Hirdetés
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: Habemus papam
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kavicssli
addikt
-
szalai56
senior tag
Megint segíteni kéne: hogy lehet a vistán magyar környezet. (minden magyarra van állítva, mégis angol)
-
buherka
addikt
Elolvastam...kiváncsi leszek, hogy lesz e 5. évad. Az a baj a Brison Break-el, hogy nyögve nyelősen írják meg a folytatást. Én mér a 3. évadnál tudtam, hogy itt nincs minden rendeben
(#1081) Str8 sk8r ...sajnos auz Ipon-ban sokba kerül az F1.
(#1083) pohár ...Csupor, ne káromkodj már annyit
...már én is szólok
-
-
_seth_
veterán
Talán valami menedzser meg gépészmérnök szakokon voltak csajok máshol nem... na ez debrecenben nem így van
Az össz létszámot nézve szerintem még többen is vannak persze válogatni kell erőteljesen de hát nah... úgy az igazi
Én most nagyon jól elvagyok így
Élem az életem, szórakozunk, jól érezzük magunkat közben kicsit tanulgatunk is
-
pohár
félisten
válasz
kavicssli #1082 üzenetére
Kend be a farkad vmi csillogó cuccal
Mennyiért árulnak mostanság jegygyűrűket??
Sokat akar a szarka, de menstruál a szarkalány
Jaj jut eszembe, sztem nemsoká jön kingi is
Ha az előbb nem lett volna világos, akkor mondom mégegyszer. Légy kevésbé obszcén!
[ Módosította: Foglalt név ]
-
kavicssli
addikt
Csibe olyan mint a "szarka" minden ami csillog az kell neki! Most laptopot szeretne venni de azt is csak a külseje alapján ítéli meg
aminek szép a színe és csillog az a jó!I
Ezek a nők
(#1081) Str8 sk8r : Nem tudom de örülj neki!
Nekem még az Ipon hologrammos matricája is rajta figyel a garilevelén!
-
Str8 sk8r
őstag
válasz
kavicssli #1069 üzenetére
...és akkór az hogy van hogy az IPON-ban meg ugyanaz az F1-es 640-es vinyó meg 24 rugó?
...
-
_seth_
veterán
Igen, csináltunk pár tárgyat de kb 10-en szereztünk annyi kreditet mint amennyit 1 embernek kellene jó esetben
Még választhatót is csináltam meg
Felhúztak azzal amikor tanultunk, vizsgáztunk és 80 emberből 2 ment át... 2 csaj mindenki másnak bukta és már mondta is, hogy UV lesz fizessük be a díjat (akkoriban asszem 3e forint volt 1 uv... az rengeteg volt mert a de-n is pl csak 500ft volt asszem, tantárgyfelvétel ismét kreditenként szintén 3e... egy matek asszem 15e volt magában, más egyetemen nem is kellett fizetni annyi, hogy 3x nem sikerül átraknak fizetősre, meg akinek nem volt elég kredit azzal már tandíjat fizettettek valami 30e ft körül de még államis voltál... ilyen sincs máshol, kb azok maradtak akiknek nagyon tetszett a suli vagy helyiek...)
Debrecen - mérnök infó levelező, végezni kellene majd egyszer
debrecen - informatikus és szakigazgatási agrármérnök infó szakiránnyal, na ezen kb jövőre végzek
Nem sietem el, elvagyok én így, sulikat szeretem bár nem a tanulásért
Én tökéletes HÖK-ös lennék! Tényleg... lehet indulnom is kellene
A sulit szeretem, ha sokáig tart nem zavar, órákra is bejárok, hetente a sulis diszkóba is, mellette gokartozunk, csocsózunk, bulizunk, kajálunk meg mindent ami az egyetemi élet szerves része
Jaja, volt benne de azt én személyesen nem láttam de az is akkoriban volt
Még mindig annyi csaj jár oda mint anno? több mint 300-ból 3? az is khm...
Rettentően rossz volt ez a felosztás... jó persze ott voltak a tanítóképzősök de a gamf a város szélén a tk meg a főtér közelében
-
kavicssli
addikt
Jó sok fajta jegygyűrű van a neten!
-
pohár
félisten
Áhhh
Jaja HB-n vagyok, ált délben kelek, SZMA-m 3-kor kezdődik kedden és szerdán, csütörtökön is elég délben kelni, negyed 2-re kell bemennem
Csináltál te meg ott valamilyen tárgyat??
És onnan hova mentél tovább??El tudom képzelni miért hegesztették oda a biciklijét
Szerencsére Szablics nem tanít, helyet Jusztin van nekem
De amúgy azon gondolkozok kinek a hangjára hasonlít Szablics hangja
Egy magyar szinkronhangra hasonlít, de nagyon...
Tényleg ontöttek a szökőkútba habfürdőt??
Kurvanagy -
szalai56
senior tag
válasz
raskolnikoff #1068 üzenetére
Köszi.
-
_seth_
veterán
Alvereznél még én is levizsgáztam pedig nem is tanultam rá
Igen... egy szép napsütéses napon az a fránya bringa egybeforrt a tanterem (ahol a fizika órák voltak) melletti tárolóval és nem eresztette el
Nem tudom ki csinálta és miért (na jó a miért az túlzás, nem nehéz kitalálni
) de jót nevettünk rajta
Albis volta, Homokbánya és jászai úti koli megvan, te a hb-ban vagy? Akkor te is korán kelhetsz mire onnan bejutsz ha még mindig olyan jó a közlekedés mint 2004-2005-ben volt (akkor jártam
) arrafelé de nézd a jó oldalát akkor: közel van az ósön ha még működik
Azért hagytam ott amiért a hallgatók 90%
Untam, nem tetszett, köcsög tanárok... 330-350-en kezdtük abban az évben a műszaki infó szakot, félévre már 150-en sem voltunk majd még kevesebben, év végén már csoportosan mentünk kiíratkozni... "mindenki itthagy minket?" ezt mondta a to-s miután ketten is kiíratkoztunk
A plázát még azon a nyáron adták át amikor kiíratkoztam
-
buherka
addikt
7 évad...jujjj...az nem kevés. Én nem bánnám
(#1060) _seth_ ...nekem meg a 3. évad nem jött be, főleg amiatt hogy csak 13 rész lett. El lett kapkodva az egész a forgatókönyv írók sztrájkja miatt.
Tény hogy már kissé idegesítő, hogy állandóan beszopatják öket...de hát ilyen egy sorozat. -
sNORh
addikt
válasz
raskolnikoff #1068 üzenetére
jajah, persze..
-
pohár
félisten
Nah takkk geccc
Azt tudom hogy Szablicsnak hegesztették a biciklijét
Azóta jár asszem gyalog
Alvarezből most írtam egy 2-es ZH-t
Alter, Coulibaly és Keresztszeghy nem tanít (még)Most a favorit Magyar Attila és Óvári papa
Kolis hol voltál?? HB?
Ez mikor volt?? Vagyis mikor jártál a GAMF-ra?
És miért hagytad ott?? -
szalai56
senior tag
Jó estét mindenkinek.
Segítsen valaki: sata1 tudja kezelni a sata2-s vinyót? -
_seth_
veterán
Mondjuk úgy, hogy 1 évig élveztem kecskemét város és a gamf vendégszeretetét és még sokminden mást is
De az már régen volt... amikor még fiatal voltam
(na jó most is az vagyok természetesen, fiatal, szép, okos, tökéletes persze tisztában vagyok a hibáimmal is úgy mint a szerénység például....
)
Szablics, Alter, Alvarez, Coulibaly, Keresztszeghy... jó tanárok...
Szablicsnak még a bringáját is hozzáhegesztették a tárolóhoz
Mindjárt mutatok pár érdekes képet a mi időnkből
[link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] -
pohár
félisten
Hááááhhh
GAMF-os voltál tényleg, vagy mi??buher... Film lehet a Prison Break-ből
-
_seth_
veterán
válasz
buherka #1058 üzenetére
Eddig az összes részt láttam, a második évad nagyon vacakra sikerült ez most jobb volt egy fokkal de ez a csavar benne kissé idegesítő is... valahogy kezd unalmas lenni az, hogy állandóan átveri őket valaki...
Hősök is érdekes... minden ötödik részben világvége fenyeget
Most is...
Még nézem a dextert is angolul + magnumot szintén angolul + macgyvert szintén angolul
Mindet felirat nélkül... ennyi az angol tanulásom 90%-a ebben a félévben... angol üzleti szaknyelvet megutáltam a sok hülyeséggel így azt hagytam is
Majdnem... majdnem beraktam offba de nem... már tudom
-
pohár
félisten
Nah megnéztem a Szökés új részét...
Hát a végén majdnem befostam...
Jóóó ez a sorozat
Imádom -
Str8 sk8r
őstag
válasz
kavicssli #1051 üzenetére
...köszike...hiszek neked...sokat segítettél...már meg is rendeltem...
...foglalt név:
...lol...csak hogy össze ne keveredjünk, én inkább 640-est veszek...
...
-
buherka
addikt
válasz
Str8 sk8r #1049 üzenetére
Hát igen...én is már jártam így a PH-n...megrendeltem a cuccot és amikor idehozta a melóhelyemre a srác, már 10%-al többet kért érte
Sajnos nem jött össze neki, mert "Hülye azért nem vagyok". Annyit kapott érte, amennyit a telefonban mondott...oszt csókolom.
Rád van bízva, hogy veszel Gianni-tól cuccot. Én vettem már tőle ezt-azt és nem volt gond a cuccokkal. Mindent bontatlanul ad, fóliás dobozos a termék.
Mondjuk ha tuti F1-et ad, akkor buli...ne sokat sz@rozz szerintemOlvastam ezt a teszet, szerintem is jó kártya ez az ATI, de én akkor is NV párti vagyok
Viszont ez a ventis dolog jópofa(#1051) kavicssli...15.500,-
nincs harag
...nem tudtam kihagyni
-
Str8 sk8r
őstag
válasz
buherka #1047 üzenetére
...én itt szemeltem ki...csak nagyon megilyedtem, mert tulságosan olcsónak találtam...aztán felhívtam, és mondta, hogy azóta az árak emelkedtek 10%-ot...de még igy is furcsáltam...
...amúgy egy cikk a VGA-mról + a gyári adatok...nagyon komoly...amikor bekapcsolom a gépet, elösszőr elindul a ventije, majd megáll teljesen, és csak akkor indul el újra ha már bemelegedett...
...
-
buherka
addikt
válasz
kavicssli #1046 üzenetére
Ne kapkodd el...Amit meg fogsz venni, biztos tetszeni fog.
Az viszont tény, hogy a Samsung paneleknek nagyon szép a kontrasztjuk. Szóval ott a fehér az fehér a fekete meg fekete. Valaki ezt szereti, mondjuk az én szememet bántja...mert nem szeretmem ha "világít" egy monitor...kifolyik tőle a szemem.
-
buherka
addikt
-
<NewL>
addikt
na mentem az éccakába
str8 : és hogy? köze nincs a hsz-ei száma az őstaghoz
mondjuk nem érdekel,csak érdekes volt...na csű
-
Str8 sk8r
őstag
válasz
buherka #1032 üzenetére
...ma melózol?
...
...#1023: nyúl: az a fazon még a "régi rendszerben" kapta meg a saját avatart...nézd azt is hogy már majdnem 2000 napos a regje...akkor még másképp mentek a dolgok...amúgy jó8...
...sokadik szerk: az jú rendszerre törtémő átálláskór sokaknak(nekem is) a piacos HSZ-jei elvesztek...
-
buherka
addikt
Szép estét mindenkinek
Látom srácok hozzátok a formátokat
-
Str8 sk8r
őstag
válasz
Foglalt név #1024 üzenetére
...nah már megint a két kötetlenszólású duplanullás IQbetyár...
...
-
<NewL>
addikt
válasz
Elnézést,többet nem fordul elő,ez a pohár kihozza az emberből
Tényleg nem lesz többet.Nem Doki,fantasztikus tag avatarral,de még régen sem lehetett őstag...
szeru snorTh
ehagattá
-
sNORh
addikt
válasz
hát ezek ijen alúliskolázottak, vagy bannolod őket vagy beletörődsz, mert űk tudatlanok..
-
pohár
félisten
válasz
Nah Newl most megkaptuk
Bocsi Foglalt név
-
Foglalt név
addikt
Azt tudom, hogy itt kötetlenebb a stílus, de azért törekedjünk arra, hamár a színvonal olyan amilyen, legalább a nyelvezet maradjon vállalható
-
<NewL>
addikt
köszi
Na Ezt nem értem
???
-
kavicssli
addikt
Itt vagyok!
Hát monitort nem veszek a Saturnban mert rohadt drágák viszont néztem faja LG 82cm FULL HD tv-t csak 144.990ft-ért! -
<NewL>
addikt
180 as te péniszfejü
ilyet láttál már?van belőle egy csomó videó
vááá ezisjó! -
<NewL>
addikt
a sajátodat gyilkold
nincs mi? mondtam ,hogy elbaszta a fodrász -
<NewL>
addikt
MUHAHAHAHAHA
hugomat gyilkolják
jól felcukkoltam mindenkithohóó már eltértek a témától
mostmár a suli megy...
-
Str8 sk8r
őstag
válasz
menalcas #1001 üzenetére
...hát én egyet találtam, ő 15.5k-ért hozna egy 500gigást, de nekem nagyon gyanús az ára...az IPON-ban 24k felett van...ez még nem is gáz,de tegnap vettem az IPON-ba a 4830-as karim 33k körül, és a srác is annyiért árulja...miután beszéltem a sráccal telcsin, megnéztem az IPON árlistáját ahol az 500-as nem F1-es kerül annyiba...máshol meg nem találok Samsung F1-est...
...pedig 320-ast szeretnék...
Új hozzászólás Aktív témák
- Utolsó darab - 1M helyett - MacBook Pro Retina 14 M4 - 10C CPU / 10C GPU / 24 GB RAM / 1 TB - MAGYAR
- Eladó XD Design Bobby Hero Spring, Yellow laptoptáska
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256 GB titánszürke 3 év garanciával
- Sony A7III + 28-70mm FE 3.5-5.6 Zoom objektív
- Eladó egy használt MSI RTX 3060 Ti Gaming X 8GB LHR videókártya
- Bomba ár! Dell Latitude 3420 - i5-11GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest