- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GAI: Poor Volta...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jackal2
senior tag
Szerintem ebben az esetben pont lényegtelen a garancia, mert egy nehezen mozgatható, nagy tárgyról van szó, és munkaeszköz, nem tudom hetekig nélkülözni. Ahogy néztem, minden szabvány alkatrész és szinte biztos, hogy kínai cuccokból van összerakva. Mivel moduláris, ezért ezek jó eséllyel beszerezhetők a piacról, vagy ha nem, javíthatók. A tápegység is jó eséllyel sztenderd. Ami necces lehet, az a motorok és a vezérlés, de ha már nálad van, valószínűleg meg tudod nézni a típusszámokat is és lesz időd utánanézni.
És nagyjából fele ennyibe kerül kintről. Én mindenképpen elgondolkodom a dolgon.
De hogy mutassak egy konkrét példát: BeActive monitortató állvány, nem BeActive monitortartó állvány az Alzánál. Tök ugyanaz a kettő, csak az egyik 30%-kal olcsóbb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Miele TRIFLEX HX2 CAT&DOG akkus kéziporszívó - ÚJ! Bontatlan - 2 év garancia
- BMW E39 - 540i V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Midea klíma akciós áron beszereléssel együtt!
- FÉLÁRON! illy Francis X7.1 kapszulás kávéfőző - fehér - ÚJ! Bontatlan - 2 év garancia
- FÉLÁRON! Dr.coffee H2 Automata kávéfőző - ÚJ! Bontatlan!
- Egyedi ékszerdobozka
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged