- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
-
LOGOUT
Topic összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
kzsolt00
tag
Ha végigolvastad amit írtam, akkor láthattad, hogy 90 wattot írtam először. Másodszor, mikor még egyszer mondom az ajánlást, akkor 80-at. 100%-osan magától értetődő, hogy ez csak elírás volt részemről.
Elnézést érte még egyszer!
Olyan laptophűtőt ajánlok amúgy, aminek egy darab nagy ventillátorja van, és még csak nem is feltétlenül gyorsan forog. A nagysága azért jó, mert a lapos alján lévő szellőzőnyílásokat többnyire egyszerre körül öleli. A kis fordulatsám pedig azért jobb mert halkabb, de mivel a venti átmérője nagy, ezért kis sebessége mellett is nagy a légterelő képessége, tehát nagy mennyiségű levegőt fog megmozgatni.
Az tény, hogy asztalon tartva nem melegszik úgy, ami megint csak logikus, mert nem egy takaró, ami teljesen beleilleszkedik, és elzárja a nyílásokat.
De nálam például két dolog vehető észre.
Ha pad nélkül simán asztalon tartom és semmi sem megy vagy csak egy böngésző, akkor a laptop hűtője fel-alá jár. Ha ugyan ez hűtő paddal van, akkor stabilan tartja magát alacsony fordulaton a lapos belső hűtője.
Játéknál meg akár 10 fokot is jelent.
Mindez nálam, 2 laptoppal teszteltem eddig.
-
sotetlovag97
tag
Köszi, de most arra nincs elég pénzem, hogy egy komplett gépet vegyek, elnézést...
De ha veszel nekem egyet, akkor ok.Látszik, hogy még nem volt laposhűtőd.
Nem az ár számít a legfőképpen(azért pár esetben az is), hanem, hogy mennyi levefőt tud megmozgatni és hogy hol fújja a levegőt, hiszen hiába van fasza hűtőd, ha a hdd-t hűti...Azt, hogy a bemenet bírni fogma-e, csak azért kérdeztem, mivel ott is vannak kondenzátorok stb..., amik túlterhelődhetnek.
Azért köszi a válaszokat srácok!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Ha kérdésed van, először olvasd el a "Topic összefoglaló"-t!
● Gyorskeresni a topicban jobb fönt tudsz! lásd.:gyorskeresés itt
● Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban TILOS!
- Telekom mobilszolgáltatások
- PlayStation 5
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Android szakmai topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- ASUS routerek
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest