Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• kzsolt00

tag

válasz malossidas #4746 üzenetére

A hordozhatósági problémás kérdést mPCIe esetén úgy javíthatod, hogy "maszekolsz"

Vagy fixen vágsz egy kellően nagy méretű lyukat a csatlakozód helyénél az alsó burkolaton, tehát mindig szabadon, egyszerüen ki be dughatod, (nem szép, de na?!)

VAGY,

Veszel egy USB hosszabbítót, és szépen valahogy kivezeted oldalsó portként. Én pontosan ezt terveztem, csak végül magát az EGPU-t hagytam abba. És pontosan avval az adapterrel, amit te vettél. Mivel az egész adatkommunikáció USB-kábelen megy, így egyszerü kivezetni. Nem fogom visszakeresni, de a terméket maga nando is ajánlotta valahol, és az ajánlásának a linkjét ide betettem fórumba. Azon link alatt pedig volt egy ilyen megvalósítás amiről én beszélek.

1. Az adapter végét nyílván bedugod az alaplapba egy szabad, vagy álltalában a WIFI mPCIe foglalatába.
    2. abba belemegy az USB mini vége
    3. Ezen kábel másik végét (ami lehetőleg anya, kell egy ilyet venned, vagy magadnak készíteni 2-ből) valamilyen szintén maszek módon a gép oldalára fixálod a jelenlegi portok mellé.
    4. Egy minőségi USB3.0 kábellel, (ami szintén volt a link alatt) pedig összekötöd az adaptert és a laptopot, így minding könnyen hordozható rendszered lesz.

Nyílván ennyi toldással (ha belegondolsz csak egy) vitatott a stabilitás kérdése. De az EXP GDC-t is sokan vitatják. Van akinek jó, van akinek nem. Sok dolog függvénye.

Ezt egyszer kell végigszenvedni, de működőképes LEHET. Persze itt az is kérdés, hogy alapból jó e a gépeddel!!!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés