Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mawyx
őstag
Reggel rendeltem taxit, youth hostel- be kértem, de ki se várta a végét a diszpécser, aztán megjött a taxi Juszuf névre
-
Mawyx
őstag
válasz
C4mp3r #19383 üzenetére
mindennek te vagy az oka
Eztet vmelyikőtök le tudná fordítani? Az én gyomrom megfexi
Hívok taxit amikor kell, de nem hívok taxit előre, mert sok vendég mindig meggondolja magát és nekünk kell kifizetni a taxit. Abban a pillanatban amikor indulni akarsz, hívom a taxit, nem szükséges előző este megrendelni. -
Mawyx
őstag
válasz
darál0w #19381 üzenetére
aug végén majd leszek, leugrok sztem 1 napra Füredre vagy Siófokra
tudom nem célszerű kollégával összebalhézni, de sztetek mondhatom neki, hogy hagyja már abba azt a kibaszott fütyülést, mert szétbasz az ideg, hogy egész kibaszott éjszaka képes fütyülni? ő ügyel helyettem, amikor kimegyek wc- re, nem kéne vele összerúgni a port, de már kivagyok teljesen
-
tomyoy
senior tag
Szép jó estét!
itt kellemes idő van, sziripelnek a tücskök, mi kell még?
bent hagytam a párizsit a szobában, és szép barna lett, de a macskák jót lakmároznak majd belőle...
-
Mawyx
őstag
4 fő, maradnak egy hétig, megírom a számlát, kész, ekkor szól, hogy bocsi, de külön számlát kérnek. Oké, én hibám, meg kellett volna kérdeznem. Megírom a 4 számlát, mondja bocsi, nem úgy értette a különt, hanem hogy szobánként
És mi a picsát kezd a számlával egyáltalán ezt se értem, csak egy nevet ír rá, az is csak egy olvashatatlan autogramel tudja ezt számolni otthon náluk vagy miért jó ez bárkinek egyébként? (oké, tom hogy nekünk meg kötelező adni, csak nem értem mi a búbánatnak kérnek így számlát?)
-
Mawyx
őstag
válasz
darál0w #19377 üzenetére
mit nem értesz?
én nem a balcsin vagyok!
bp youth hostelben vagyok, Sziget fesztivál indult és sokan nem akarnak sátorban dögleni, ezért nálunk szállnak meg és naponta innen mennek a Szigetre, nem ott sátraznak. Tehát qrva sok vendégünk van, sok a foglalás, pihenés nuku, filmnézés nuku, meló van.
Vili már? -
jól
barrett-nek a magyar változata
azt mondják az okosok, hogy nem vészes.
de egyik mondta, hogy lőttek már úgy vele (nem ezzel, mert ez csak egy lövetű hanem az M2-vel) hogy az oldala mellé rakta, és úgy lőtték ki a 10 lőszert...aszondja a falat lebontotta a 10 lőszerrel, amit 2,5 mp alatt lőtt ki
dúrva cucc
a másik meg egy SZÉP típusú mesterlövész puska... állítólag nagyon szeretik. mondjuk jó fogása van, és nem nehéz cucc -
ez meg érdekes kép.. olyan mintha a csávóra tartanám a fegyót
-
-
Mawyx
őstag
kidőltetek puhányok?
-
Mawyx
őstag
Itt a főnök, most készülünk kidobni két srácot, épp várunk lejönnek-e maguktól
-
Mawyx
őstag
válasz
darál0w #19344 üzenetére
Az a baj, hogy még sose léptem félre, nem megy ez nekem. Épp főzőcskéznek, hozhatnának egy tányér kaját, éhenhalok rögtön
Whuh, b+, némelyik ember olyan büdös, hogy nem is értem, ott a fürdő a szobában, nem dísznek van, a büdikéknek pedig kétszer is elmondtam, hátha nem világos, hogy shower inside...
elhányom magam rögtön
-
darál0w
Jómunkásember
növénytestőr : találtam neked itthon egy ilyet
-
Mawyx
őstag
Ojjajjajj, jöttek nekemvalók
elég nagy a pörgés mostmeg kaptam egy érdekes "meló" ajánlatot, de nem merek belemenni, párezer ft jóljönne saját zsebbe, de ennyit nem ér a becsületem, jó pénzt kapok itt, ha kibasznak az nem szerencsés, mondhatni ugrik a vízforralóm
-
Mawyx
őstag
Megjöttek az Ozorások, istenem, némelyik édesen fura, elég elvarázsoltak
főnök most fűzi egyiket ezerrel
-
C4mp3r
addikt
Na már rendetlenkednek a 4.-en és nem nyitják ki az ajtót, mi meg nem mehetünk be, mert akkor azér pofáznak. Kidobáltak egy csomó szemetet, de azt ők fogják feltakarítani, azt garantálom.
-
C4mp3r
addikt
Becsekkolok.
-
Mawyx
őstag
válasz
C4mp3r #19330 üzenetére
itt diszkó van, én meg fejhallgatón más zenét hallgatok
legalább nem hallom, ahogy ez az idióta fütyül egész éjjel
megkérdezem már, hogy szelel a feje vagy mi van?van nálunk 2 arab faszi, 50feletti mindkettő, de ezek olyan hatalmas partyzást levágnak itt napok óta a fiatalok között, hogy hihetetlenek
-
C4mp3r
addikt
elképesztően álmos vagyok, nem szoktam hozzá, hogy ennyire nem történik semmi. ez a holtpont, ha túljutok már könnyű lesz.
ráadásul még a csaj is elment aludni akivel beszélgettem msnen
-
Mawyx
őstag
nincs energiaital, elfogyott mind, azt hittem van még
nem lehet, ezt nem, szereznem kell, nem ittam még ma és ez így nem lesz jó
-
C4mp3r
addikt
Na 2 napig mégiscsak itt vagyok még.
-
darál0w
Jómunkásember
meglesek vmi filmet...reggel meg kelés és meloooo
-
poffsoft
veterán
nemtom, suli alatt egyszer elvittek Liége-be, Belgie.
jó volt, és ingyér volt- a suli adta a buszt, a diákszövi meg a szállást , magánlakásokban laktunk.
mondjuk az európai diákkonferencia volt (ja, az angolt akkor, meg azóta is csak messziről ugatom)
Ott egyszer sem baxtuk be (bár minden este volt valami szervezett ivós program, de valahogy csak módjával, leginkább a színes söröket ittuk csak), pedig egy teljes hét volt.
-
Mawyx
őstag
válasz
poffsoft #19307 üzenetére
Na, ez nem hangzik vmi frankón
Én most ilyen diákszervezeten akadtam ki, beszedik a sok pénzt és pl nálunk szállásolták el az egyetemistákat ócsón. Ekkor én is arra gondoltam, hogy nyelvvizsga hiány miatt sose mertem ilyenre jelentkezni, pedig mekkora királyság már kijutni külföldre, de ha ekkora ótvar szállásokra viszik sok pénzért az embert, az gáz, akkor inkább saját szervezésben elugrok én külföldre és akkor azért fizetek, amiért én akarok és nem minden nap bebaszás lesz a program... -
poffsoft
veterán
Háááát, én is többször voltam már csapatépítésen, egy magyar eredetű,multinacionális olajos(
) cég vitt el. Ha lehetett volna választani, a másodiknál már azt mondtam volna, kösz nem, ennél többet ér a szabadidőm...
Ne tudd meg, milyen szarrágás ment minden alkalommal
Ja, ilyen quad, meg squash, meg fürdés nuku, este kocsmázás a "telep" saját kocsmájában, kilenctől tízig (mert kiürült a kassza). Persze utána még saját zsebből lehetett volna folytatni, csakhogy ha én fizetek, ilyen helynek a közelébe se mennék. Végülis az a része jó volt, hogy a szobákban a saját készletből mindenki beb@szott hajnalig.Ja, hivatásos pszichológus, csapatépítő kreatív feladatok (tél közepén gyűjts éticsigát, de élőt, időre
, IQ tesztek ) voltak, ez volt a frankó tréning..
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Apple Watch
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Riasztó topik
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Gitáros topic
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad L13 Yoga Gen4 X360 Érintős! Ryzen 7 Pro 7730U 16GB RAM / 256GB SSD Magyar
- Asus ROG Strix XG27ACDNG - Újszerű
- Intel Core i9-10900 processzort keresek megvételre MA
- HP Z840 workstation 1450W 2db XEON 2697 v4 36MAG,256GB DDR4, Quadro P6000 24GB/M6000 24GB/P5000 16GB
- Fujifilm GFX50S II Garis + GF 50mm F3.5 R LM WR + 3db akkumláltor + Urth Core nyakpánt
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- ShieldUp Fóliavágógép tartozékaival
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest