- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
H-Zol
senior tag
válasz
deathtania #13093 üzenetére
Így ahogy írod , lutri itt minden , mert már rég nem az a minőség mint ami régen volt , nekem is van egy ősrégi fúrógépem de az nem másfél
hanem kétkezes , hogy az már mit ki bírt , és ha jól tudom nem valami nagy márka , lengyel gyártmány . A nagy sarokcsiszolómról írtam már itt a fórumon , az egy Fein , sokan nem ismerik , mert a megfizethetetlen kategóriába tartozik , a német az iparban, ezeket használja , én le égve vettem anno 30 éve , meg lett tekercselve olyan hejen ahol be is centírozták , és azóta több 100 lapot elkoptatott de köszöni szépen jól van
Én azért szerencsésnek mondhatom magam , szerszám szinten , nállam nem igen ment tönkre idő előtt, sem a noname , sem a profi kategóriás gépeimböl egy sem !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Netfone
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- És milyen illatú legyen a készülék?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Xbox tulajok OFF topicja
- BestBuy topik
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest