Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jackal2
senior tag
Szerintem ebben az esetben pont lényegtelen a garancia, mert egy nehezen mozgatható, nagy tárgyról van szó, és munkaeszköz, nem tudom hetekig nélkülözni. Ahogy néztem, minden szabvány alkatrész és szinte biztos, hogy kínai cuccokból van összerakva. Mivel moduláris, ezért ezek jó eséllyel beszerezhetők a piacról, vagy ha nem, javíthatók. A tápegység is jó eséllyel sztenderd. Ami necces lehet, az a motorok és a vezérlés, de ha már nálad van, valószínűleg meg tudod nézni a típusszámokat is és lesz időd utánanézni.
És nagyjából fele ennyibe kerül kintről. Én mindenképpen elgondolkodom a dolgon.
De hogy mutassak egy konkrét példát: BeActive monitortató állvány, nem BeActive monitortartó állvány az Alzánál. Tök ugyanaz a kettő, csak az egyik 30%-kal olcsóbb.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One mobilszolgáltatások
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Lexus, Toyota topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- sziku69: Szólánc.
- PlayStation 5
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest