Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Yodamest

veterán

válasz Bad Pritt #12558 üzenetére

Az alapjátékban 0-ról indulsz és fejleszted a karaktered a rúnák költésével és emellett a fegyvert külön. A DLC-be már kész karakterrel érkezel, rúnákra kb. szükséged sincs, tehát kellett valami plusz, amivel ösztönözni lehet a felfedezést és fejlődést.

De ez az ösztönzés meglett volna, ha van opció feljebb szintezni a karaktert - érdemben-, vagy a fegyvereket mondjuk innentől +5lvl-el magasabbra lehet kovácsoltatni.

Te írtad, hogy el kellett volna törölni a hardcapet. Ha eltörlöd a hard capet akkor a lvl 300-as karaktereddel nem az lesz a kérdés, hogy meglesz-e a boss, hanem hogy hány mp.

Neeeem, még úgysem. Amilyen bossok vannak az alapjátékban a végefelé meg a dlc-ben, most érted, hiába mész be mondjuk 1500 hp helyett 2000 vagy 2500 hp-val, annyi csak mintha 1-2 flaskkel többed lenne, kibírsz 2-vel több ütést mondjuk, ez nem walk in the park. Meg még ha az is, nem pont arról akar híres lenni az ER, hogy "magadnak állítod be a nehézséget"? Ez a játék egyik mottója vagy vált a mottójává, akkor nem tudom miért nem jó, ha ezt meg tudod tenni statok által, amikor egyébként is meg tudod tenni bármilyen módon. (buildek, summonok stb.) Pont, hogy jobban illeszkedne a játék eddigi egészébe, amiről eddig szólt a játék.

egy minden játékos számára nagyjából equal base line-t adjanak,

Nem értem ez miért kellett, az eddigi játékokban miért nem kellett equal baseline? Hiszen ott is, volt aki lvl 80-on fejezte be mondjuk a BB-t vagy DS3-at és volt aki lvl150-en, nekik is kellett volna egy equal baseline a dlc-hez nem?

De ezen felül sem értem, nem tudom miért jó az, ha az aki eddig szétfarmolta az agyát büntetve van, azzal szemben aki mondjuk csak átrohant a contenten vagy direkt nem farmolt. Ha valaki direkt nem húzza fel a karakterét, annak miért is kellene equal baseline?

Új hozzászólás Aktív témák