- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- No Voice in the Galaxy
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mauzes
addikt
válasz
Tiédetis #10286 üzenetére
Nincs saját tapasztalatom, mert ID3-at nem próbáltam, nálam az teljesen kiesett a merítésből. De sok Born tesztet és videót láttam, ezek alapján tudom mondani:
- nyilván a külső a legszembeötlőbb, 20-ból 19 tesztelőnek sokkal jobban tetszik a Born (nekem is nagyságrendekkel)
- belső is kicsit szebb dizájn/esztétika szempontjából
- a belsőre még anyagminőség és általános minőségérzet szempontjából is majnem mindenki azt mondta, hogy érezhetően jobb a Born
- az ülések jobban tartanak és közben nagyon kényelmesek (alapból is sportos jellegű kagylóülés jár hozzá)
- a Born kormány elvileg jobb, jobb vele vezetni
- az infotainment rendszer hasonló (nem jó), de elvileg egy kicsit szebb és kicsit gyorsabb (azt nem tudom, hogy a facelift előtti vagy utáni ID3-hoz hasonlították ilyenkor)
- Born szofveresen tud egy "eboost" vezetési módot, ami 30 mp-re megemeli a teljesítményt 231 LE-re 204-ről. Állítólag egy kicsit valóban lehet érezni
- a Bornt elvileg egy picit jobb vezetni (agilisebbnek, sportosabbnak tűnt a tesztelőknek), mindezt úgy, hogy még 19-es felnin is kényelmes marad. Persze nem lesz belőle Porsche vagy Golf GTI, de mégis többen kiemelték ezt a kis különbséget
- az előbbinek talán az az egyik oka, hogy 10-15 mm-rel lejjebb van ültetve a Born
- a középső érintőgombos rész nincs kivilágítva (ez tök béna)
- nem kérhető bele Matrix LED, mint az ID3-ba
- az extrákat darabonként lehet bele kérni, az ID3-ba meg szinte mindent csak drága csomagban lehet pluszban kérni
- utoljára hagytam egy igen fontos dolgot, az ID3 alapára 1 millióval magasabb, egy jobban felszerelt meg 2 millióval drágább. Teljesen wtf
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Garancia: 2026.07 // R7 5800H / GTX 1650 4GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest