- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jackal2
senior tag
Szerintem ebben az esetben pont lényegtelen a garancia, mert egy nehezen mozgatható, nagy tárgyról van szó, és munkaeszköz, nem tudom hetekig nélkülözni. Ahogy néztem, minden szabvány alkatrész és szinte biztos, hogy kínai cuccokból van összerakva. Mivel moduláris, ezért ezek jó eséllyel beszerezhetők a piacról, vagy ha nem, javíthatók. A tápegység is jó eséllyel sztenderd. Ami necces lehet, az a motorok és a vezérlés, de ha már nálad van, valószínűleg meg tudod nézni a típusszámokat is és lesz időd utánanézni.
És nagyjából fele ennyibe kerül kintről. Én mindenképpen elgondolkodom a dolgon.
De hogy mutassak egy konkrét példát: BeActive monitortató állvány, nem BeActive monitortartó állvány az Alzánál. Tök ugyanaz a kettő, csak az egyik 30%-kal olcsóbb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Nintendo Switch 2
- ZIDOO médialejátszók
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Politikai mémek
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- EAFC 25
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Csere-Beszámítás! Fehér Inno3D Twin Edge RTX 5070 12GB GDDR7 Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest