Hirdetés
- Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mi történik egy netes csalás után?
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- Hiányzik a gamer érzés
Új hozzászólás Aktív témák
-
cs.david94
tag
Lidlbe mikor volt utoljára Parkside fúrókalapács akcióba. A nagy 1500w-os érdekel. Tavasz folyamán várható?
-
cs.david94
tag
A sima ütvefúrók, legyen az akksis pint pl. a parkside amit linkeltél, vagy akár milyen vezetékes, az arra jó, hogy téglába, ytongba fúrj egy 6-8-as lyukat, tegyél bele egy tiplit és kész fenn a polc. Erre jó, én másra nem is használnám. Na jó, talán még 10-es lyukat is fúrnék vele.
Minden másra ott az SDS-es fúrókalapács.
Villanyszerelőként van részem lyukfúrásba bőven, egy helyen szeretem a sima útvefúrót, amikor ytongba kell tiplizni, nem üt nagyon, viszont pont jó, a sima kis fúrókalapácsunk, ami akksis az már nagyot üt ott. -
cs.david94
tag
válasz jozsi252 #2658 üzenetére
Jó vétel a gép, az már biztos, cégnél van nekünk is pár Milwaukee, igaz magasabb árkategóriások egy kicsit.
De ezek ipari cuccok, otthonra teljesen felesleges egy ilyen, én a kb. 60ezres Makitámmal maszekoltam egy csomót, még cégesként is használtam párszor, tehát ipari minőség az is, de nem használtam ki aztán eladtam. Milwaukeet bármikor hazahozom, aztán dolgozok azzal, hálisten a cég jó ebből a szempontból.
Ha sajátot kellene vennem, akkor lidl/aldi aktuális 18v-os gépe vagy kettőt vennék(ez a valószínűbb) vagy plusz akksit hozzá.
De mégegyszer grat hozzá, nem fogod megbánni -
cs.david94
tag
válasz jozsi252 #2715 üzenetére
A fúrókalapács 15e-ért is jó, ma próbáltam ki, csütörtök óta megvan(mielőtt kezdődne a protekciós vagy ilyenek miatt esély sincs megvenni és a többi, SZLOVÉN import, ott már csütörtök óta van).
Naszóval a gép jó, jól össze van rakva, teszi a dolgát, véstem ma vele kb. 4 métert, jól lehet vele dolgozni.
Lidl-ös úgymond infó, hogy vásárlócsalogató ez a gép, sok nem lesz belőle, én ezért is hozattam szlovéniából, igaz 2000-el drágább volt kb. de itthon nem nagyon lenne esélyem megvenni.
Van még a 3/5 részes fúrószár készlet is, én az 5 részest hozattam, a 450mm-eseket.
Képen láthatóak a méretek is.
És egy a magáról a gépről is, gyorskötegelő az nem szériatartozék, az az akasztó a létrára. -
cs.david94
tag
válasz xxxjjjkkk #2744 üzenetére
1000V csavarhúzókból én BM márkát használok és ajánlok. Árról ne kérdezz, nem tudom mennyi az annyi manapság, már pár éve vettem, meg nagyker beszerzési áron akcióba, elég olcsón, amiről az áfa is még kétszer le volt véve, de jó cuccok, van még a BM termékek közül pár a ládában.
-
cs.david94
tag
válasz Giovanny #2837 üzenetére
Bosch semmi esetre sem, nem az már mint régen.
Makita HR2470 szerintem egy vállalható árú, otthoni használatra ha karban van tartva merem mondani hogy örök élet. Ha tréfa nélkül veszed akkor nagyon bestbuy, menj be több barkácsboltba, ha leakciózzák akkor jól jársz.
Nekünk cégnél vannak 2470-ek, az egyik volt már többször javítva, de az nem akarok hülyeséget mondani tizen éves. A másik fiatalabb, de teljesen jó. Igazából amióta van akksis fúrókalapácsunk, azóta 2 havonta mennek 1-2 napot, bár amit kaptak a 2470-ek, én csodálkozok hogy működnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest