Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
Aktív témák
-
Alvin_ti4200
félisten
Na hazaértem, lehet vinni.
-
Alvin_ti4200
félisten
up
-
Alvin_ti4200
félisten
up
-
Alvin_ti4200
félisten
up
-
Alvin_ti4200
félisten
-
Alvin_ti4200
félisten
up
-
Alvin_ti4200
félisten
Nos nagy szerelgetések közepette kiderült, hogy valójában a DVD-ROM-nak semmi baja, a tápom egy ágon nem tud már elegendő áramot biztosítani a drágaságnak
Szóval a meghajtó kifogástalanul működik (most is használom), így a licitet megsemmisítem, az ára 3,000.- jó magyar forint, ha ennyiért nem érdekel senkit, akkor megtartom.
[Szerkesztve] -
Alvin_ti4200
félisten
Az a baj, hogy nagyon rossz a telóm (végfokhibás, így vagy nem hallasz semmit abból, amit mondok vagy nagyon recseg
), szóval SMS-ben esetleg meg tudjuk beszélni a dolgot vagy itt. Nekem a délutáni időpont lenne a jobb, nem tudom merre dolgozol. Én Csepelen lakom, de be tudok menni a belvárosba, tehát Boráros tér-Üllői út-Blaha Lujza tér vagy metró útvonalra esetleg.
-
Alvin_ti4200
félisten
Már csak egy óra
-
Alvin_ti4200
félisten
Már csak két óra
-
Alvin_ti4200
félisten
up
-
Alvin_ti4200
félisten
up
-
Alvin_ti4200
félisten
up
-
Alvin_ti4200
félisten
up
-
Alvin_ti4200
félisten
Szóval van egy (valószínűleg motorhibás) Toshiba SD-M1712-es DVD olvasóm. Amikor működik, akkor kiválóan olvas meg minden, viszont néha nem nyílik ki a tálcája. Nem szorult bele semmi, megnéztem. Lehet, hogy javítható, én nem szedtem szét, mert nem értek hozzá. Induló ár: 500 forint és minden egyes licitálónak 100 forinttal kell emelnie az addigi ''tétet''. A licit holnap 20:00 óráig tart, aki addig a legtöbbet kínálja, az viheti. Postázni nem postázok, csak Budapesten lehet átvenni.
Ő lenne az.
Aktív témák
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost! 05.03
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BANKMENTES , KAMATMENTES részletfizetés ACER PREDATOR HELIOS 18
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest