Hirdetés
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- No Voice in the Galaxy
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferike81
senior tag
Sziasztok!
Egy kis értékelést, vagy észrevételt írnék le a frissen beszerzett Parkside gépekről. Házfelújításban vagyok, így szűkségem volt egy ütvefúróra, és több drága jól csengő márka mellett, ezt a márkát is ajánlották. Na ezért ezt választottam. PBH 1500 C3. Nem volt nagyon kemény munkája eddig, de azért kb 60nm járólapot pattintottam fel vele az alatta lévő 3-6 cm-es kiegyenlítővel együtt. Nagyon szépen muzsikált, bár ütvefúrni vettem, de megbirkózott a feladattal. Kezdésnek azért kapott egy 30g-os Makita bontókalapácszsírt, mert elég szegényesen volt gyárilag zsírozva. Nagyon jó a rezgésszám a bontáshoz, szépen vitte. Nagyon nem melegedett, bár mindig csak pár nm-t bontottam, aztán kihordtam. Volt ideje hűlni.
Vettem még egy 2 sebességes akksis csavarbehajtót és egy akksis ütvefúrót is. Az ütvefúrót még csak egy próbafúrásra használtam, 6-os lyukat betonba nem vitte rosszabbul, sőt, mint a Bosch Gsb 13 RE. A 2 sebességes akksissal kb egy órát dolgoztam eddig. Akáclépcsőből kellett kivarázsolni csavarokat. A kereszthornyosokkal nem volt nagy gáz, szépen kihozta belőle, de a sima laposfejű csavaroknál voltam bajban. Azok sem a gép hibája miatt nem jöttek, hanem régi jó szokás szerint ami nem megy be csavarásra, az bemegy majd a kalapáccsal. Az elvert fejekkel copás volt dolgozni. Összességében azt tudom mondani, hogy nem volt rossz vétel, mivel 4 napot bontottam, a négy napi bontókalapács bérlése 35 darab ezresbe fájt volna, ezzel szemben a bontókalapácsot és a csavarbehajtót 50+50 eurós árban vettem 3 év garival.
Új hozzászólás Aktív témák
- Trollok komolyan
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kamerahangsúlyos középkategóriásak az Oppótól
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Revolut
- Pontosabb, erősebb zajszűrést hoz a Sony kényelmesebb formában
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- ASUS ROG Ally
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 650W
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
- Samsung Galaxy S22 Ultra / 12/ 256 GB / Gyárifüggetlen / 12 hó Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest