- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
_stick_
őstag
Sziasztok!
Nem túl pörgős a topik (szerencsére), leírom én is a kálváriámat, hátha tudok másnak segíteni, vagy esetleg én kapok segítséget.
Egy éve volt egy vertigo-s szédüléses rohamom. Iszonyat szar volt, de 1-2 óra alatt jelentősen enyhült, viszont vagy 2 hónapig csak tántorogva tudtam menni, meg is kérdezték sokszor, hogy nem e ittam?
A szédülés 3. napján erős bal fül fájdalom kezdődött, émelygéses rosszulléttel. (én ezt megfázás érzésnek hívom, mert leginkább az az érzés, amikor "berobban a nátha", még hőemelkedésem is van) Ja, a legdurvább tünet, hogy aktivitásra (futás, bicikli, stb) nagyon szarul leszek, jön a hőemelkedés, fülem ég, bal fejem lüktet, annyira hogy ügyeletre is kerültem emiatt.
A szédülést követően megkezdődtek az orvosi vizsgálatok: MR, labor többször, fülészet többször, fogászat, infektológia, reumatológia, stb... szerencsére mind negatív lelettel. Ja és a lényeg, folyamatos fülfájással és fülzúgással.
A topik témába vágó tüneteim nyár közepén jöttek. Mégpedig, hogy a bal oldali fogsorom "előbb zárt" mint a jobb. Fájdalom, foghiány, csikorgatás, meg amiket feljebb írtatok nem volt, esetleg kis fül recsegés (bal). Ezekkel a tünetekkel mentem el a SOTE-ba, ahol a túl feszes izmok miatt tanítottak állkapocs ízületi tornát és masszírozást, amit azóta is folyamatosan csinálok.
Szeptember környékén szakadt el bennem a cérna, a folyamatosan visszatérő rosszullétek miatt és jöttek a pszichés tünetek, mellkasszorítás, bal kézbe kisugárzás, stb.. Irány a kardiológia és újabb adag negatív lelettel bővítettem a gyűjteményemet. Viszont addigra teljesen kipukkantam, szorongásos depresszióval és pánikrohammal diagnosztizáltak. Kaptam anti depresszánst, amiket (még) nem vagyok hajlandó elkezdeni szedni, előbb próbálok magamért tenni pár dolgot: jóga, sport, relaxálás, stb... nem könnyű elhihetitek.
Jelen pillanatban ott tart a történetem, hogy "lelki gyógyítás" mellett rámentem a nyaki problémáimra is, mert hogy irodai munka lévén a sok ülés miatt van egy szép nyaki lordosis-om nyakfeszüléssel. Nejem talált rá erre a cikkre. Ugyan fél éve nyaktornázom, de most nagy reménnyel vágtam bele ebbe a spéci tornába, ami kb a jóga és a gyógytorna személyre szabott keveréke. Remélem, hogy ezzel megoldódik visszamenőleg az összes gondom.Ezért is írtam le ilyen részletesen, mert ha nekem netán nem is, de másnak a nyaki deformáció helyreállítása esetleg segíthet az állkapocs gondokon is. (a cikk szerint)
A héten volt még egy utam a SOTE-ba, ahol az állkapocs gondok nem múlása miatt javasolta nekem a dokinő a harapás emelő sínt. 47e Ft-ért... Szerintem egy olcsóbbat ki fogok próbálni, bár nem hinném, hogy állkapocs probléma okozná az egész történetet. Én azt gondolom, hogy stresszes eredetű és ez ment rá a nyakamra is.
Na ez jó hosszú lett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- AMD Radeon Pro WX 4100 4GB GDDR5 128bit PCi-e videokártya 4xMiniDP
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest