Hirdetés
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Aktív témák
-
fpeter07
veterán
Az állatkertes gyalogtúra után sikerült bringával is feljutni. Képek az emlékezetemben vannak. A városi 10% feletti rész különösen mély (vagy magas?!) benyomást tett rám. Felfelé remek edző útvonal. Lefelé viszont az útminőség csapnivaló. Montisoknak élmény lehet. Az út mentén közvetlenül van egy brutál kilátópont. Ott el tudnék képzelni egy napfelkelte végignézését. (majd egyszer)
Szerdán sikerült vennem egy új akkumulátort autóba. Elmentem tesztelni, és véletlenül útba ejtettem a plázát. Voltam már a nagykanizsai és kaposvári plázában, de arrafelé csak lézengtek az emberek. Itt azért már jöttek mentek az emberek. Nem szeretek idegen éttermeket kipróbálni, de nagy volt a csábítás és végül engedtem neki. Nem is hallottam olyan étteremről, ami dkg-ra fizetteti ki a kaját. A pénztárnál vettem észre ezt a turpisságot. Remek döntés volt levest kérni.

A boltok között járkálva figyelmes lettem egy ellentmondásra is. A szauna, ahova fázni mennek az emberek:
Lencsevégre való a panoráma is a távozás után:
Plusz ha már természetfotós vagyok, e mellett sem mehettem el szó, vagyis fénykép nélkül:
Egy másik séta alkalmával a pécsi Árkádot ejtettem útba. Na ez már valóban nagy és forgalmas épület. Szokatlan még ez a nagyvárosi élet nekem. Ugyanakkor... Este meg a város teljesen üres. Csak néhány járókelő és autós van. Remek bringázós hellyé avanzsál a város estére. Azt hiszem nem fogok unatkozni az elkövetkezendő hónapokban.
Aktív témák
Hirdetés
- Dell XPS 9380, 13,3" UHD/4K Touch, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB-1TB SSD, W11, Számla, 1 év garanci
- Dell XPS 9380, 13,3" UHD/4K Touch, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB-1TB SSD, Új akku, W11, Számla, 1 é
- Eladó Konfig I7 13700K 32GB DDR5 1TB SSD RX6800XT 16GB!
- Erős gamer / workstation PC RTX 5070 Ti, 64GB RAM, Ryzen 9
- Dell Latitude 7340 2-in-1 i5 13.gen, 16GB DDR5, 512GB SSD, QHD+ érintőkijelző, ÚJ ÁLLAPOT!
- iPhone 17 Pro Max Kozmosz - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 83%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD Strix RTX 2060 6GB Rampage SHIVA CM 650W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest