Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• kzsolt00

tag

válasz csigiricse #436 üzenetére

Utána néztem a gépednek. Ha jót találtam meg, akkor egy harmadik generációs i3-as proci van benne, és csak egy igp (hd 4000), nincs másik dgpu a gépedben, szóval simán kell, hogy működjön a rendszer. Ami furcsa, hogy bár magából a gt610 névből tudtam hogy alsó kategória, de ez ilyen feltűnően gyenge teljesítményű. Míg egy Intel HD 4000 igp 457 passmark g3d pontot képes produkálni, addig a 610 es nvidia csak 346-ot, ergo gyengébb a külön a géphez kötött kártyád, mint a benne lévő integráltad.

Ha jó gépet találtam és tényleg ez van benne (i3-3110m, 4gb ram, csak egy HD4000igp) akkor szerintem egy GTX650BOOST-ot rakj be mellé, kisebbet nem érdemes, mert minek, nagyobbat meg azért nem mert csak egy i3 -asod van a gépedben. Korábbi teszteknél lehetett olvasni, hogy az i5 öshöz kb egy gtx660 az amit még érdemes maximum berakni, felette nem feltétlenül 100% osan hajtható ki azzal a procival. Ha most be kellene tippelnem egyet az i3-asod mellé, akkor az egy GTX 650 lenne, de annak is a BOOST verziója, mert a sima GTX 650 elméletileg (csak fórumokat olvastam panaszokat) nem nagyon szereti az egpu systemmel való kommunikációt!

Új hozzászólás Aktív témák