- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
-
LOGOUT
Topic összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
kzsolt00
tag
Hello megint, mind leendő újra próbálkozó írok, habár most eddig általam nem próbált új porton keresztül, az NGFF adottságait lesz szerencsém kiaknázni a dolgozói masinámon (később talán máson is, egy HP ProBook 640 g2).
Korábban vettem egy mPCIe-s olcsó változatú adaptert, amit írtam is, hogy ugyan egy NAGGYON régi őskövülettel, de volt szerencsém kipróbálni, és igen is működött. Ugyan ezt akartam felhasználni a céges gépemnél, ami egy [Fujitsu E756] típusú "workstation" sajnos nem egy túl erős procival (i5-6300U), 16GB rammal, 500gb ssd-vel.
Mikor megbontottam, azt láttam, (igazából nem is értem miért lepődtem meg, hiszen relatíve új gép (6.gen)), hogy mPICe már nincs is benne, csak NGFF (legalábbis gondolom, hogy az, mert a mPCIe csatim az eGPU adapter kábelének végén szimplán fizikai méretileg nagyobb volt mint az alaplapon lévő mPCIe-nak hitt port)
Ráadásul ebből a portból kettő is van. Egyikben a wifi kártya, a másikban semmi (bingó). Az, hogy ez ngff port az onnan erősítettem még meg magamban, hogy a neten olvasottak szerint ami a laposban benne van WIFI kártya, az NGFF form factor megjelölésű, és a másik port is pont ugyan olyan legalábbis kinézetre. (De linkelek képet majd a végén)Így hát, mivel, hogy nem nagy pénz, ennek az olcsó adapternek rögtön (tegnap) le is rendeltem az NGFF-es változatát, [Egy ilyet konkrétan]. Kérdésem igazán komoly nincs, mert úgy is kipróbálom, ha megérkezik, talán csak anyi, hogy van e valakinek tapasztalata, ha nem is konkrétan ezzel a típusú géppel, de az ilyen portokkal ellátott masinákkal? Lehetséges buktatók? Ugye tudom, hogy NGFF en belül is van több fajta, m.2 M key, és B key, meg talán még más is amiről nem tudok. Nem tudom, hogy mindegyik kompatibilis e mindeggyikkel, és csak a sebességek korlátozódnak le a leglassabb fajtára, vagy esetleg egyáltalán nem is lesz működőképes? Mi az amiket érdemes még kiderítenem?
Egy pár kép: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
● Ha kérdésed van, először olvasd el a "Topic összefoglaló"-t!
● Gyorskeresni a topicban jobb fönt tudsz! lásd.:gyorskeresés itt
● Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban TILOS!
- E-roller topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autószerelők, autószerelés
- Beelőzte az iparágat a HBM4 tömeggyártásával a Samsung
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Yettel topik
- Gitáros topic
- iPhone topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Asrock RX6600XT 8gb
- BESZÁMÍTÁS! Asrock Phantom Gaming RX 7900XTX 24GB garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE RTX 5080 AERO OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ AMD RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Ventus 3X OC RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4050
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4453, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest