Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Napkollektor - csak úgy
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gergő170
aktív tag
válasz
Findzs #10510 üzenetére
Kaptárak nálunk úgy néznek ki, hogy 20centi széles anyagból vannak, nem tudom az előbb említett "kisebb" mennyit tud átvágni, igaz van mellé egy régi"orosz" gyári körfűrész, aztán még fateromnak szerkesztett hozzá falaki egy hosztolót, azzal is megtudnám oldani az összes munkát, de ott is nyeklik kicsit a hosztoló, elmegy nem lesz pontos, aztán, ha elmennek a méretek adodhatnak gondok. Ezért gondolnám egyszerűbbnek egy gérvágó használatát, mellesleg 2,5 méteres anyagot egy 40centix60centis munkalapon egyedül elég nehéz kezelni.
-
jeriko2
tag
válasz
Findzs #10510 üzenetére
"Nekem felesleges az ütve csavarozó. Évekig elvoltam a kis 12v os workzoneossal is. Ahoz képest ez a performance is túlzás"
Amikor már kitépi magát a kezedből a gép, azért nem mindegy. Én is szoktam nézni, mikor írogatják, hogy inkább azt veszi meg, mert az X Nm - csak arra nem gondol, hogy fogja megtartani.
Engem kétszer húzott ki a bajból az ütvecsavarozó, mindkétszer hasonló szituációban: egy villanymotor tengelyéről kellett leszednem az anyát úgy, hogy nem tudtam rögzíteni a forgórészt, csak kézzel lefogni a rajta levő tárcsát. Ezt kulccsal, sima csavarozóval nem tudtam leszedni, előbb ment volna tönkre a forgórész, vagy a rajta lévő tárcsa (porszívó motor illetve szivattyú) a nagy erőkifejtéstől. Na az ütvecsavarozó 2 másodperc alatt lekapta az anyát úgy, hogy csak finoman fogtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Android szakmai topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- EAFC 25
- OLED TV topic
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- Gree klíma AKCIÓS áron beszereléssel együtt!
- Eladó Zenga Giulia gamer szék / Daccormax ergonomikus irodai szék
- Jó állapotú Kona Shred / Pike 454 dual-air 110mm-140mm / Shimano Deore felszereltség!
- Tchibo Esperto Caffe szemes kv föző hibátlan működéssel
- Parkside Performance dekopírfűrész PPSTKA 12 A1
- AKCIÓ! LG 27MP58VQ-P 27 FHD 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 Plus Enermax 750W
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest