Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Keldor emlékére
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Gurulunk, WAZE?!
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
-
LOGOUT.hu
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
stickermajom
addikt
válasz thamasz #10002 üzenetére
Nem keserítettél el Az 501b-t 'bemelegítésnek' szánom csak az árfekvése miatt, lehet vele kísérletezni. Túlhajtani szerintem nem fogom, mert ha megjön a csomagom akkor 2600mah-os Sanyo kerül bele, ha viszont nem, akkor beruházok az olcsóbb kék Trustfire akksikba. Ezek közel sincsenek az általad említettekhez A driver cserét is érdemesebb ezen begyakorolni
Az 501b ilyen mindennapos lámpa nekem. Elfér zsebben, így mindig nálam lehet és ha beválik, akkor beszerzek egyet a kocsiba is.
Mondjuk nem lenne rossz, ha méltóztatnának válaszolni a manafontosok -.-
-
korn
aktív tag
Ki kellene szedni a csillagot, utána vissza kellene forrasztani az emittert a csillagra. Elektromos sütőn, vagy akár gázlángon fel kell melegíteni a csillagot és amikor az ón megolvad helyére tenni az emittert. Nem szabad nagyon túlmelegíteni.
Egyébként ez valószínűleg leolvadt a csillagról. Vagy a hőátvitellel volt valami gond, pl nincs kence-fince a csillag alatt, és erre jött még a p60 eleve rossz hűtése, vagy túl nagy volt az áram. Vagy ezek kombinációja.Még egy észrevétel, mintha ismerős lenne ez a csillag. Ha az, amelyikre én gondolok, akkor sajnos azt kell mondjam ennek van az egyik legrosszabb hőátvitele. Ez is közrejátszhatott a leolvadásban.
erről beszélek, 14mm-es vékony csillag, a középső forrpont nagyon kicsi felületű
normális csillagoknál ki van vezetve jó nagy felületre a középső forrpont, így sokkal nagyobb a felület, amin átadják a hőt a csillagra
-
M_o_g_y_i
őstag
Secc-perc alatt javítható!
Ha nincs hozzá szerszám - gondolom akkor már megcsináltad volna - akkor majd segít valaki, aki járatos SMD alkatrészek forrasztásában.
Merre laksz?4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest