Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Szólánc.
- Öregszem
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Keldor emlékére
- Asszociációs játék. :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
-
LOGOUT.hu
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tony21
tag
válasz [CS]Blade2 #10395 üzenetére
Majd kapod e-mailben a számlát, azon rajta lesz forintban is.
Egyébként szerintem ne a PayPal-al váltasd. Ha kártyával fizetsz és középárfolyamon váltja a bankod (enyém igen), akkor nem 225 lesz a dollár hanem 217 ... bár kis tételnél nincs nagy jelentősége. Ez esetben a PayPal számlán nem lesz forintosítva az összeg. -
Tony21
tag
Megint született egy csaló acc, eddig gyöngyöket meg hasonló szarokat árult a feedback feltornászására, most csak lámpái vannak.
Módszer ugyanaz, nulláról induló licit, soha meg nem érkező cucc.
Ne vegyetek tőle semmit. -
Tony21
tag
C8-at (illetve a klónját, a Citipower X7-et) ebay-en 10 dollár körül már le lehet csapni ...
Ár érték arányban ennél jobb megoldás nem létezik. -
Tony21
tag
Melyik fet olvadt le, emlékszel még?
Ma járattam picit és egyszer csak lekapcsolt ... két akkuval 2,7 ampert vesz fel gyárilag, nem piszkáltam a drivert.
Szétkaptam, megnéztem, a 3055VL feliratú fet egyszerűen odébmászott (gondolom annyira melegedett, hogy felolvadt a forrasztás).
Összekötöttem a lábát az áramkörrel, most működik újra ....
Cserélném benne izmosabbra a gyenge láncszemeket, ha tudsz tanácsot adni, hogy mit-mire.Amúgy a PayPal visszafizette a breeze ügyben esedékes zsetont, nem is kellett semmit magyarázni, egyértelmű volt a csalás fennforgása.
-
Tony21
tag
Ami eddig megjött e-bay-ről és lemértem:
Ultrafire 501B X-ML OP: 3,2A
Ultrafire 502B X-ML: 3,1A
Citipower X3 (501B klón): 2,8AEzek mind 10$ alattiak voltak (8, 8.6 és 7.01 dollárba kerültek). Szóval gyerünk, licitáljatok
Ami még nem jött meg és nagyon kíváncsi vagyok rá, az az X8 klón + 2 akku + töltő (össz. 9 dollár volt ) .... van esetleg, aki rendelt ilyet breeze nevű usertől és már megjött neki? ... sok reményt nem fűzök hozzá hogy ideér.
-
-
Tony21
tag
Sziasztok!
Thermal pad-ot próbált már valaki alufólia helyett használni 50xB-ben a P60 dropin jobb hőelvezetésére?
Melyik lehet a jobb, a thermal pad, vagy a fólia? -
Tony21
tag
válasz HornedReaper #5901 üzenetére
Ez a töltő megegyezik a DX-es OEM töltővel?
Mert a hasonlóság kísérteties. -
Tony21
tag
Sziasztok!
Nézelődtem Manafonton és DX-en C8 ügyben, de ledobta az agyam a láncot ... kicsit sok van belőlük.
Melyik most a legjobb vétel? Az nem baj, ha rendesen kihajtja az XM-L-t, sőt ... -
Tony21
tag
válasz poweradi #1236 üzenetére
Kicsit én is belevauzok.
Macikos már leírta, hogy a meghajtó áram nagysága a lényeg (mivel a ledek áramvezérelt eszközök).
X mA áramhoz Y feszültség tartozik, tehát az elektronikából 4.2 voltnál magasabb feszültség is jöhet, nem számít, mert mondjuk 2800mA esetén a leden akkor is csak 3.5 volt feszültség fog esni (ez most has szám, lede válogatja).
Az, hogy mennyi ideig fog világítani a lámpa, függ az elektronika hatásfokától és az akkuk aktuális kapacitásától (nem feltétlen az, ami rá van írva) ... szóval tényleg le kell mérni.Ha 1C-vel sütöd ki az akkut, az nem terhelés neki ... 2C-nél már gyorsabban öregszik az akksi, de ezt is simán tudnia kell. Ha igazán vigyázni akarsz az akkura, akkor ne tárold feltöltve (pláne ne 4.2 voltra töltve) és meleg helyen. Azt mondják, hogy tárolni kb. 40%-os töltöttség mellett hűvös helyen érdemes. De gondolom úgyis használni akarod, nem a fiókban tartani
-
Tony21
tag
válasz poweradi #1227 üzenetére
OP - Orange Peel ... rücsis reflektor, szórja a fényt oldalra is.
Gyors LED összehasonlító: [link]
XM-L kisebb mint az SSC P7, így kisebb reflektorral is koncentráltabb fényt tud adni.
900 lumen az kínai lumen, szóval papíron annyi mindegyik (valójában függ a LED binjétől, a meghajtó áram nagyságától).
-
Tony21
tag
Dealextreme illetve Kaidomain led driverekkel mik a tapasztalataitok?
Miket próbáltatok, tudták-e amit kellett, ilyesmi ...
Vagy mindenki csak komplett lámpákat vesz?
Rendeltem pár drivert (1x illetve 2x Li-ion konfighoz), ha ideérnek, megtesztelem őket. -
Tony21
tag
-
Tony21
tag
válasz cadgers #1042 üzenetére
Spiderfire szerintem is jó lesz. Ha nem használod biciklin, jó zseblámpaként is.
Bringára kicsit átalakítottam, az áramforrás 6 darab 18650-es akku, párhuzamosan kötve.
4,2 volt a max. feszültség amivel a LED hajtható, ekkor 2,8 ampert vesz fel. Ez így ~12 watt teljesítmény. A lámpában nincs elektronika, a 6db akkunak köszönhetően pedig nagyon sokáig szinte full fényerőn világít. -
Tony21
tag
válasz macikos #1030 üzenetére
Igen, ez az egyik, a másik meg ugye az ára.
4890Ft + postaköltség (ha nem tudja személyesen átvenni valaki) vs. 1900Ft + ingyen szállítás Kínából (igaz, ez 2-3 hét is lehet).Legnagyobb vicc, vaterán láttam Spiderfire-t (ami Neked is van) 15000Ft-ért, 2-3 hét szállítási idővel. Ugye nem kell mondanom, honnan rendeli az illető ...
-
Tony21
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
- Windows 11
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AliExpress tapasztalatok
- Gurulunk, WAZE?!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Shakes&Fidget Online Szerepjáték
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja