Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- CsST: Mi az az instant túra?
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- sziku69: Szólánc.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobace
addikt
Megtaláltam az oldalad, nézegetem
Most 1 fázison töltök, de szeretnék 3 fázison, ha lehetséges egyáltalán! Mert most marha lassú, sok a veszteség, melegszik, stb.Aki benne van, nyilván jobb statisztikákat tud, én csak pl i3 és outlander csoportban olvasgatom, hogy már senki nem vesz gyári töltőt, mert konkrétan kevesebbet bír, mint ezek az Alis töltők feleannyiért.
És igen, tudom én is, hogy van ezekből szériahibás, rossz szoftverű stb verzió is ráadásul. Nem árt ha tudja, mit vesz meg az ember ezekből sem.. -
-
bobace
addikt
Jah ez utóbbi itt volt linkelve valahol. Azt nem is néztem, hogy ez másik store, és nem az "official" nevű, az valóban nem teljesen bizalomgerjesztő.
Az első kettő az "official"-hoz tartozik, ott azért jók az értékelések és van bőven. Bár a lakatfogós termékhez pont nincs sok, csak az alapváltozathoz.Köszi a lakatfogós megjegyzést, valószínűleg el kell engednem, a villanyóra 35 méterre van. A lakáselosztó meg totál másik körön, mint amin a garázs/töltő lenne.
A terheléselosztóhoz sem ragaszkodom, azért szerettem volna egyszerűsíteni az életet, mert 25+16+16 Amperem van a fázisokon, és eddig az egyik 16 A-esen ment a sima 1 fázisú töltő, a másik 16-on az apró állandó fogyasztók(1-200W kb összesen)+egy jakuzzi.
És jó lenne, ha nem kéne figyelgetni, hogy ha netán bekapcsol a jakuzzi fűteni, akkor ne álljon már le a töltés emiatt. Gondolom/remélem az apró fogyasztók még talán elmennek, és nem kavarnak be, ha szeretnék 16A-rel tölteni?
Ha van jó áron máshol wallbox, akkor persze lehet az is, de ahogy olvastam a tapasztalatokat, alapvetően az Alis sima töltők pl ajánlottak. -
bobace
addikt
Falitöltőt szeretnék vásárolni. Aliexpressen nézem ezeket a Feyree töltőket, van valakinek vele tapasztalat ezek közül? Vagy van esetleg másik ajánlható márka?
Alapváltozat: [link]
Alap + DLB: nem tudom ez a szenzor mennyire megbízható.. [link]
Vagy van egy másik változat Fogyasztásmérős DLB-vel: [link]
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- Jó állapotú Kona Shred / Pike 454 dual-air 110mm-140mm / Shimano Deore felszereltség!
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Tchibo Esperto Caffe szemes kv föző hibátlan működéssel
- Eladó Woom Up 5 szuperkönnyű elektromos mountain bike
- Dell Precision 5560, 5550, 3561 i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest