Hirdetés
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-!
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ph_5.5
aktív tag
A legjobb felállás a fúró-csavarozó + ütvecsavarozó kombó. Az első ideális a fúrásokhoz és a kisebb csavarokhoz. A második pedig szinte bármit becsavar fenyőfába. Amikor csak a Parkside (ződ) szettem volt akkor a kettőt megúsztam 40e-ből. (1-1 akku, 1-1 töltő, 1-1 koffer) Az egyikkel előfúrtam a másikkal csavaroztam. Vettem olyan "melós" övtartót amire akettő felakasztható volt és a féltetőről le sem kellett jönnöm órákig Pár melót kibírnak. És nem sajnáltam amikor lakásfelújításnál poros, koszos lett.
Ami hátrány a zöld olcsó cuccoknál a gyenge tokmány. A nagy súly. Az imbolygó fúrószár egy idő után... a koffer gyárilag olcsó.
Ehez képest az ajánlott DeWalt munkára lett tervezve. Kompaktabb méret, közel 2x erő, kevesebb áramfelvétel, halkabb, szebb. A mágneses tartója parádés ötlet, fúrószárat bármit megtart. (a nyél oldalán van kialakítva) A világítása fényévekkel jobb. És finoman adagolható. Szóval mindegy neki hogy 3X20mm-es pici csavart kell betekerni egy gyurmába vagy 8X300-as csavart fenyőbe. Nem kérdez, csak dolgozik. -
haris
őstag
"nem tudom számít-e a súly, márminthogy "van benne anyag".
vagy jobb-e ha pehelykönnyű, de a Hikoki 1,7kg, a linkelt Makita 1,5 kg, a Metabo meg 0,8 kg
ugyanúgy mindegyik akkuval"
Ezért mondtam hogy nem könnyű ajánlani. Nem tudjuk mik a preferenciáid.
Szerintem fontos hogy minél könnyebb legyen. Majd ha lesz egy nehéz géped rájössz hogy milyen jó, egy jó minőségű de könnyű gép.
Én nagy gépből ütvecsavarozót vennék inkább, azzal igen nagy nyomatékot lehet létrehozni anélkül hogy szenvedni kellene vele. De az nem igen fer bele 30 ezerbe.
De mivel adott a kereted, neked kell dönteni mi a fontosabb neked.
Szerintem egy jó minőségű 12V gép tud annyit mint egygagyiegyszerűbb 18 vagy 20 voltos.
Nálunk a cégnél van egy régi 12v Makita és egy új 20v parkside. Nem jobb vagy erősebb a parkside.
Viszont mivel új az akku tovább bírja. -
jeni
félisten
a jó fogáson vettem egy Parkside Performance ez most nagyon jó áron van!
ez is jó még árbanezen keres pár ezer Ft-t
ha jól helyről szerzed be akkor jó áron megkapod
Makita feketét -t vennék ha most kellene döntenem ha a pénz nem számítana. -
jeni
félisten
azt gondolom ne arra menj,hogy 30000Ft alatt az akkus fúrógép mellett legyen még 2 db aksi és ezzel dolgoznál vagy 5-10 évet vagy többet.
inkább vegyél 1 db gépet 1 töltővel és 1 aksival.
elméletben a nagyobb 18-20V-t üzemelésű aksis gépek erősebbek,tartósabbak.
ez is lehet egy másik alternatíva:
Hitachi-Hikoki DS18DJL 18V
ez erősebbnek tűnik.
ilyen is lehetséges:
Makita tartozékok nélkül
ehhez lehet kapni gyári töltőt és aksit mindig.
Lidl boltokban:
amúgy Parkside Performance 19000Ft (a készlet erejéig) hozzá aksi és töltő egybe csomag
ami 9000ft alatt beszerezhető egyes Lidl boltokban 5 év garanciával.
akár az aprón is megvehető.[ Szerkesztve ]
-
Golyobis
aktív tag
Szia, én egy ilyet vettem magamnak: fúró.
Használni még nem sokat használtam, de ránézésre jó minőségűnek tűnik, előny hogy van neki oldalfogantyúja, és koffer is van hozzá amiben akár 2 akksi is elfér, igaz a másodikat külön kell megvenni talán 7000-ért.Tippre azt mondanám hogy ez a parkside-val megegyezik, vagy legalábbis ugyan abban a gyárban készülhet mint a parkside hasonló gépei mert marhára hasonlóak kinézetre.
-
haris
őstag
Ajánlani nagyon nehéz, de ezzel nagyon nem tudsz mellényúlni:
https://www.fetis.hu/metabo_powermaxx_bs_basic_akkus_furo__csavarozo_2x20ah_108v_51841Illetve nemsokára lesz szénkefe nélküli parkside 12v-os Lidl-ben, ha az szimpibb. (Mintha valaki linkelte volna nem rég)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest