- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xantomas
őstag
Szerintem, neki Elektronikai tervező és nem NYÁK tervező progi kell. ezért írtam a TINÁ-t. Nagyon könnyű vele megtanulni az alapokat, és mire elér egy szintet, biztos forogni is fog olyan körökben ahol hallja ezeket a neveket: ''Eagle, ExpressPCB, Tango (dos-os régi)'', PADS de gondolom nem NYÁKot akar tervezni, hanem áramkört szimulálni.
NYákot EAGLE-lel a legkönyebb szerintem, vagy egyszerűen szabadkézzel. -
ZakRob
senior tag
PADS-et tudom ajánlani állítólag egész könnyű benne NYÁK-ot tervezni, persze van benne
áramkörrajzoló, meg a többi, ezeket még nem néztem. -
Gdi
senior tag
komolyabb dolgok? hmm...
ANSYS 9.0 SP1, ANSYS Workbench Suite 9.0 SP1
PTC INTRALINK 3.4 M010, PTC Pro Engineer Wildfire 2.0 M0100, PTC Routed Systems Designer 5.5
Ez komoly -
Blackmate
őstag
Az Eagle nagyonjó, csak ajánlani tudom. Ha komolyabb dolgokra van szükség, akkor OrCAD.
-
Gdi
senior tag
Protel98
Eagle
ExpressPCB
Tango (dos-os régi) -
Xantomas
őstag
Elektronikai, vagy NYÁK tervező progi kell? mert akkor:
TINA pro
Szerintem a legjobb. Még a hülyék is képesek használni. Tudom mert ezzel tanultunk a suliban ha már nem lehetett dugni. (értsd: próbapadon) ''Dugjunk, mert dugni jó!'' a szó legszorosabb értelmében, nem valami ocsmány sexuális dologra gondolok. -
Flashback
addikt
up
-
pweisz
senior tag
Szivesen. Van 2db fölös hangváltóm 2utas véletlen nem érdekel?Bővebben: link
-
pweisz
senior tag
Válogass: Bővebben: link
-
Rez_Grof
őstag
multicap 8 ?
Bővebben: link -
gaboooka
aktív tag
Ha bepofátlankodhatok, én meg olyan progit keresek, ami segít hangfalat tervezni.
-
Flashback
addikt
up!
-
Flashback
addikt
Jelenleg az EWB 5.0-át használom, de sajna ez nem tud olyan IC-ket amik nekem kellenének. Ezért keresek valami modernebb tervezőprogit. Ha lehet hasonló felépítésűt mint az EWB...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ !! 16.2" MacBook Pro M4 MAX - 16C CPU / 40C GPU / 48 GB RAM / 1 TB / 1 ÉV APPLE GARANCIA
- Félkonfig napi használatból! Leírást, olvasd!
- 150 ezerre ár alatt !új 0km-es garanciás Dell G15 gamer laptop rtx 4060 i7 13650hx
- BOMBA ÁR!! MacBook Pro Retina 16" M4 Pro 14CPU / 20GPU / 24GB / 512 SSD / Magyar - ÚJ!!
- UTOLSÓ darab - 2024 MacBook Pro Retina 14" M4 PRO - 12C / 16C / 24 GB RAM / 512 SSD / BONTATLAN
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 dokkoló (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest