Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- caprine: Snowrunner játék manuális tuning lehetőségei
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
Topic összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pinky
csendes tag
Igaz.
Viszont találtam egy ilyet wikipedia-n: Asus utilizes non standard MXM modules in most of their laptops, with a reversed pin on configuration on most MXM 2.1 models (since MXM 3.0 they are no longer reversed) and nonstandard PCB shape and mounting. Esélytelennek találom most még, hogy bármit is kezdjek ezzel a foglalattal, nem igazán találtam olyan átalakítót, amivel kivezethetném. (lehet csak én vagyok béna a keresésben)
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
● Ha kérdésed van, először olvasd el a "Topic összefoglaló"-t!
● Gyorskeresni a topicban jobb fönt tudsz! lásd.:gyorskeresés itt
● Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban TILOS!
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 256 GB - www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok
- Samsung Galaxy Tab A8 / 32GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- Samsung Galaxy S24 / 8/128GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku: 100%
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Viszont találtam egy ilyet wikipedia-n: Asus utilizes non standard MXM modules in most of their laptops, with a reversed pin on configuration on most MXM 2.1 models (since MXM 3.0 they are no longer reversed) and nonstandard PCB shape and mounting. Esélytelennek találom most még, hogy bármit is kezdjek ezzel a foglalattal, nem igazán találtam olyan átalakítót, amivel kivezethetném. (lehet csak én vagyok béna a keresésben)