- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
CoolMan
MODERÁTOR
válasz
Csabi900425
üzenetére
Üdv!
A kérdésed a Nem indul és mi a baja a gépemnek topic-ban tedd fel.
Legközelebb kérlek, ne nyiss új topicot, hanem használd a keresőt.Ezt zártam.
-
kaposznyak
aktív tag
válasz
Csabi900425
üzenetére
Esetleg videókártya? Vagy az alaplapi?
-
Csabi900425
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy kis problémám a pcmmel. Mostmár egy ideje azt csinálja velem, hogy első indításnál áram alá kerül a rendszer, de az ég világon semmi nem történik. Full fekete monitor, hallom, hogy megy de semmi. Reset-elek, ha jó napom van akkor elindul ha rossz napom van akkor eljátszom vele ezt 34-szer.
Első tippre azt mondtam volna, hogy a táp a hunyó, ezért lecseréltem.
Miután a tápcsere sem segített rajta, végrehajtottam egy Bios-frissítést, Mem, és HDD tesztet is, mondanom sem kell, hogy egyik sem jelzett semmi anomáliát. Szerintetek mi lehet a baj? Kizárásos alapon már vagy CPU vagy alaplap lesz, de nem igazán szeretnék most gyakorlatilag új gépet venni, tekintve, hogy 5éves ezért több dolgot is cserélni kellene. Esetleg valami ötlet?Köszi előre is
C
Aktív témák
- Beszámítás! Asus Zenbook 14 UX425EA 60Hz notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe W11
- LG NanoCell 43NANO763QA csere is érdekel (dobozával minden tarozéka meg van)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Samsung Galaxy S23 Fe 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs