Hirdetés

Aktív témák

• Egorov

aktív tag

Kigyógyultam a hörgőgyulladásból. Nem volt jó. Fájt a lélegzés. Örülök neki, mert így kedden páromnál tudok aludni. Sikerült az anyagismeret vizsgám is, közepes lett. Az első félévben 30 felvett kreditből 27 kreditet teljesítettem. Műszaki áramlástan megint marad CV-sen. :((( Holnap tárgyfelvétel 11:00-tól, remélem sikerül úgy felvenni a tárgyakat, ahogy előre leterveztem.

Pénteken Szakesten voltam, nem volt jó. Fegyelmezetlen volt, komoly pohárnál is beszólt egy srác a felszólalónak, többször is. Tiszta buzi volt. :W A korsó viszont igen jól néz ki és a bor is nagyon finom volt. A gyógyszer miatt csak 2dl bort ittam meg egy doboz sört. Szakest után még volt idő az utolsó buszig, így elmentünk haverral az E/2 elé, mert ott lépett fel kállaiszanderszandrás. Persze csak szkennelni mentünk oda, mert ilyen bulikon sok a miniszoknyás lehányka. ;] Láttunk is jáókat. Meg egy hányni prróbáló tagot is. Jól kiröhögtük, mert akkorát ordított, hogy jujj. :DDD

Most ebédig kockulás, azután meg olvasom a 'defincsi' kódot, asszonytól kértem kőcsön' azt mondta, hogy jó. Elolvasom.

Tegnap találtam ezt a zenét, nekem nagyon tetszik, fokozatosan indul be. JÁÓ!

Aktív témák