Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Elden Ring

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:14:43

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#3951) Kai_Rong


Kai_Rong
senior tag

Ezekkel a Valiant Gargoyle-okkal nem birok. Ma mar szerintem ket oram biztos rament. Nem tudom annyira gyorsan megolni az elsot, hogy a masodik ne erjen oda hozzank. Probaltam mar Spirit Jelly-t is idezni, de hiaba all ott a palya kozepen, mind a ket gargoyle engem tamad be. Egyszer sikerult eddig az elsot kinyirni, de aztan beledodgeoltam a masodik altal odakopott meregfelhobe, es meghaltam… Barmi tipp? Int/Dex katana buildem van, 30-30 mindketton, plusz huszonpar Vigor, 25 Endurance es 22 Mind. Igy level 80at alulrol surolva ennek sikerulni kellene.

PSN ID: KaiRong-Sama / Switch ID: SW-2173-7086-2044

(#3952) Bad Pritt válasza Kai_Rong (#3951) üzenetére


Bad Pritt
nagyúr

Hit and run. Ez egy "classic" From duo boss, az AI úgy van megírva, hogy egy időben az egyik aktív, a másik passzív legyen, egyszerre a kettő ne zaklasson. Ez nem azt jelenti, hogy biztonságban a passzív alá lehet állni, hanem ha nem mész közel hozzá, akkor csak sétálni fog feléd, a kettő együtt nem támad, nem ront rád (általában).
Azért nehezebb boss, mert nincsenek tereptárgyak, amik mellett biztonsággal szét lehetne őket választani, úgyhogy általában az működik legjobban, ha az egyiket óvatosan magadra húzod, majd elfutsz jó messzire a másiktól és lesz időd párszor megcsapkodni az elsőt.
Idézni azért nem érdemes az elején, mert ha a a szellem leválasztja rólad a második gargoyle-t de meghal, akkor megeshet, hogy aktív státuszban marad az AI és ugyanolyan elánnal fog neked esni, mint a másik, ha nem ölted még meg.

A katana amúgy kifejezetten szar ellenük, kalapács jellegű fegyverekkel azelőtt le lehet bontani az első, hogy a második egyáltalán leugrana az arénába. Bár a Moonveil skillje lehet jó ellenük, az nem próbáltam.

Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

(#3953) Garsza


Garsza
veterán

Helló! A Godskin Duo Farum Azulában bugos? Wiki szerint nembírják a fagyasztást, csak 112 az ellenálásuk mégsem üt be náluk. Első két végigjátszásra simán megvoltak. Most meg nem bírok velük.

(#3954) _drk válasza Kai_Rong (#3951) üzenetére


_drk
őstag

A huszonpár Vigor kevés, ha nem vagy dodge vagy parry god.
Láttam streamben és youtubeon kicsi élet csíkkal az embereket, nagyon fasza montázsokat lehet csinálni a sok halállal, ez vonzza a nézőket.
Amúgy meg kell legalább 40, de oda akár 50 is elfér. Én mindig azt tolom legelőször és arra a szintre vagy többre mint a harcos atribute.
30/30al már tuti fasza sebzésed van, 25 minddal sokat varazsolhatsz, 25 end varázslónak az sok szerintem. Nekem annyi van 140es szinten és elég.

(#3955) kiserik válasza Kai_Rong (#3951) üzenetére


kiserik
senior tag

Nekem annó levetették magukat a vízesésbe. :C :DDD

(#3956) Döglött Róka válasza _drk (#3954) üzenetére


Döglött Róka
veterán

35el vittem vegig ket karakterrel. Nem kell annyit kolteni ra.

Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő

(#3957) siposz


siposz
aktív tag

Megjegyzés: 2 hete felraktam a discordot a gépre, és vagy 1 hétbe telt míg kiderítettem, hogy a discord és az elden-ring nagyon nagyon nem kompatibilis egymással, konkrétan játszhatatlanra lassítja a discord a játékot.

Kérdés:
Van e valakinek valmilyen tuti tippje arra, hogy nagyon gyorsan, az equipment ablak megnyitása nélkül meg lehessen cserélni a jobb és a bal kézben tartott fegyvereket?

Az lenne a cél, hogy menet közben tudjak WA-t váltani, és hogy a grízeket gyorsan fel lehessen kenni mindkét fegyverre.

(#3958) Döglött Róka válasza siposz (#3957) üzenetére


Döglött Róka
veterán

"Grízeket" - taktikai facepalm.

Nem lehet.

Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő

(#3959) KraX válasza Bad Pritt (#3952) üzenetére


KraX
őstag

Lehet szerencsem volt annal a fightnal, de masodikra meglett es az elso probalkozasnal is kozel voltam a vegehez. En ugy csinaltam int buildel, hogy azonnal megideztem a mimicet, vartam par mp-et hogy magara huzza az aggrot es rock slingel lenuke-oltam olyan gyorsan ahogy tudtam. Mire megjott a masodik, az elso mar halott volt, igy konnyen vegeztunk a masodikkal is. A rock sling is le tudta staggerelni a fickokat, nehany talalat utan. Meglepoen konnyu volt magussal.

[ Szerkesztve ]

For the God Emperor!

(#3960) sith7


sith7
nagyúr

Ez a Stormveil Castle, mágussal nem vicces ... mindenhol páncélos lovagok, szűk szobák, beszakadt parketta stb. :((
Eddig nem néztem végigjátszást, de lehet, hogy most nézek egyet :B

(#3961) Kvelstadt válasza sith7 (#3960) üzenetére


Kvelstadt
veterán

Kérdés hogy mikor mész oda?
Ez nyílt világú játék lett, és mágussal megéei először szétnézni a világban. Nekem volt vagy 10estus meg jó bot és pár varázslat mire bementem a castélyba. És nem, nem szinteztem fel magam, csak a világban mindent összelopkodtam mielőtt akár egy bosst is megöltem volna.
Ott a meteorite staff a mocsárba ami legjobb kezdő bot és ott a rock sling is ami szintén hasznos, comet és comet azur is felszedhető kb ingyen, vagy a ruin of stars.
Nézz valami jó guideot, mert nem azt mondom hogy kitesizve kell bemenni oda de nem is egyből ahogy odaérsz mert akkor a mágus még papír ami a kisebb gond de még sebzése se nagyon van.

"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"

(#3962) Yodamest


Yodamest
addikt

Nah én meg elindultam végre a leyndell capital központja felé, mondják ugye, hogy innentől vált sebességet a játék.... Hát ez elég hamar feltűnt, egyből olyan clownfest bossfestiválban találtam magam, hogy az megmosolyogtató volt már. Tényleg még egy lángosos bódé kellett volna az út mellé a totális majális életérzéshez. Rövid utam során, (kb 3-4 külső gracet fedeztem fel, még nem is mentem konkrétan be a városba) ha 6 boss nem jött szembe akkor egy sem. A teljesség igénye nélkül, volt itt:
eldtree kukac,
deadbird,
valami hadvezércsávó,
bell bearing hunter,
draconic tree sentinel,
spirit bear,
+ biztos még valami ami most nem ugrik be egyből

És a poén ebben hogy ezek mind kb 1 óra gameplay alatt! Hát sűrű volt a program! :DDD

(#3963) Kvelstadt válasza Yodamest (#3962) üzenetére


Kvelstadt
veterán

A bell bearing hunter az csak este jön, meg asszem a madár is.
A spirit bear az mi?
Ja meg ott van egy margit is megint, az kimaradt?

"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"

(#3964) Yodamest válasza Kvelstadt (#3963) üzenetére


Yodamest
addikt

Hát nekem tök véletlen pont este is volt szóval mindenbe is belefutottam... a spirit bear az a bazinagy medve. Margittal nem taliztam, tudtam én hogy még nem számoltam le ott mindennel. :DDD

Ha nem lennék atom op, akkor azért ezen a szakaszon levert volna a víz rendesen.

[ Szerkesztve ]

(#3965) KraX válasza Garsza (#3953) üzenetére


KraX
őstag

Milyen build/fegyver combot hasznalsz most?

For the God Emperor!

(#3966) sith7 válasza Kvelstadt (#3961) üzenetére


sith7
nagyúr

Most értem oda, hogy az alsó szigeten végigmentem, és a story vitt erre
Margit elsőre lement, nem gondoltam, hogy ezután gondok lehetnek

meteorite staff és rock sling megvan, utóbbit elég körülményes használni a szűk szobákban, ha már 2 betalál örülök, hogy a 3 - ból csak egy akadt be valamibe

lvl 33 vagyok, vigor, mind 20-21, int 25

(#3967) Bad Pritt válasza Yodamest (#3964) üzenetére


Bad Pritt
nagyúr

Dehogy, van középen három grace is, a Draconichoz meg jár marika.

Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

(#3968) _drk válasza Döglött Róka (#3956) üzenetére


_drk
őstag

Ahogy olvasom Te tudod mit csinálsz!
Én direkt megkönnyebítve az életem, simán bekaphatok 1-2 kombót.
Mondjuk az inkább stílus kérdése, hogy jó valakinek. Én 30 sebzés helyett ami nagyobb szinten pont vagy 10-15 vigor inkább menjen abba és az +több száz hp ami pont még 1 ütés!

(#3969) KraX válasza sith7 (#3966) üzenetére


KraX
őstag

Igen, a rock sling-nek ez a hatranya, szuk helyeken/rengeteg tereptargy kozott nem lehet ertelmesen hasznalni illetve jol kell hozza helyezkedni. A szuk helyek nekem sem a kedvenceim, de olyankor (bar mostmar egyre tobbet) jon a power stance es a dupla katana vagy csak a moonveil. Nagyon jo az a kard szerintem. Bossoknal is nagyon hasznos tud lenni a spec movejaival. Sokat tud segiteni.

For the God Emperor!

(#3970) Bad Pritt válasza sith7 (#3966) üzenetére


Bad Pritt
nagyúr

Próbáld ki, hogy oldalt állsz a célpontnak. A nagyon szűk folyosókon nem fog menni így sem, de ha így idézed meg a köveket, akkor előtted fog egy vonalban repülni mind a három a cél felé.

Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

(#3971) Garsza válasza KraX (#3965) üzenetére


Garsza
veterán

Most iteligenc Moonvill, Frost Nagakiba 96 a frostbuild.
És várázslatok Rock Sling, meg Ami ilyen kis lövedék szerűséget lő ki glinston valami (mikor ezt spaunoltam ezzel jutottam a legközelebb). De ami igazából zavar az az hogy mem üt be a frost.
RoB -vel rém könnyen lement ez a páros.

[ Szerkesztve ]

(#3972) Yodamest válasza Garsza (#3971) üzenetére


Yodamest
addikt

"RoB -vel rém könnyen lement ez a páros."

Mit tudott az, amit egy Moonveillel nem lehet megcsinálni? Értem, hogy jó weapon artja van, de kb ugyanazt tudod spammelni a moonnal is, csak nem blood dmg, hanem magic.

(#3973) KraX válasza Garsza (#3971) üzenetére


KraX
őstag

kivancsi vagyok, hogy mi lesz a verdikt reszedrol, hogy összességében melyik Build (arcane/dex vs int) es melyik fegyver lesz a meggyőzőbb, moonveil vs RoB. Csupán az érdekesség kedvéért.

Egyébként nekem is frostos a másik weapon csak nem nagakiba hanem uchigatana (lehet megcsinálom a Yura q-t is?, nem tudom meg)

[ Szerkesztve ]

For the God Emperor!

(#3974) sith7 válasza KraX (#3969) üzenetére


sith7
nagyúr

Nekem még mindig az a kardom van, amit az elején találtam, sőt, még mindig ugyanabban a ruhában vagyok
Mágus kasztot nem igazán szereti a loot ... kardok, fejszék, kétkezes kard, páncélok, ezek esnek, de nekem való semmi ... ha nem mondjátok ezt a meteorite staff - t, szerintem már uninstall - t nyomtam volna /így sem állok messze tőle/
Szóval, ami fegyvereket írtál azok közül egy sincs nekem, illetve én azt hittem a mágus, az mágus , annak elég a mágia, és nem kell kard ... :U

Bad Pritt
:Y
Köszönöm :R

(#3975) KraX válasza sith7 (#3974) üzenetére


KraX
őstag

Én full páncélban tolom. :) Kell hozza kicsit több endurance/esetleg trinket ami kitolja a load-odat.

[ Szerkesztve ]

For the God Emperor!

(#3976) Yodamest válasza KraX (#3973) üzenetére


Yodamest
addikt

Szerintem az utility mindenképp az int felé billenti a mérleget, lehet, hogy stopperrel mérve gyorsabban lemegy egy boss RoB-al, de ott rá vagy kényszerítve a közelharcra, míg a Moonveil úgy erős, hogy közben full mágus a karaktered.

(#3977) Bad Pritt válasza Yodamest (#3976) üzenetére


Bad Pritt
nagyúr

RoB skill nem melee, elég nagy a range vele. Egysíkú? Az. De a bleed procc miatt összevethetetlenül gyorsabban lebont mindent, mint a Moonveil.

Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

(#3978) onkelz


onkelz
aktív tag

Nagyjából a wikis Progress Route szerint haladok, de most nem tudom mi lesz a jó.
Nekimennék a sárkánynak a tónál, és azt írják, hogy nem árt hozzá a Spirit Ashes, amihez Stormveil Castleben kéne összeszednem egy itemet Roderikának.
Margit után a kastélyban Gostockal mit csináljak?
Nyittassam ki vele a kaput és utána csapjam le vagy hagyjam életben?
A leírás alapján amúgy Margithoz még vagy 20 szinttel később kéne jönnöm.... :U

(#3979) siposz válasza onkelz (#3978) üzenetére


siposz
aktív tag

Gostock nagy köcsög, de szerintem nem érdemes lecsapdosni az NPCket.

Jobb - bal kéz gyors fegyvercserére senkinek semmi ötlete?

[ Szerkesztve ]

(#3980) Bad Pritt válasza onkelz (#3978) üzenetére


Bad Pritt
nagyúr

Ha sokszor halsz, csapd le Gostocot, mert lopja a rúnáid harmadát kb. minden halálnál.

Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

(#3981) DanielLong válasza sith7 (#3974) üzenetére


DanielLong
senior tag

Szerintem ne szarj be! Én is megcsináltam a kastélyt lvl 30-40 körül mágusként, pedig előtte DS-t még távolról sem láttam. Durván 2 flaska HP, a többi mind FP. A legnehezebb szerintem az első grace-ig eljutni a kastélyban, mert addigra csomót kell menned. Ott be voltam szarva rendesen, mert ugye általában már minden flaska kifogyott. Viszont ha megvan az első grace (gondolom nem a főbejáraton mentél, hanem oldalról), akkor onnan már sokat gyorsul a helyzet, előbb-utóbb eljutsz a kastély északi oldalán lévő grace-hez is és akkor már nyert ügyed van.

Páncélból azért nekem addigra már volt egy-két dolog, komolyabb kesztyű valamelyik lovagtól , felsőtestre is valami esett, csizma is volt legalább egy Godrick soldieres, lehet találni. A fejre nálam maradt az alap prisoneres darab, mert elég durva védelmet ad, neked meg biztos lesz más.

Még annyi a kastélyhoz, hogy szerintem a rock sling nem a legjobb varázslat bent. Remélhetőleg megvan már a Glintstone Pebble és a Magic Glintblade. Ez a kettő elég kb. mindenhez. A Glintblade pedig charge-olható, hosszan nyomva idézed, akkor nagyobb a késleltetése. Ez a nagy lovagokhoz untig elég, 5-6 ilyet megidézel, miközben háttal áll az ellen, iszol egy FP flaskát és kb. végeztél is. A legkisebb zombi ellenfeleket meg érdemes karddal leszedni, mert gyorsabb és nem fogy az FP. Ha meg sokszor meghaltál már és ismered a terepet, akkor érdemes célirányosan haladni, nem kell megint mindenkit kiiktatni.

A grace kereséshez még annyit, hogy ami nekem nem volt az elején világos, hogy a From Soft úgy építi fel ezeket a helyszíneket, hogy általában csak egy irányba tudsz menni, de van sok zsákutca, ami loothoz vezet. Érdemes mindent bejárni, de ne lepődj meg, hogy kb. 5 zsákutca lesz, mire a 6. vonalon tovább tudsz haladni. A Stormveil kastélyban meg ráadásul sokat tudsz a párkányokon is kolbászolni, így én már többször elveszettnek éreztem magam, mire megtaláltam a tényleg tovább vezető utat.

+1: Nálam Weeping Peninsula teljesen kimaradt a kastély előtt, de ott is sokat lehet fejlődni, több loot is van és a flaskák számát is tudod növelni belőlük. Ha neked még nem volt meg, akár azt is kipucolhatod előtte.

(#3982) Yodamest válasza Bad Pritt (#3977) üzenetére


Yodamest
addikt

A moonveil sem meele amúgy, de biztos tudod te is. A RoB bleedet ha nem használ az ember semmilyen rásegítő buffot, mennyire nehéz proccolni? Gondolom ha végigmegy a WA az instant proc, de ahhoz azért kell 3mp, ami bosstól függően nem biztos, hogy szakításmentesen kivitelezhető. De nemtudom a RoB még nincs meg.

(#3983) Bad Pritt válasza Yodamest (#3982) üzenetére


Bad Pritt
nagyúr

Arra reagáltam, hogy azt írtad, közelharcra van kényszerítve vele az ember. A teljes corpse piler kombó bőven 3 mp alatt van időben, hyper armor is jár mellé és gyorsabban spammelhető, mint a Moonveil. Nem egy kategória a kettő se pvp-ben, se pve-ben.

Szerintem mindent elmond a fegyverről, hogy egy közepesen jó játék fejlesztés nélküli RoB-ot használva egymagában végigdarálja gond nélkül NG+-ban a játékot.

Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

(#3984) sith7 válasza DanielLong (#3981) üzenetére


sith7
nagyúr

6 flaska van, 2 hp, 4 fp, de mindig elfogynak

Glintstone Pebble
Ez megvan, egy sima enemy egy lövés, nem ez a gond, hanem a páncélosok, amikbe a rock sling - ből is kell 3-4, akkor ebből .... :U

Oldalt mentem be, már 2 grace megvan, de most olyan helyen vagyok, hogy szinte mindenhol páncélosok vannak, meg nem igazán tudok tovább menni

Van egy nagy terem, amiben van egy nagy sokkarú golyó, ami csúszkál fel-alá, ebből a teremből több ajtó nyílik, 2 - be nem tudok bemenni, az egyik egy udvarra visz, ahol halottak vannak, és 2 kutya, meg egy páncélos lovag
A másik a szabadba visz, amit láttam az kb. 5-6 enemy, nyílpuska, meg pajzsfal mögött, és mindegyik az ajtót nézi ...

(#3985) Yodamest válasza Bad Pritt (#3983) üzenetére


Yodamest
addikt

Mindenképp kipróbálom majd én is vagy egy respec vagy NG+ keretein belül. Az eleonora twinblade már megvan szerezve, sok tierlistben azt még jobbnak is mondják egyébként, mint a RoB-ot.

A ranged nem rangedre visszatérve még, nálam a ranged az a tényleg távolsági támadásokat jelenti, szóval én úgy értettem. Soha nem gondoltam volna mindig meele warriorként, hogy ennyire rákapok a varázsolgatásra, teljesen megváltozott a harcokhoz való hozzáállásom ezáltal. Már a moonveilt is ritkábban használom, sokszor egyszerűbb szimplán eldurrogtatni a nagy spelleket azt kész.

(#3986) KraX válasza Bad Pritt (#3983) üzenetére


KraX
őstag

Mindenkeppen kipróbálom majd én is ha oda jutok. Viccbol átallok majd arcane dex buidre es megnézzük milyen lesz úgy (meg egy kis Faith talán). Nagyon jó Faith spellek is vannak amik nagyon hasznosak tudnak lenni.

#3985Yodamest
Én pont fordítva csak akkor varázsolok ha elakadok, sokszor karddal könnyebb leverni az ellent, persze nagy előny hogy távolról le tudok szedni egy erős ellenfelet.

[ Szerkesztve ]

For the God Emperor!

(#3987) Kai_Rong válasza Bad Pritt (#3952) üzenetére


Kai_Rong
senior tag

Köszi. Igazából a summont akkor hívom le, amikor a második megjelenik, de ennek ellenére nem nagyon köti le az új beérkező figyelmét :D
Ma reggel megint nekiültem, de továbbra se tudom időben leapasztani az első HP-ját ahhoz, hogy kényelmesben tudjak foglalkozni a másikkal, pedig annyira nem is szar a damage-em, kb. 10-12 ütésből le tudom húzni az élete felét. Ha egy picit erősebbet csapnék, szerintem simán lemenni. Egyelőre +6-os a Moonveil, húznék még rajta, csak megfelelő sombering smithing stone nem jön szembe :D Szerintem egyelőre hanyagolom, végülis csak opcionális boss, majd visszajövök a végén.
A csótány-skorpió boss jobban zavar, mert az a Ranni's questhez kell.

PSN ID: KaiRong-Sama / Switch ID: SW-2173-7086-2044

(#3988) Bad Pritt válasza Kai_Rong (#3987) üzenetére


Bad Pritt
nagyúr

Csótány-skorpió? :D

Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

(#3989) Kai_Rong válasza Bad Pritt (#3988) üzenetére


Kai_Rong
senior tag

Astel, Naturalborn of the Void :D

PSN ID: KaiRong-Sama / Switch ID: SW-2173-7086-2044

(#3990) Garsza válasza Yodamest (#3972) üzenetére


Garsza
veterán

Ezt nem tudom én sem. Eddig jól muzsikált a Moonvile.
De ennél a párosnál megakadtam. Hogy kaptak e valami buffot nem tudom. De nem bírok velük.
Meg mint írtam sem a frost sem blead nem akar beütni náluk hiába rém alacsony az ellenálásuk. 112 gyakorlatilag 3 ütés a moonvillel hogy véreztessem. A frost meg 1 kéne hogy legyen a Nagakibaval.

(#3991) persil válasza Yodamest (#3972) üzenetére


persil
nagyúr

"csak nem blood dmg, hanem magic" A magic "csak" sebez, de ha proccol a bloodloss, akkor az ELLEN MAX HP-JATOL FUGGOEN ugrik le nem keves hp.
Ez az egyik oriasi kulonbseg, amit figyelmen kivul hagysz, a masik meg a reach, ami a rivers eseteben min. ketszeres.

Nyilvan mas build, mas setup, de eg es fold a ketto.

[ Szerkesztve ]

Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html

(#3992) siposz


siposz
aktív tag

Nem pont a páros, de a sima Godskin nooble a carian study hall tetején, tegnap még rendesen vérzett.

(#3993) Bad Pritt válasza persil (#3991) üzenetére


Bad Pritt
nagyúr

Hát igen, a Transient Moonlight a Moonveilnél egy hit / input, az animáció megegyezik az Unsheathe-ével, ami pár frame-mel hosszabb.
A Corpse Pilernek hármas kombója van összesen 6 hittel 2-3-1 (felosztásban), sokkal könnyebben beüt a bleed proc.
Egyedül a több poise dmg az előnye a Moonveilnek, de őszintén szólva ebben a játékban a critical szerintem sokadlagos szempont, sok fegyvernél a charged R2 többet sebez, mint egy crit.

Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

(#3994) Bad Pritt válasza Garsza (#3990) üzenetére


Bad Pritt
nagyúr

Sleep pot. Megdobálod az egyiket, elalszik, addig a másikat tudod püfölni. Célszerű a vékonyat altatni, a dundit könnyebb parry-zni vagy cheese-elni.

Annyi, hogy expert input reader mindkettő, lehet, hogy elugrálnak előtte, szóval célszerű lock on nélkül a földre dobni inkább.

Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

(#3995) Bad Pritt válasza Bad Pritt (#3993) üzenetére


Bad Pritt
nagyúr

Szerk.: mondjuk ez az egész téma mókás abból a szempontból, hogy már a Moonveil is bőven S tier fegyver ebben a játékban. :D RoB-ról a legjobb komment a fextra fórumon született:
Part of me thinks fromsoft is intentionally not nerfing this to keep the casuals around and game active or else they will go back to COD.

Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

(#3996) DanielLong válasza sith7 (#3984) üzenetére


DanielLong
senior tag

A szabadba ne menj ki, azt a legegyszerűbb majd északról, a hátuk mögül csinálni.
Amiről én beszéltem, az a Rampart Tower grace, nekem oda volt nehéz eljutni, onnan már egyszerűbb volt a helyzet. A következő nálam a Liftside Chamber grace volt, ha az is megvan, akkor nyertél, onnét mehetsz Godrickhoz is és ki tudod pucolni a belső udvart hátulról haladva.

Ha a Magic Glintblade nincs meg, akkor helyette próbáld a Glintblade Phalanxot használni, talán segít. Egy jó medium pajzsot is próbálhatsz mellé.

(#3997) sith7 válasza DanielLong (#3996) üzenetére


sith7
nagyúr

ok

az sincs meg :D

(#3998) Yodamest válasza persil (#3991) üzenetére


Yodamest
addikt

Nem hagyom figyelmen kívül, azért is mondom, hogy nyilván stopperrel mérve gyorsabb a RoB, mert ott a bleed. Ha az nem lenne, hát elég egyoldalú win lenne a Moonnak.

Az már inkább érdekes, hogyha a reach valóban annyival nagyobb. De voltaképp ha ilyen erős is, szerintem indokolt valamilyen szinten, mert egy az, hogy endgame fegyver és azért eddigre már elég sok op fegyvert össze lehet szedni, a másik meg, hogy RoB mellett mire buildelsz? Sok pontot teszel arcane-re, ami igazából semmi mást nem erősít, nincs másodlagos funkciója (most a drop ratet direkt nem mondom, combat skillekre gondolok). Szóval elég sokat kell áldozni hozzá, amiben jó abban persze jónak kell lennie, különben egy semmirevaló hulladék lenne. :)

[ Szerkesztve ]

(#3999) Yodamest válasza Bad Pritt (#3994) üzenetére


Yodamest
addikt

"Annyi, hogy expert input reader mindkettő"

ezt így külön, mert kurvajót röhögtem rajta :C (ha belegondolunk szomorú is a dolog sajnos)

[ Szerkesztve ]

(#4000) Bad Pritt válasza Yodamest (#3998) üzenetére


Bad Pritt
nagyúr

Miért kéne áldozni? Pont ez az, hogy nem kell mellé semmi, egymagában ledarál mindent magas dex arc statokkal. A két utolsó boss is triviális vele, pedig nem is véreznek...

One trick pony, de az a bizonyos trick az egész játékon átsegíti. :D

Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Elden Ring
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.