövetkezendő hónapokban.
Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Windows 11
- Renault, Dacia topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- VR topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- További aktív témák...
- EIZO FlexScan EV2495 Made in Japan! 1920x1200 IPS USB-c állítható magasság, PIVOT 2024-04 gyártás!
- 10 DB Lenovo ThinkPad Laptop X13 G2 G3, T14 G3 G5, T14s G4 G6, P15 G1 G2
- RAM memória Crucial Pro OC Gaming 16GB DDR5 6400MHz CL32 Black - bontatlan, új
- Dell Latitude 7420, 14" FHD IPS kijelző, i7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év ga
- Corsair 64GB KIT DDR4 3200 MT/s CL16 Vengeance LPX - bonatlan, új
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Dell Latitude 7490 14" FHD IPS, i5 - i7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Xbox One X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest