- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
Aktív témák
-
rootkiller
őstag
Ezen ma akkorát feküdtem:
-Létezik ilyen vagy valami min 20"-os moncsi normális kivitelben?
Értem ezalatt a NEM Wide/szélesvásznú monitorokat.
Nem akarok ilyen semmiresemjó monitort venni
(és nem érdekel a HD, tök jól megvagyok nélküle köszi) utálom ezeket-akkor nézzél videoton crt tv-t
azt is rálehet kötni vga-ra scarton át
-
rootkiller
őstag
Tökszar itthon egyedül.
-
rootkiller
őstag
válasz
<NewL> #42232 üzenetére
Már párszor zaklatták a vevőszolgálattól vagy honnan, de elküldte őket a picsába.
Egyébként nekem a jelenlegi bömösök közül egyedül a 3as coupé tetszik, viszont a BMW X szériáján egyenesen röhögök, hogy micsoda kúrva rondák. SUV-ból egyedül a VW Touareg tetszik egy kicsit, a többi elmehet a fenébe.
-
-
rootkiller
őstag
Skacok megvan az új aranycsapos cirkon fogam, 35500 volt számla nélkül, különben 99e lett volna. Remélem sikerül behajtani.
-
rootkiller
őstag
"a Japánban leszállított Eee Box készülékek egy része a gyárból kikerülve vírusos volt. Ezt a tesztelés és egyéb vizsgálatok közben használt USB-adattároló okozta, amely fertőzött volt"
Ez nagyon low
-
rootkiller
őstag
Tiszta hülye tudok lenni. Ma véletlen letöröltem 7,2gb zenét, de nagy részét vissza tudtam állítani, a maradék meg jön lefelé.
-
rootkiller
őstag
Szevasztok!
-
rootkiller
őstag
Tegnap megégtem szoliban
-
rootkiller
őstag
Ájj faszom kivan h anyám fojton kopogás nélkül bejön, majd kimegy és az ajtót csak behajtja ami ki akar nyillani, szal gurulhatok állandóan el, és csukhatom be.
-
rootkiller
őstag
Felnőtt tartalmú videót ide be lehet rakni?
-
rootkiller
őstag
válasz
rootkiller #38934 üzenetére
Énse vagyok oda az erőszakért.
-
rootkiller
őstag
válasz
Str8 sk8r #38892 üzenetére
A gyerek kap igazgatóit. Egyébként az esettel az az egy bajom van h a gyerek nem akarja vállalni az anyagi felelősséget. Ez az egy dolog amiért ideges vagyok. egyébként ha nem ismernéd az előzményeket.
-
rootkiller
őstag
Gyerekek csütörtökön lesz fogam.
-
rootkiller
őstag
[link]
így jártam ma. -
rootkiller
őstag
Kértem kőcsön zenesuliból a szerdai osztálynapra egy bongót és végig ütöttem az uccán.
Fassssssa volt.
-
rootkiller
őstag
válasz
kavicssli #36960 üzenetére
Megvenni minek? Nekem crackkel is bevált. Más kérdés hogy a notebookom az xp-m eredeti, de az asztaliho sajnos home-ot vett anyám anno, mer ha pro lenne, azt használnám. illetve mégse, mert szar a particionálója eg a lemezkezelője, ami idegesít.
Majd egyszer ha nem suliba járok, és gazdag leszek, akkor veszek.
Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Óra topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Eladó Asus ROG Ally Z1 Extreme (1TB SSD) újszerű állapot, garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- Használt laptopok kedvező áron itt ( Személyesen és csomagküldéssel is országosan )
- ASUS Phoenix RTX 3060 12GB
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Újszeru HP 250 G10 - 15.6"FHD - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1év garancia - MAGYAR
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 7500 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest