- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
-
mower
tag
en is vagyok
itt nem esik az eso -
KMan
őstag
ez nem hozzaallas, hanem statisztika.
Nyilvan senki sem tuzi maganak hosszu tavu celkent hogy en 5 ev mulva akkor is csodbe megyek, ha fene fenet eszik, akkor is..
Tokehez pedig annyit, hogy az altalad gondolt osszeg vegere egy 0-at siman odabiggyeszthetsz, en pl. csinaltam egy uzleti tervet egy webhosting-al foglalkozo cegrol, asszem vhol 15-17 milla korul hoztam ki, helyseggel, berendezessel, gepekkel, asszem 4 alkalmazottal, egy tulajjal. (ja igen, volt a faszinak egy ceges A8-a, de ez csak vicc, azert ugrott igy megy, igaz lizingre
) Es ''eleg kitalalni egy olyan szolgaltatast'' pont ez a dolog legnehezebb resze.
szerk: egy tuti otlet onmagaban meg nem siker!!!
[Szerkesztve] -
-
KMan
őstag
háát... szakmaval(villanyszerelo, komuves, karosszeria-lakatos) manapsag itthon tobbet ersz, mint diplomaval szvsz. Minden fiatalnak buzlik a melo, inkabb hajlandok a padokat koptatni 25 eves korukig, mint hogy telen a hidegben terepen hazat epitsenek. Olyanok pedig kevesen vannak akik sajat vallalkozasba fogjanak 20 evesen, egyreszt nincs hozza toke, illetve szakertelem, mert a magyar valalkozasok 75%-a 5 even belul csodbe megy.
-
tkazmer
addikt
válasz
DeadMeat #688 üzenetére
Azért természetesen valamilyen mértékben természetesen kell, h fizikai munkát végezzek, hiszen senki sem úgy kezdi, h kitakarítják a házát és rendbentartják a kertjét.
Egyébként nekem inkább a tőzsde ami színpatikus, valamint vmi jó kis programozói állás, meg persze saját cég.
(#687) KMan
Azért ez nem minden, az építőiparban dolgozóra igaz...nyilván ők jókor voltak jó helyen
[Szerkesztve] -
DeadMeat
nagyúr
ez nagy baj soha nem tudhatod mit hoz a szukseg.Nem roszat akarok neked,meg semmi ilyesmi.Csakhat tudod az elet nem egeszen ugy zajlik neha mint ahogy elkepzeled.Elofordulhat (ne adj isten) h ra leszel kenyszerulve.
Mondjuk en a magam reszerol meg is bolondulnek,ha 1 irodaban ucsorogve kene letolteni a munkaidometPlane oltoyben,nyakkendoben... pfujj az ellensegemnek nem kivannam.Bar 1 ilyen illeto fizeteset szivesen latnam viszont az en berlapomon
-
-
KMan
őstag
Sziasztok, vagyok en is. Esik az eso, ennek orulok.
-
tkazmer
addikt
-
tkazmer
addikt
Jóestét!
szalai56
Azért nem irigyellek ilyenkor....
[Szerkesztve] -
DeadMeat
nagyúr
bejelentkezem en is.Szep estet mindenkinek es legfokepp keves munkat.
-
szalai56
senior tag
Megint egy új hét.
-
tkazmer
addikt
Nah, végül Parciék késnek a dologgal legalább 1 napot, úgyh mek lassan aludni...jóéjszakát!
-
KMan
őstag
Sziasztok, leszek en is egesz este..
-
SzalaiG
addikt
Megint éjszakás hét következik. Kitartás!
-
tkazmer
addikt
Ja, kéremszépen, én szerencsére nem dolgozom ilyenkor...ill máskor sem
Jól elvagyok én anélkül is. Legalábbis számomra az ingyenélősdi igen kényelmes megoldás...na jó, azért mondjuk tanulok úgy ált....de ilyenkor épp nincs kedvem tanulni
Mindenesetre jó munkát annak, aki ilyenkor is kénytelen dolgozni! -
mower
tag
valaki eme korai oran?
udv -
KMan
őstag
En meg nemv agyok kutyas ha vkit is erdekel..
-
Algieba
őstag
Sziasztok!
Úgy érzem, végre kezdek kimászni a depressziómból, ami miatt az utóbbi hónapokban egy végtében éjszakáztam. Egyszerűen a sötétben előjött minden fájdalom, ami idén ért.
Nagyon sokáig fognak hiányozni a szeretteim, ha rájuk gondolok, egyből a sírás kerülget, inkább kerülöm az emlékeket, mert már túl sokat pityeregtem. Ideje van annak, hogy a magam életével törődjek és ne csak tehetetlenül keseregjek.
Tehát javul a kedvem, ismét vannak terveim.
Persze sokszor leszek még éjszaka, de könnyen lehet, hogy pár nap múlva már nem a gyász fog ébren tartani, hanem a 4. regényem. -
poffsoft
veterán
Szépjóstét mindenkinek!
Megin meló.... -
tkazmer
addikt
Jóestét, egy időre benézek én is ismét...
-
szalai56
senior tag
Ma is vagyok, de keveset.
-
Algieba
őstag
Sziasztok!
Az élet szép, csak a körülmények rosszak. Majd lesz másképpen. -
szalai56
senior tag
Jó estét. Vagyogatok.
-
szandisas
őstag
válasz
Laprasi991 #622 üzenetére
én pl a GTR 2 vel jáccottam haveroknál, de sztem meek lassan alvadni
jó8 -
Laprasi991
aktív tag
Szép estét!
Mit dolgoztok? Jómagam tanulok, de az csak a látszat
Közben meg fejlesztgetek -
szalai56
senior tag
Jó estét mindenkinek. Rövid időre bejutottam.
-
Algieba
őstag
Szép napot mindenkinek!
Hamarosan aludni térek.
Ez egy vicces éjszaka volt. Jó sokat beszélgettem a weben értelmes emberekkel.
Ah, minő különbség van ember és ember közt. -
tkazmer
addikt
Jóestét! Ma nyitok én
-
tkazmer
addikt
Nah, én mek aludni...további jó virrasztást!
-
Algieba
őstag
Szép estét mindenkinek!
Nem megy nekem az éjszakai alvás hiába próbálkozom vele négy napja. Kialvatlan vagyok. Sóhaj. -
KMan
őstag
Sziasztok.
-
tkazmer
addikt
Jóestét!
-
Sunyi Sanyi
senior tag
üdv ismét! ON board
-
tkazmer
addikt
Én azt hiszem, megyek...további jó virrasztást!
Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Formula-1
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Friss előzetesen a DOOM: The Dark Ages
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Xiaomi 12 Pro 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 12T Pro 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- HP Elitebook 830 G7, 13.3" FHD IPS, i5-10210U 8GB DDR4 256GB Magyarított billentyűzettel
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- Így lehet neked Teljes Magyar Logitech Craft Billentyűzet
- AKCIÓ! Beszámítás! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával működéssel
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest