Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Elden Ring

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:14:43

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#3451) Yodamest válasza _drk (#3449) üzenetére


Yodamest
addikt

Az igazán fontos itemek mindig a mapon is jelölt "location" helyeken vannak, szóval ruinokban, dungeonokban, tornyokban, lényeg, hogy a mapon jeölve vannak ezek a "point of interest" helyek. Elég ha azokat nézed át tüzetesebben. Nyilván lesznek egyéb itt-ott előtűnő dolgok, pl. ganajtúró bogarak, amik asht dobnak, meg mini bossok, amik nincsenek jelölt helyszínhez kötve, de ez már tényleg a feldezezés része, ennyi kell.

(#3452) Garsza


Garsza
veterán

Le akarok menni megfogni a frenzy flamet. Van az rész ahol le kell ugrálni egy aknában külömböző kiállásokon és a végén beszakad padló. Más útvonal nincs? Mert egyszerűen nem bírok leugrálni. Mindég valamelyik kiállás mellé ugrok. Rosszab mint egy boss fight.

Leírtam a kérdést utána egyből sikerült. Előtte vagy 20x megpróbáltam.

[ Szerkesztve ]

(#3453) Bad Pritt válasza Yodamest (#3450) üzenetére


Bad Pritt
nagyúr

Viszont ez a colossal kétkezes sebzés ilyen hidden feature jellegű, sehol nem jelenik meg, nem figyelmeztet rá a játék.

És ezt egy FromSoft játéknál nehezményezed. :D Ebben semmi irl szemlélet nincs, egy apró balansz változtatás, ami használattal észrevehető.

Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

(#3454) Bad Pritt válasza Garsza (#3452) üzenetére


Bad Pritt
nagyúr

Nincs. Ugrálj csak, egyszer majd úgyis sikerül, korábban ennél sokkal rosszabbak voltak.

Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

(#3455) Yodamest válasza Bad Pritt (#3453) üzenetére


Yodamest
addikt

Hát csak wikin bárki ránéz a fegyver AR sebzéseire ugyanúgy azt fogja látni, hogy gyengusz... Meg nem tudom, számomra pont a tűpontos, precíz, kiszámítható jelzők jutnak eszembe a from játékok harcrendszeréről és ez annyira nem vág bele az egész képbe....

(#3456) Bad Pritt válasza Yodamest (#3455) üzenetére


Bad Pritt
nagyúr

Kiszámítható, hisz ha használod, látod az egzakt számokat. Pár százalék különbség van köztük. Ha tetszik valakinek, használja.

Nem kell wikit nézni, ütögetni kell. :D

[ Szerkesztve ]

Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

(#3457) Garsza válasza Bad Pritt (#3456) üzenetére


Garsza
veterán

De hogy hasonlítson össze két fegyvert az ember ha a fejlesztés lehetősége korlátozott? Hogy lehet ezt használattal kideríteni.

(#3458) Bad Pritt válasza Garsza (#3457) üzenetére


Bad Pritt
nagyúr

Most viccelsz, ugye? Odamész valamihez és megütöd. Majd megütöd két kézzel. Odamész ugyanahhoz a valamihez a másik fegyverrel és megütöd. Majd megütöd két kézzel.

De ezt az egész témát nem igazán tudom hova tenni, a scaling is eltér(het), ash of wart is tehetsz bele, azzal is tudsz scalinget változtatni, ezerféle talizmánnal változhat a sebzés...
Továbbra is az az alap igazság, hogy rossz fegyver nincs, rossz játékos van.

Nem kell rágörcsölni a statokra, a From játékai mindig is a stílusról szóltak. :D

[ Szerkesztve ]

Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

(#3459) _drk válasza Bad Pritt (#3458) üzenetére


_drk
őstag

Pont tegnap néztem, hogy a Claymore-nek van egyedüli movesetje a másik 6 greatswordhöz képest.
Az ügye szúr is, a többi csak vág.
Még a Mace-éknak van eltérő movesetjuk.
De hogy az összes Colossal szarul vág az biztos! :D

(#3460) Yodamest válasza Bad Pritt (#3458) üzenetére


Yodamest
addikt

Hát rossz fegyver tényleg nincs, de jó és még jobb az van :DDD Ez egyfajta beállítottság kérdése is tudom, van aki egy diablot is úgy végigjátszik, hogy egy kasztot kiválaszt, random rakosgatja a stat pontokat, éppen mi tetszik neki és van aki előre megtervezi mire rakjon, megnézi a buildeket stb. Én szeretem tudni melyik fegyverrel mik a lehetőségek, az általános metában kb hol helyezkedik el, mire számíthatok tőle hosszútávon.

És igen ahogy Garsza is írja, az a baj, hogy a nyersanyagok azért korlátozottak (hiába vehető egy idő után) szóval jól át kell gondolni a dolgokat. Lehetne egyébként olyan, mint a monster hunter fejlesztés rendszere. Ott ez úgy működik, hogy ha te mondjuk felhúztál egy fegyvert +4-re, de mást akarsz kipróbálni, akkor a felhúzottat vissza tudod fejteni akár a +0-ás eredeti állapotába is és visszakapod a belefeccölt nyersanyagokat, csak a fejlesztés költségét magát a pénzt nem kapod vissza. Így akkor itt is tök szabadon lehetne tesztelgetni, próbálgatni, nekem adná.

(#3461) Garsza


Garsza
veterán

Esetleg aki várja a magyarítást annak jó hír, hogy készül. Háromnegyede készen van.
[link]

(#3462) Bad Pritt válasza Yodamest (#3460) üzenetére


Bad Pritt
nagyúr

Erre mit lehet mondani? Ha a Monster Hunter rendszere tetszik, akkor Monster Hunterezz. :D
A From játékai mindig is trial and error alapon működtek és még így is egy sokkal-sokkal kommerszebb, megengedőbb játék az Elden Ring, mint a Dark Souls sorozat volt (főleg az első része).

Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

(#3463) DanielLong válasza Bad Pritt (#3462) üzenetére


DanielLong
senior tag

Lehet ám olyat is, hogy elengedsz egy véleményt a füled mellett és nem mondasz rá semmit :)) Nem beléd állni akartam, zömében tök jó dolgokat írsz, a saját véleményed is kifejted a játékról, amiben vannak negatívumok is, de ha más nehezményez valamit, akkor az ő véleményét is el lehetne fogadni...

(#3464) ThySoul


ThySoul
senior tag

Fire giant RL1 te jó isten, soha többet. Egyem a szívét annak aki rakott ilyen random köveket meg fákat a boos roomba, fixen mindig rágurult, felkerült a levegőbe, lebegett meg én nem is tudom miket csinált ez a nyomorék a végén :W

Egyébként jó patch, az összes kivett skippet megtalálták újra, én is simán elmentem a medálos snowfieldbe úgy hogy csak ráugrottam a Marika szoborra ;]

(#3465) Bad Pritt


Bad Pritt
nagyúr

A koop minden rejtélyére csak mi nem jöttünk rá ismerőssel, vagy szimplán egy kalap szar? Néhol működik gond nélkül, jelszó beír, summoning pool aktiválás mindkét oldalon, egyik oldal lerakja a jelet, másik oldal finger remedy-vel megcsörgeti a poolt és mehet is a móka.
Máshol valamiért nem tudja egyikünk aktiválni a poolt, vagy nem jelenik meg a jel, vagy odébb jelenik meg, vagy láthatatlan de interakcióba lehet vele lépni, szóval egész széles skálán mozognak az érdekességek, amiről nem tudjuk még eldönteni, hogy bug vagy feature. :D

Szerk.: most nem Leyndellre gondolok amúgy, az tiszta sor, miért nem működik, mikor már a sztori két markánsan eltérő pontján vagyunk.

[ Szerkesztve ]

Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

(#3466) ThySoul válasza Bad Pritt (#3465) üzenetére


ThySoul
senior tag

Ezt úgy nevezik, hogy klasszikus Miyazaki élmény

(#3467) Yodamest


Yodamest
addikt

Na most hallgatgattam megint egy végigjátszás utáni konklúziót a játékról, nagyon jól össze lett szedve benne minden, bár nem értem még a végére. (1,5 órás lol)

Ebben az is el lett mondva, ami talán eddig máshol nem, hogy a végső bossoknál az is probléma, hogy "túl okos" a movesetjük. Tehát ha van egy kombójuk, akkor az után aszerint intéznek még további támadásokat, hogy te megpróbálod-e őket megütni utána vagy nem. Van amikor büntethetők, de van amikor tök random belekezdenek egy új támadásba és emiatt teljesen kiszámíthatatlan, hogy mi az az ablak amikor te rájuk tudnál egyet is ütni.

https://youtu.be/nEyjdc-DIb8?t=4119 kb innentől beszél erről a dologról és hát igen már az alávágott jelenetekből is érződik a dolog :)

Sajnos amúgy meg én éreztem is kicsit, hogy ilyen irányba fog elmenni, szóval nem mondhatom, hogy váratlanul ért a dolog. Már a DS1 óta azt lehet látni, hogy minden új résszel egyre bonyolultabb mozgáskultúrával ruházták fel a bossokat, egyre "életszerűbbek" lettek, egyre kiolvashatatlanabb, folyékonyabb, rétegeltebb mozgásukkal. Valahogy a from tudatosan ebbe az irányba próbálja elvinni, hogy minél nagyobb "flow" legyen a harcokban, minél inkább olyan legyen, mintha egy élő, gondolkodó ellenféllel harcolnál. Ez alapvetően egy tök jó irány és előremutató, a baj csak az vele, hogy ha ennyire élők lesznek, sőt a folytatásokban még inkább teljesen egyediek és több 100 különböző mozdulattal felruházottak, amiket egybe is tudnak fűzni ha úgy gondolják, akkor már az az élmény rovására is megy. Néha jobb "butának" meghagyni a gépet, egy olyan sakkjátékkal sem akar senki játszani, ahol a gépi ellenfél csak tökéletes lépésekre képes és soha nem hibázik.

(#3468) lajosx válasza ThySoul (#3448) üzenetére


lajosx
őstag

Köszönöm szépen a választ, a Ranni questet csináltam első körben :) :R

(#3469) ThySoul válasza lajosx (#3468) üzenetére


ThySoul
senior tag

Akkor a legegyszerubb a felsorolt út, majd radagon fight után aktiválni a gracet (nem az endinget), ki menteni az állást, elmenni leverni a capital alatti moghot, platform, bad ending, visszatölt és sima ending és meg is lesz
Hasonlóan csináltam, kB 5-6 órámba fájt az egész

(#3470) sp8787 válasza Yodamest (#3467) üzenetére


sp8787
addikt

Ez amugy eleg jo video, meg a mult heten neztem.
Egy vmin azert fennakadtam, megpedig amikor azt mondta ,hogy a BB-ban nem lehet dodge-olni. :U

(#3471) ThySoul válasza Yodamest (#3467) üzenetére


ThySoul
senior tag

Meghalgattam én is, öröm látni hogy nem csak a videóban, de a kommentek között is mekkora rajongótábora van a sekiro-nak :K viszont nem kell csodálkozni hogy nem vitték tovább annak a harcrendszerét, a fél from játékosbázis utálta amiért nem egy DS4et kaptak hanem valami mást.

Kíváncsi vagyok milyen tanulságot vonnak majd le a fejlesztők a játékból: egyrészt ott a rengeteg 10/10-es teszt, az eladási számok vagy a rajongás, ami átjárja az egész játékot. Másik kézben viszont az egyre több negatív vélemény, mivel folyamatosan végeznek az emberek a játékkal, és jutnak el arra a pontra amikor egyáltalán nem fun az egész, inkább csak nyűg. Remélhetőleg a DLC-kben javítanak a dolgon (jönni fog a dupla malenia esküszöm)

(#3472) Lefty válasza ThySoul (#3471) üzenetére


Lefty
addikt

Esetleg 1 Melania + 1 Twinblade Gargoyle, majd fel eletnel jön meg egy Melania es egy Gargoyle :)

(#3473) Bad Pritt válasza sp8787 (#3470) üzenetére


Bad Pritt
nagyúr

Ellenkezőleg, pont azt mondta, hogy abban csak dodge-olni tudsz (meg parry-zni).

Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

(#3474) lajosx válasza ThySoul (#3469) üzenetére


lajosx
őstag

rendben köszönöm, nagy segítség ez nekem :R egyedül a mentéssel nem vagyok tisztában ps5 de majd utána nézek.

(#3475) ThySoul válasza lajosx (#3474) üzenetére


ThySoul
senior tag

Ahonnan akarod a mentett állást, save and quit. Ezután a konzolon belül bemesz a beállításokba, mentett állásokon belül kell neked a tarhelyre mentett adatok, és ezt szimplán feltöltöd a Ps plus online tarhelyre. Ending, visszamesz a mentett adatok közé és az online tarhelyről letoltod a gépre az ending előtti mentest

(#3476) sp8787 válasza Bad Pritt (#3473) üzenetére


sp8787
addikt

Az ugyanugy hulyeseg. De had idezek a szerzotol amibol kiderul ,hogy a dash alatt dodge-t ert ott amikor errol beszel sztem.

"So instead of blocking or rolling you were dash-stepping...."

Mindekozben van dodge-roll a jatekban csak nem kell lock-olni.

EDIT
Jah es amugy blocking is van a BB-ban.

[ Szerkesztve ]

(#3477) Bad Pritt válasza sp8787 (#3476) üzenetére


Bad Pritt
nagyúr

Nem mondta, hogy nincs benne dodge roll vagy blokk, arról beszél, hogy dash stepelhetsz helyettük, mint új mechanika.

Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

(#3478) Döglött Róka válasza Yodamest (#3408) üzenetére


Döglött Róka
veterán

Claymoreal vittem vegig eloszor a jatekot. Nulla status effecttel. A weapon skill mindent visz, egyszeruen ez a fegyver a from jatekok origoja. Minden ellen jo, ha kell raksz ra greaset, vagy armament buffot. A Zweihander sztem sohasem volt jo cucc.

Sztem a bleed tul van hypeolva. Elmeny volt nezni ccopban hogy bleed immun bossoknal hogyan vereznek el a wiki buildek. Nagyon szituacio fuggo, kis moboknal felesleges, bossoknal sokszor tul kockazatos arra koncentralni.

Viszont most a patchel kezd helyere kerulni minden. Vegre a moonlight blade is hasznalhato lett :D

Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő

(#3479) sp8787 válasza Bad Pritt (#3477) üzenetére


sp8787
addikt

Te se vagy vmi jo szovegertelemzesbol.

(#3480) Bad Pritt válasza sp8787 (#3479) üzenetére


Bad Pritt
nagyúr

Vagy csak értelmezni kéne azt a szekciót a videóban.

Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

(#3481) sp8787 válasza Bad Pritt (#3480) üzenetére


sp8787
addikt

Pontosan!
Na ez neked nem sikerult. Ez van!

(#3482) Döglött Róka válasza Yodamest (#3467) üzenetére


Döglött Róka
veterán

Ezzel a videóval is az a baj, hogy egy önjelölt DS elit csinálta. Van egy réteg, aki szerint akkor vagy tru DS játékos, ha egyedül, meeleevel tolod végig. Közben már az első rész óta erősen tol a játék a summonok és a coop felé.

Eldenben még több lehetőség van erre, és a bossok bővülő movesetje is ebbe az irányba tol. Ez egy online játék, másokkal együtt fun. Ha látod hogy a társadra megy a boss, próbálod megállítani, levonni a fókuszt róla, megosztani a figyelmét. Ez mindig is így volt. Annyi változott, hogy most még nehezebb egyedül, és az elitista réteg fanyalog.

Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő

(#3483) ThySoul válasza Döglött Róka (#3482) üzenetére


ThySoul
senior tag

Hogy lenne online játék? Miyazaki azt nyilatkozta, hogy úgy akarták megalkotni, hogy a solo playerek ugyanúgy élvezzék, mint azok, akik summon/coop módban tolják, ez láthatólag nem sikerült, ne próbáljuk már megmagyarázni folyton hogy ez a játékosbázis hibája

(#3484) Döglött Róka válasza ThySoul (#3483) üzenetére


Döglött Róka
veterán

Nem mondom, hogy a játékosbázis hibája. Annyit írtam hogy van egy elit réteg aki szerint a solo a tru DS feeling. Szerintem ez fasság :)

Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő

(#3485) ThySoul válasza Döglött Róka (#3484) üzenetére


ThySoul
senior tag

Szerintem ha nem szórakoztató a játék fele soloban, ne az legyen a megoldás hogy summonolj. Csinálják meg olyanra a játékot ami mindkét réteget kiszolgálja

(#3486) Döglött Róka válasza ThySoul (#3485) üzenetére


Döglött Róka
veterán

Sosem volt olyan a játék :D Sőt, lehet hogy ez most szíven üt, nincs olyan játék ami mindenkinek megfelel.

Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő

(#3487) Yodamest válasza Döglött Róka (#3478) üzenetére


Yodamest
addikt

Na ezt öröm hallani, mert imádom én is a Claymoret, csak a mostani csapból is a bleed folyik meta miatt teljesen elbizonytalanodtam. Mindenképp a felhúzott fegyverek között lesz aztán meglássuk mit tud!

Másik "felfedezettem" most egy fura szerzet a Pickaxe! Ez az amivel a bányász enemyk nyomatják a dungeonokban, egy hatalmas nagy csákány! Még nem kezdtem el felhúzni, de ezen is erősen filózok mert több helyen is írják, hogy staggerben az egyik legjobb fegyver a játékban.

A DS elitség kapcsán:
Fú ez nagyon igaz, én is eleinte megijedtem az ilyen endgame boss beszámolóktól, meg az alájuk vágott videóktól, mert tényleg nagyon brutálnak tűnnek! Viszont egy közös pont van az összes ilyenben, hogy mindenki aki panaszkodik teljesen egyedül harcol, nem használ summonokat. Szóval ezen a ponton el is szállt minden félelmem, mert én tuti használni fogok végig, amit a játék ad számomra minden lehetőséggel élni akarok és fogok is. Így viszont már korántsem lesz olyan nehéz az endgame hálistennek.
(még a nehézség kapcsán, volt egy deathbird amit nem tudtam megölni korábban, de olvastam hogy kb 4-5 holy bombát kell nekidobni és kipunnyad, hát egyből legyártottam őket, odamentem és kinyírtam, irgalmatlant sebeztek rá, mint kb a erdtree bossokra a tüzes bomba vagy még többet is, szóval én full bűntudat nélkül tudom használni ezeket a rendelkezésre álló segítségeket)

(#3488) Döglött Róka válasza Yodamest (#3487) üzenetére


Döglött Róka
veterán

Azért vannak ezek a mechanikák, hogy ne szenvedjen az ember. Aki van olyan hülye, hogy majd egyedül, minden trükk nélkül nekimegy a bossnak, kitanulja a mozdulatait úgy hogy vakon is menjen (ami most ugye már nem megy, ezért nyígnak a DS sznobok), csinálja, leszarom.

Ha még lenne trophy/achievement a solo játékért, de nincs. Az meg nem vígasztal hogy redditen elmondhatom.

Fegyverek még:

Claymore mellé érdemes pakolni Faithre, buffok miatt. Olyan lvl 120 után érdemes elindulni paladin irányba, és onnantól szépen lehet aprítani vele (sima mobokon 1600-1700 körüli crit-ek buffolva). Én tower shield + claymoreal öltem le Maleniát, és takarítottam ki egész Haligtreet.

Staggerben még király: Brick hammer, viszonylag gyorsan lehet vele csapkodni, strike damage, én azzal vertem az elden beastet rommá, 3 stagger crit is kijött. Érdemes figyelni hogy slashing, standard damage-el mennyit sebzel, ha hirtelen esik 20-30% ot a megszokotthoz képest, vegyél elő strike-ot vagy pierce-t. Minden osztályban érdemes tartani egy 24/9-ig felhúzott fegyvert a kedvenced mellé és szimplán váltasz ha nem jön be.

Kezdtem egy caster-t de szép lassan fordultam vissza meelee-re lvl 100 körül, vér nem válik vízzé alapon. Két nagyon jó Int fegyvert is találtam:

Death Poker: a skillje mindent szétszed, de tényleg.
A patch óta a Dark Moonlight Greatsword, 60 körüli Inttel félelmetes.

Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő

(#3489) MikeWazowski


MikeWazowski
addikt

Én is a claymoret kezdtem el használni. Ám ha semmi varázslatot nem használok, akkor mire érdemes tenni, keen vagy hvy?

A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.

(#3490) Döglött Róka válasza MikeWazowski (#3489) üzenetére


Döglött Róka
veterán

Ne csinálj semmit vele, úgy jó ahogy van :) Plusz a weapon skill-t is buknád amíg meg nem találod. Még 1.04 előtt is király volt, de most hogy gyorsítottak rajta igazi poise killer lett. Gyakorold a használatát, ha pajzzsal mész abbol szedd ki a skillt és nagyon fasza lesz :)

Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő

(#3491) ThySoul


ThySoul
senior tag

Jó ez az elden ring, nem mentette el a fire giant RL1 killt tegnapról :W

(#3492) Yodamest válasza Döglött Róka (#3490) üzenetére


Yodamest
addikt

1.04-el gyorsult a Claymore? Ezt hol lehet olvasni?

Egyébként paladin irányba tartok jelen pillanatban is, már kezdettől az volt a koncepció, mert nagyon jónak tűntek a faith buffok, gyógyítások. Azt nem tudom még, hogy a faith-et meddig kellene felvinnem a többi stat rovására, most 20-on van, ez a buffok, gyógyítások használatához már bőven elég, a támadó spelleket nem tudom mennyire érdemes erőltetni, vagy ahhoz full caster kellene hogy releváns legyen? Mert nem akarok abba a hibába sem esni, hogy mindenhová pakolok statokat és mindenben ilyen meh lesz a sebzésem. Emellett felvetült az is, hogy ilyen erős weapon skillek mellett voltaképp van-e értelme nekem mondjuk villámokat dobálni vagy madness spelleket használni? Ha egy Claymore féle lions claw (az az Artoriasos előreugrás skill, menő) többet sebez, mint bármilyen faith spellem, akkor amúgy is azt fogom használni....

(#3493) ThySoul válasza ThySoul (#3491) üzenetére


ThySoul
senior tag

Mindegy, megöltem újra ;]

Valaki tudja egyébként hogy van e bármi kihatasa a többi bossra ha megyek Farum Azulába? Nem tudom hogy csak sima végigjátszást +Maleniát akarok vagy minden fontosabb bosst, szóval előbbivel kezdenék inkább ha emiatt nem bukok semmit

(#3494) Döglött Róka válasza Yodamest (#3492) üzenetére


Döglött Róka
veterán

A lion's claw gyorsult. Egyébként csak buffokat használtam. Heal se kell (kevés és lassú). Szerezz be egy Dragon sealt, húzd fel és jó vagy. Villámokat dobálni vicces, de nem olyan hatékony. Én inkább egy long bowt használtam húzásra.

Ha érdekel mutatok két screenshotot a buildről.

Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő

(#3495) Yodamest válasza Döglött Róka (#3494) üzenetére


Yodamest
addikt

Jöhet a screenshot!

A dragon communion sealre gondolsz? Azt nem értem miért lenne az jó, amikor arc-nel scalel, az meg nekem kemény 7 ponton van. (paladin amúgy se húzza) Én a clawmark sealt húztam most +6-ig, mert az str/faith scalelésű, szerintem tökéletes a paladin buildhez.

(#3496) Döglött Róka válasza Yodamest (#3495) üzenetére


Döglött Róka
veterán

Jogos kevertem. Ime:

Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő

(#3497) cyberkind


cyberkind
félisten

LEL, az új patch kicsit újrabalanszolta Malenia-t, és akkor is gyógyul, ha hozzánk se ér? :DDD
Aki az első körökben tolta a többi From játékot, azokban volt ilyen változtatás a bossoknál?

Paranormal Cocktivity

(#3498) Bad Pritt válasza cyberkind (#3497) üzenetére


Bad Pritt
nagyúr

Mármint hogy hozzánk se ér? Nincs semmi kontakt a két karakter között és gyógyul?

Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

(#3499) persil válasza cyberkind (#3497) üzenetére


persil
nagyúr

Ez egy bug.

Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html

(#3500) cyberkind válasza Bad Pritt (#3498) üzenetére


cyberkind
félisten

Igen.

Csak azért kérdem a második kérdést, mert ha azokban nem volt, akkor ez itt megint felveti azt a kérdést, hogy nem annyira egyöntetű ez a játék pozitív irányba, bár nekem ezután még inkább nem.

persil
Gáz ha csak egy bug, de akkor is ha direkt lett ilyen.

[ Szerkesztve ]

Paranormal Cocktivity

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Elden Ring
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.