Hirdetés
-
LOGOUT.hu
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaszi72
senior tag
131 lumen a csomagolás szerint
De hidd el, megvilágatja.Egyébként én is fikáztam egészen addig amíg sógórtól nem kaptam egyet.
Mert hogy mindenki szerint szar. Akkor meg pláne nem adok ki érte 15k-t.
A 10 év garancia sem véletlen!
Kisebbekre liftime gari. Mer ugye azzal nem csapkodsz.
3D mellett van még Mini-n 2*AA LED. Az alább linkel kicsikínai fényben veri de a kidolgozása, megbízhatósága stb azért ott van. Egy társadalom civilizáltságának mértékét a rabokon lehet lemérni.(Dosztojevszkij)
-
d4d
tag
A második kiadás sem tudja úgy szinten tartani a fényerőt, mint pl egy Spark SL6S mondjuk. Viszont a régi valamivel erősebben kezd. Az első generációval főleg a PWM volt a gond. Alacsony és közepes fokozaton is látható volt. Az újba meg bekerült +3 villogó mód is, ugyanazt a felületet kapta, mint a BD4.
vape42.hu oldalhoz 5%os kupon (XTAR töltők, Samsung, Panasonic ipari akksik), beszéltem velük és tervezik a 3400mAh-s Panasonic beszerzését is..
kupon: elemlampa42
-
tbesze
tag
Hát igen, jogosak az indokok.
Furcsa hogy a KD most ekkorákat hibázik. Nem tudom mi lehet velük. Eddig minden rendben jött nekem onnét is, és még jó pár helyről is. Illetve a DX még annó az első rendelésemnél hibázott, de akkoriban mindenkinek késve, vagy nem is jöttek a cuccok. De azóta őket hanyagolom. A Dino-ról pedig az utolsó csomagom a megszokott 2-3 hét helyett a hatodik héten ért ide, de szerencsére rendben.
-
Ádyka
őstag
Valóban nem, mert totálisan nem ugyanaz a 2 két töltő, még ha külsőleg hasonlítanak is.
Én is darabokra szedtem már mindet.
Belül nagyon nem egyformák, meg ha jobban megnézi az ember akkor kívülről sem. A linkeden lévő hajlamos erősen melegedni és tönkremenni, de ha nem teszi meg az első 15 percben akkor az is elmegy ezer évig.
Amelyik tönkremegy az pukkan. Pukkanás után minden tönkrement alkatrészt kicserélve megint pukk. Ergó ha meghal, akkor az időt is kár belefeccölni.
Elképzelni nem tudom ez hogy ver ki egy kismegszakítót, valszeg direkt neki gyártottak egy töltőbe rejtett full rövidzárat. Nekem sose tette.
Nálam eddig kb 5 ment tönkre, de nem robbanásnak nevezném. A hanghatást akkor is 220uF 16V kondi adja, amikor ledobja a kupakját....A srác kinézett lámpájahoz lévő töltő egyáltalán nem melegszik, és mindössze 320 mA-rel tölt. Az esetleges pukkanós az 450-es.
[ Szerkesztve ]
Varta R2U 2100 mAh AAA 2799 Ft! Varta R2U 800 mAh AAA 2399 Ft!
-
magedla
tag
Megnéztem őket, egyelőre: "A megadott küldeményazonosítóhoz nincs rögzített követési információ."
Felhívtam az ügyfélszolgálatot, szerintük csak akkor lesz adat, ha a csomag elhagyta a kínai posta elosztóközpontját vagy ha a csomag már Magyarország területén van.
Köszönöm a tippet!True victory is victory over oneself
-
M_o_g_y_i
őstag
Köszi!
Pont ilyen összefoglaló írást kerestem volna, de nem kerestem.
Papíron ez az 5000mAh-s TrustFire a legjobb, már majdnem rendeltem.
Csak gondoltam előtte megkérdezem, hátha mégsem ezt érdemes venni, ha pl. van jó 4000mAh körüli de lényegesen olcsóbban.[ Szerkesztve ]
4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
Virág et.
senior tag
Értem, köszi.
Bicajra valóban szar a C8, de sokszor általános célra is ezt ajánlgatjátok.
Jobban szórja a fényt: ez mitől van? Projektor formája (bár C8 klónokból is van egy pár féle), OP (ez is előfordul néha, bár eddig még mindig lecsúsztam róla ), vagy egyszerűen a mérete miatt?[ Szerkesztve ]
-
Auratech
őstag
Először kicsit megdöbbentem, mekkora. Aztán látva egy pár tucat lámpát, látható, hogy csak a ledek meghajtása volt lényeges. Optikailag nem sok tervezés volt. A ledek sem a csúcskategóriát jelentik. Gondolom problémás lett volna a hőt elvezetni. A közepe leolvadt volna vagy ilyesmi...Használati értéke csekély...
Egy dimmelhető 4000K környéki ledpanel használható lehet segédfényként fotózáskor, videózáskor. Csupán valamilyen kompaktabb megoldással...Auratech Field Recording
-
korn
aktív tag
Van több féle megoldás, de nagy az esély az elhalálozásra. XR-E-nél meg SST-nél nem olyan nehéz, de az XM-l-nél az a gond, hogy szinte rá van ragadva a dóm a foszforrétegre és a baromi vékony vezetékekre. Melegítésre megpuhul a dóm, és könnyebben enged. Valaki pl felrakja a főzőlapra, én pl forrasztópákával közvetlenül melegítettem a dómot, és nagyon óvatosan lefejtettem, amikor már jól megpuhult és engedett.
-
Gibbs
csendes tag
Nekem nagyon könnyű volt. A kínaiak annyi ragasztót tettek az MC-E alá, hogy az felnyomódott a led fölé és beleragadt a reflektorba. Ahogy lecsavartam a fejet, le is szakította a dómot, de a led működőképes maradt. Aztán elküldtem vissza, de mikor az egész lámpát kérték, akkor hagytam a fenébe az egészet és tettem be helyette egy XM-L-t.
-
Mittu88
senior tag
gepeszgyerek: mi az, hogy küldi a felszólítást az ebay? Hogy fizess, vagy mire?
zoli03: eBay-nek akartam a resolve centerbe írni, de azt írták, hogy okt. 4-éig várjak, mert még úton lehet. Tényleg várjam ki ezt a 3 napot?
Ha ez meg van, ugyanitt írjak az eBay-nek, vagy hol? -
korn
aktív tag
45000 körül tud max a gyári leddel, tuningolt driverrel és átkötött rugókkal 3.5A felett.
Gyakorlatilag megduplázódik a lux érték. Az összfényerő sajna csökken kissé, itt is a 800+ lumenből lett kb 650. A spot méret mindig csökken az eredetihez képest, és mindig melegebb lesz a színe. -
korn
aktív tag
Van kettő is. egy ebayes lx1010b meg egy dx-es ct1330b. Gyárilag egyáltalán nem azonos értékeket mértek, az lx1010b fölé mért vagy 20%-al, a ct1330b pedig alá vagy 10-15%-al.
Referenciának a jetbeam bc40-et használtam, cpf-en Selfbuilt mérésére alapozva 24000 luxra kalibráltam mindkét mérőt ennél a lámpánál.
Most minden lámpánál 1-2%-on belül mér mindkettő egymáshoz képest. -
Fotozgato
tag
Megrendeltem. Köszönöm a tippeket.
---------------------------------------------------
3 × TrustFire - Protected TF 26650 3.7V 5000mAh Rechargeable Li-ion Battery (1pc/set)
37.99
1 x TrustFire TR-J18 Cree XM-L T6 7-LED 8000-Lumen 5-Mode Memory Flashlight - Black Aluminum Alloy Finish (3*26650/3*18650)
$69.00
1 x TrustFire TR006 Dual Channel Li-ion Battery Charger For 26650/25500/26700/18650/16340 (US Plug)
$12.88[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Note3 (T-Mobile-H), Samsung Galaxy Tab Note Plus 12.2" P901
-
kowik
tag
Nem mozog, bár még nem futottam vele.
Már próbáltam egy kicsit. Nagyon komoly fénye van. Meglepő, hogy a 0,08A-es fokozat is elég jól használható közelre. Alapban végigkapcsolgatva lehet kikapcsolni és mindig a legkisebbel kezd, viszont ha valamelyik fokozatba hosszan nyomva kapcsolom ki, akkor bekapcsolás után azzal kezd.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest