Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• VikMorroHun

őstag

Joe Bacsival nem kimondottam lineárisan haladok. A terv az volt, hogy elugrok Volcano Manorba, megszerezni a Ghiza's Wheel nevű körfűrészt. :) Emiatt szépen hagytam, hogy elkapjon egy Abductor Virgin a Raya Lucaria Akadémián, és hipp-hopp, máris a Volcano Manorban voltam. Aha, és most akkor merre? Egy idő után kilyukadtam a várudvaron (nem volt könnyű, még nem vagyok felkészülve erre a területre). Kóvályogtam egy darabig, mire rájöttem, hogy ez nem lesz jó, még a hidat sem engedtem le (vagyis fel). (Aztán elolvastam a wikit, és mégis jó lehetne, de több oldalnyi szöveges leírás van, hogy merre kell menni - úgyhogy inkább hagytam az egészet.) Aztán megláttam, hogy Rya egyből oda tud teleportálni, ahova menni akarok, csak a küldetését kell elvégezni. Az meg már készen van. (És reménykedtem benne, hogy még mindig ott vár a liftnél, attól függetlenül, hogy már jártam a Manorban.) Úgyhogy gyorsan elugrottam medáldarabokat gyűjtögetni (közben kiderült, hogy Kenneth Haight küldetése is félbe maradt). Szerencsém volt, Rya tényleg ott várt, és elvitt az úrnőjéhez - én meg faképnél hagytam őket, hiszen csak az emeletre akartam fölmenni. :) Meglepően könnyű volt, második vagy harmadik nekifutásra megszereztem a körfűrészt. Kár, hogy nem tudom használni, mert a 28-as erő még jócskán odébb van (szerencsére a Flask of Wondrous Physick átmenetileg megoldja).

Miután ezekkel megvoltam, rábukkantam Redditen egy úmutatóra, hogyan célszerű dupla ikerpengés buildet összehozni. Basszus, ezt ki kellett próbálnom, úgyhogy ma (miután bejártam néhány barlangot Weeping Peninsulán, és kipróbáltam a vadi új marionette gyorstüzelőket, akik tűpárnát készítettek a rúnamaciból) elszaladtam Windmill Village-be, ahol megküzdöttem az apostollal. Kellett néhány próbálkozás, mert ez is túl erős volt hozzám, de végül sikerült (a körfűrész csodákat tesz, főleg, ha a boss szépen megvárja egy helyben, amíg kezelésbe veszem). Innen elugrottam az 5 trollos mezőre ikerpengékkel gyakorolni, aztán még tizenötször le kellett nyomni a trollokat (párszor ők nyomtak le engem, mint a bélyeget, amikor pont úgy csaptak a földre, hogy én is ott voltam :) ) mert kellett a rengeteg rúna a nagy bevásárláshoz (miután megszereztem a Smithing-Stone Miner's Bell Bearing [1]-et, 2*24 fenőkőre szóló rendelést adtam le Twin Maiden Husknál), meg az ikerpengék fejlesztéséhez is. Legközelebb meglátogatom Margitot, mert kíváncsi vagyok, mit szól, ha megkínálom egy kis fekete lángos tornádóval... A normál Twinblade kapott egy Bloody Slasht Ash of Wart, mert a vérzés jót szokott tenni. (Mondjuk a körfűrész hatékonyabb; volt olyan troll, amit 3-4 másodperc alatt elintéztem vele, de az ugye +5-ös, az ikerpengéket meg még csak kb. +8-ig tudtam fejleszteni, és úgy +12 körül lesznek egy szinten vele (talán)).

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés