- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- V.Milán: ⭐DICSŐSÉGFALAM⭐
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kalacskepu: ASRock 775i65G R2.0 iGPU Rekordok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
Blaze71
őstag
válasz
buherka #21593 üzenetére
Így már ez sem búg, csak szép csendesen suhog. A fiamé is elég jó lett, még ennél is csendesebb. Mondjuk a két Chieftech táp elég húzós árban volt, de legalább nincs fesz gondom és jóformán hangja sincs. Mindkét gépben a procihűtő a leghangosabb, igaz mindegyik gyári.
-
kavicssli
addikt
a lényeg hogy amire telepiteni szerttem volna a gépeme 3 partició van
c: :d :e
c: 10 Gb
d: 28Gb
e: 280Gb kbNa ennek a hülye vistának 13gb kell de nem tudom az istenért sem az első 2 particviót összarakni c:+d: a vista telepitőben már formáztam mind a 2 őt de semmi..
van ez az fdisk vagy mia fene,,,,azt hogyan szedem elő...? mit kell nyomogatni F6 vafy F7 ?...
A ,ásik megoldaás élehet hogy letöltöm erre gépre a azt a partició magicet árhozom a vinyút és klsz de az sok időbe telik>O
-
kavicssli
addikt
HEEEELP! Blaze msn en vegyél fel lécci! Vagy valaki segitsen
elbaxtam valamit de nagyon! jól kezdődik a vista!
-
tomyoy
senior tag
nekem kereken 100 az lett az iq
akkor most okosabb vagyok egy ötödikesnél?
-
-
kavicssli
addikt
simaával is mehet!
Jageres nyufi lesz
Na restrat aztán jühet a vista és húzok át a másik gépre azttán dumcsizunk! -
kavicssli
addikt
(COD4)
-
kavicssli
addikt
Unicomos pzulyka
ez most CTRL +Vhiihi
1. Vegyünk egy pulykát!
2. Egy pohár unicum.
3. Tegyük a pulykát a sütőbe!
4. Még két unicum.
5. Állítsuk a hőfokot 190 sütőre!
6. 3 unicum további.
7. Süssük a kapcsot be!
8. Most még tovum 4 univáb.
9. Pulykázzuk meg a zsírt!
10. Unicumot a másik palackot még.
11. Dugjunk pulykákat a hőmérumba!
12. Poharazzunk még egy unicumot az öntbe!
13. Süssük az unicumot még egy óráig!
13 1."Gyöngyvirágos kék ibolya-a-a-a!..."
14. Pulykáljuk meg az puha unicumját!
15. Vegyük ki a pulyákot az unicumból!
16. "Édes anyám, sirhalmomra-a-a-a!..."
17. "Kiskút, kerekes kút..."
18. Szeletum a pulyák darabbal többe!
19. Pusztuljunk tásztátum
20. Palackoljunk még egy unicum vevétet!
21. "Nyílára uccásik a krocsmrasumity!..."
22. Állítsuk meg a teritumot és pulykoljunk még egy terítéket!
23. Leterít az unipulyák, és fogyjunk el! -
buherka
addikt
válasz
lakisoft #21554 üzenetére
A logitech X530-as 5.1-es hangfalrendszerem széria hibás
, néha ordít belőle valami külföldi ukrán rádió, meg néha hallom a váci tűzóltókat meg a rendőröket, hogy forgalmaznak a rádión
...játék közben nem éppen jó dolog
A LX7-es egeremen meg már szarráment a középső gomb...szóval nálam egy fos a logitech...eddig
-
Blaze71
őstag
Jó éjt a búcsuzóknak. Én most valahogy nem tudok aludni. Pedig kéne, már ragad a szemem.
-
lakisoft
veterán
Jó éjt mindnyájatoknak! ... holnap később jövök igazolt eltávon leszek ... ph! tali
Kavics úr te jössz?
-
Blaze71
őstag
válasz
buherka #21551 üzenetére
Tudod ez olyan, hogy aki még nem élte át, annak fogalma sincs róla, hogy milyen elveszteni egy még meg sem született gyereket. De nem kívánom még az ellenségemnek sem. Tavalyelőtt pont a megismerkedésünk évfordulóján, tavaly pedig pont a szülinapomon történt. Idén két kis gyertya égett....
-
lakisoft
veterán
Beállok a búcsúzók sorába!!!
-
kavicssli
addikt
Hogy mentem el aezt a kurva könyvjezlkőt?
-
Blaze71
őstag
válasz
lakisoft #21538 üzenetére
Szo-szo. Néha picit nyitva van a külső méhszáj, de amúgy minden oké. Szedi a magnéziumot, fekszik stb... Ezért is varták össze, mert így elvileg megállítható, hogy tovább nyíljon. Ha eljutnánk a 32. hétig, már összetennénk a kezünket. De talán van esély. Ha nem lenne, nem vágtunk volna bele.
Közben megcsináltam a tesztet én is. 18-ból 16 lett jó, így 120 az IQ-m. Nem hittem volna.
-
kavicssli
addikt
Juhéééééééé!Itt vagyok! vagyis meek is! Elmentek mindent aztán jöhet a Vista Pista! Na Winner Sex asztalt gyártsza?
Most éppen sörözök vaniith on 2 lityi soproni ászok! -
buherka
addikt
válasz
Winner_hun #21534 üzenetére
hát igen te értesz hozzá...én hülye vagyok ehhez
-
Blaze71
őstag
válasz
lakisoft #21535 üzenetére
Húúú, ez rohadt hosszú történet. Kezdődött ott, hogy a 11 éves fiam úgy született, hogy a 28. héten elfolyt a magzatvíz és koraszülött lett. Aztán 65 napot töltött kórházban, míre végre hazavihettük. Volt jópár műtéte, születése után közvetlenül agyvérzése és így mozgássérült lett. Aztán rá fél évére volt egy 8 hetes vetélés és évekig nem jött össze a baba. Aztán 2005-ben ismét terhes lett, de a 18. héten megint megrepedt a burok és meg kellett szülnie a babát. Tavaly, majdnem pont egy évére ismét baj történt, mert akkor már más doki segítségével ki lett védve a burokrepedés, de kinyílt a méhszáj és a szó szoros értelmében a 19. héten kibújt a lányunk. Most a 15. hétnél tart és biztos ami biztos alapon ma összevarták a méhszájt. Ha ez sem segít, nincs több esély, mert rámehet a nejem is. Szóval szigorúan fekvés, csak WC-re, tisztálkodni és esetleg kajálni kelhet fel. Most értünk haza a korházból a fiammal, a nejem talán hétfőn jöhet haza.
-
Winner_hun
félisten
-
Blaze71
őstag
válasz
lakisoft #21530 üzenetére
Hali!
El voltam havazva. Nejem veszélyeztetett terhes, feküdnie kell. Aztán hogy ne unatkozzon, az ágy mellé lett telepítve a gép. Mivel routerre most nincs keret, nem tudtam netezni. Sőt, sok időm nem is lett volna, mert háziasszony lett belőlem ideiglenesen. Nem röhög....
-
Blaze71
őstag
Szép estét Éjszakások!
De rég jártam erre.
-
buherka
addikt
válasz
Winner_hun #21523 üzenetére
Gondolom azért, hogy ne repedjen szét...van benne valami
-
lakisoft
veterán
válasz
Winner_hun #21523 üzenetére
ez komoly?
-
lakisoft
veterán
Nincs itt valakinek egy Logitech G5-ös egere?
Adnék érte egy Razer Copperhead Chaos Green-t. -
buherka
addikt
válasz
Winner_hun #21517 üzenetére
az-az igazság, hogy ez már vagy 10 éve kinn szárad az udvaron letakarva...tehát szerintem por száraz
vagy rosszul tudom...te vagy a szakember -
Winner_hun
félisten
válasz
buherka #21515 üzenetére
Az attól függ hogy milyen az anyag (nedvességre) mivel száradáskor zsugorodik, meg tekeredik is. HA normálisan van vágva akkor a kész méretnél a hosszra 5 cm elég, de inkább legyen több, mert ha bereped akkor cumi van. Vastagságra se árt ha van rajta, fél centi pluszból (ha jó az anyag) ki lehet hozni a kívánt méretet. Ha meg van tekeredve akkor valószínűleg kevés lesz az a ráhagyás.
-
buherka
addikt
válasz
Winner_hun #21511 üzenetére
oké...ha meg lesz vágva akkor szólok.
mekkorára vágassan?
Valami szabvány méret kellene, amiből pl. zudsz dolgozni. -
buherka
addikt
válasz
Winner_hun #21492 üzenetére
Ez végül is nem rönk fa, hanem olyan mint egy palló...tehát fel van már "szeletelve", de persze nem valami pontosan, mert a fater vágta láncfűrésszel
Valami gatter géppel szokták ezeket felvágni méretre...úgytudom.Van egy gatteros ismim Vácon, lehet vele kellene beszélnem ez ügyben
-
nike_
addikt
12 évesen nem is rossz szerintem..
Mármint ez az IQ teszt: [link]
Ez az enyém még mielőtt valaki másra gondol..
-
kavicssli
addikt
válasz
Winner_hun #21500 üzenetére
Rex asztal helyett nekem Sex asztalt csinálj!
Amin jól lehet csajt kúrni
valami jobb fajta tölgyfábúl
-
lakisoft
veterán
válasz
Winner_hun #21500 üzenetére
akkor is szépek
-
lakisoft
veterán
válasz
Winner_hun #21498 üzenetére
kár akkor ki fog bennünket szóval tartani
Aktív témák
Hirdetés
- Nők, nőügyek (18+)
- Tesla topik
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Gyúrósok ide!
- Milyen videókártyát?
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Lézervágás, gravírozás
- További aktív témák...
- Asus Dual Geforce RTX4070 12GB - Garancia: 2026.07.
- BLITZWOIF BW-V7 7-HÓNAPOS KÍVÁLÓ ÁLLAPOTBAN ELADÓ !!!!!
- iPhone 15 Pro Max 256GB 90% Akku, gyári garanciás !
- Újszerű Acer Nitro V - ANV15 - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 3050 - 2+ év garancia
- Microsoft Surface Go laptop 12,4" i5/8GB/128GB újszerű állapotban
- Csere-Beszámítás! XFX Quicksilver Magnetic Air RX 9070 XT 16GB GDDR6 Videokártya!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570S AORUS MASTER alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest